ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 4-10-2012.

Σήμερα ένοιωσα φριχτά για όσα συνέβησαν. Πρώτον διότι χθες το βράδυ κατέρρευσα από μια κρίση με δυνατό πονοκέφαλο και άλλα χειρότερα συμπτώματα. Όπως προσπαθούν να μας αδειάσουν ψυχολογικά, έτσι ακριβώς άδειασα σωματικά. Και δεύτερον διότι πληροφορήθηκα σήμερα ευρισκόμενος στην ίδια φρικτή κατάσταση ότι στο υπουργείο εθνικής αμύνης οι αρμόδιοι υπουργικοί παράγοντες δεν δέχτηκαν τους συναδέλφους μου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ εκτέθηκε προσπαθώντας να διώξει τους αγανακτισμένους εργαζόμενους, έγιναν εκτεταμένες συμπλοκές, χτυπήθηκαν συνάδερφοί μου, γίνανε δεκάδες συλλήψεις.

Τους τελευταίους έξι μήνες παίζεται ένα άθλιο παιχνίδι από το καθεστώς των δωσίλογων σε βάρος των εργαζόμενων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά φτάνοντας στο έσχατο σημείο να τάξουν ένα επίδοξα της τάξεως των χιλίων ευρώ εντελώς προσχηματικά όταν τόσο το εν λόγω επίδομα όσο και οι μισθοί μας δεν έχουν καταβληθεί ποτέ. Δηλαδή επί έξι μήνες εμείς οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ!!! Το πώς ζούμε ουδόλως νοιάζει τους προδότες και εμπαίζοντες τον ελληνικό λαό. Το ότι πολλοί εξ ημών ζούνε από τα συσσίτια των εκκλησιών αποκλειστικά και κάποιοι άλλοι έχουμε περιορίσει ακόμη και τις μετακινήσεις μας σε καύσιμα ή εισιτήρια για να εξασφαλίσουμε το φαγητό στα παιδιά μας δεν νοιάζει τους εγκληματίες και δολοφόνους του ελληνικού λαού.

Άκουσα ευθύς αμέσως τον υπουργό οικονομικών να λέει μπροστά στις κάμερες ότι υπάρχει μια διαφωνία ακόμη με την τρόικα στα ποσά που θα περικοπούν αλλά θα τα βρούμε. Δηλαδή ομολογεί πως η ληστεία και ο θάνατος του ελληνικού λαού από νεοταξίτες κατακτητές και δωσίλογους ελληνόφωνους θα βαθύνει κι άλλο. Θα μας τα πάρουνε με απλά ελληνικά πιο χοντρά. Κι άκουσα  πρώην εθνικόφρονα να αναρρωτιέται πως αν δεν αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα πως θα πάρουμε το δάνειο και πως θα δώσουμε λεφτά. Αυτό φυσικά εκτός του ό,τι δεν ισχύει, δεν είναι εθνικιστικό αλλά νεοφιλελεύθερο, έτσι δεν είναι;

Τα δε ΜΜΕ αναρωτιούνται τάχα υποκριτικά πως γίνεται να αντιδρούν οι εργαζόμενοι με αυτόν τον βίαιο τρόπο και να εισβάλλουν στο υπουργείο όταν οι πολιτικοί τους προστατευόμενοι έχουν εισβάλλει βίαια και καταστρέφουν τις ζωές μας. Αυτοί που καρφώνουν ο ένας τον άλλο για τα λεφτά που έχουν κλέψει όταν η κλεπτοκρατία εξακολουθεί να δεσπόζει δίπλα στην προδοσία σε βάρος έθνους και λαού.

Λοιπόν, για να έχουμε καλό λογαριασμό. Ο πόλεμος του νεοταξισμού και των ενεργούμενων του σε βάρος των Ελλήνων προχωρά. Άρα προχωρά και ο δικός μας πόλεμος, ελληνικά και επαναστατικά. Παράλληλα ξεκίνησε και η εξέγερση των Ελλήνων που ζητούν πατρίδα, εργασία και ασφάλεια. Ζητούν ψωμί και ζωή. Ζητούν να ξεκουμπιστούν οι άθλιοι δωσίλογοι. Το ζητάμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι δίχως διαχωρισμούς. Και στον πόλεμο αυτό θα είμαι παρών ως Έλληνας, Εθνικιστής, Πατέρας, Εργαζόμενος ενός Ναυπηγείου με προσφορά τεράστια στο Έθνος. Ο θυμός μου ήδη με έκανε να νοιώσω καλύτερα και έτοιμος. Γιατί είναι χρέος μου να μην λυγίσω ούτε ένα δευτερόλεπτο. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: