ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 2-10-2012.

Ο πόλεμος αγριεύει. Οι φλόγες σηκώνονται ψηλά. Η αμυντική στάση και τα κλάματα γίνονται πλέον εθνοκτόνες στάσεις παθητικής μοιρολατρίας. Όχι, δεν ωφελούν πια όλα τούτα. Ας το καταλάβουμε άπαντες, δεν γίνεται να σώσουμε τμήμα της πατρίδας μας και τμήμα του σπιτιού μας. Θα σώσουμε την ολότητα του Ελληνισμού μας ή θα αφανιστούμε ολοσχερώς. Η επίθεση που δεχόμαστε έρχεται κατευθείαν από τα βαθύτερα σκοτάδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης και το φαινόμενο της εκρήξεως των πολυεθνικών οικονομιών και των αναταραχών σε χρόνο παράλληλο είναι το δικό της μακρύ χέρι.

Μας θέλουν ξεψυχισμένους για να έρθουν στη συνέχεια τα εκστρατευτικά σώματα του διεθνιστικού νεοταξισμού να λεηλατήσουν ό,τι τυχόν έχει μείνει όρθιο. Δεν θέλουν τους Έλληνες. Και αφού αυτή είναι η απόφαση των εχθρών μας, δεν θέλουμε κι εμείς να αφήσουμε τη φωτιά να διαβεί. Δεν θέλουμε τους δολοφόνους του λαού μας και θα τους συντρίψουμε. Θαρρούν πως θα τους παραδώσουμε τα παιδιά μας και τα υπάρχοντα που μας εμπιστεύτηκαν οι πατεράδες μας με τον οικονομικό στραγγαλισμό που ονομάζουν περιπαικτικά μέτρα διάσωσης. Θαρρούν ακόμη πως θα λιγοψυχήσουμε από τα λαθρομεταναστευτικά τάγματα εφόδου που επιτίθενται στους Έλληνες μες στις κατοχικές γειτονιές και τις κεντρικότερες ακόμη περιοχές της Αθήνας.

Σατανάδες, πόσο πολύ λίγο ξέρετε τους Έλληνες! Πόσο λανθασμένη αλήθεια εντύπωση σας έχουμε δώσει για το Έθνος και το λαό μας! Ο Έλληνας δεν είναι το σκουπίδι που καίει τη σημαία του και πουλάει τη γη του. Δεν είναι εκείνος που αδιαφορεί για τον πόνο του εθνοφυλετικού αδελφού του ούτε αυτός που πιστεύει πως θα τα καταφέρει τάχα έτσι και περιχαρακωθεί στο μίζερο εγώ και το ατομικό του καβούκι. Ο Έλληνας δεν πιστεύει στο τυχαίο χτύπημα της μοίρας που ήρθε να τον βρει τάχα από το πουθενά ή γιατί φέρει πάνω του όλες τις αμαρτίες του κόσμου.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι το πολυεθνικό ανακάτωμα οικονομίας και κοινωνίας είναι η ουσιαστική απόβαση και η κυριότερη επίθεση που εξαπολύεται από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Είναι η πρώτη άλωση πριν την τελική, όπως ακριβώς συνέβη στην άλωση που υπέστη η βυζαντινή αυτοκρατορία μας από τους δυτικούς «σταυροφόρους» πριν την άλωση που επέφεραν οι Τούρκοι το 1453. Όμοια κτήνη και τα δύο που αναβιώνουν στις μέρες μας. Η εξουθένωση πριν το μακελειό.

Οι σύγχρονοι «σταυροφόροι» είναι οι έμποροι των τόκων και των εθνών. Οι Τούρκοι μας έρχονται ξανά σε δύο σκέλη. Με τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αποτελούν ταυτόχρονα τις περιπόλους του διεθνισμού και με την ίδια τη σύγχρονη Τουρκία που εγείρει δικαιώματα σε νησιά και Θράκη, ενώ παράλληλα γυρεύει εκτουρκισμό Ελλήνων όταν οι Έλληνες που έχουν απομείνει στις απέναντι κατεχόμενες ελληνικές ακτές ζουν πάντα κάτω από καθεστώς φόβου.

Στρώνουν λοιπόν οι εχθροί μας το πλέγμα του οικονομικού και του κοινωνικού τρόμου για να μας δείξουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Παράλληλα έχουν έτοιμο το σχέδιο που καταστρώνεται πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Την οικονομική κρίση τη διαδέχεται ένας πόλεμος που φέρνει βολικές λύσεις και νεκρούς που τους θέλει το Παγκόσμιο Σύστημα. Το σχέδιο αυτό είναι διεθνές, ωστόσο εξυφαίνεται πολύ κοντά στην αυλή μας και υπό τις συγκεκριμένες δυσχερείς περιστάσεις. Ήδη οι δυνάμεις που τρώγονται δείχνουν στην Τουρκία με τον τρόπο τους την εξυπηρετική για τα συμφέροντά τους διέξοδο διαφυγής στην Ελλάδα της κρίσης εντός του παγκόσμιου τεχνητού οικονομικού αδιεξόδου.

Σας γελάσανε ανθρώπινα μισελληνικά παράσιτα όταν σας περιγράψανε τον αληθινό Έλληνα ως ραγιά τελειωμένο από καιρό. Σας ενημέρωσαν λανθασμένα όταν σας είπαν ότι δεν θυμάται την καταγωγή του και δεν αγαπάει την πατρίδα του. Ο Έλληνας λατρεύει την ράτσα του και την νοιώθει να πάλλεται σαν ποτάμι λάβας μέσα στο αίμα του. Αγαπάει παθιασμένα την πατρίδα του και βαστάει ωσάν εικόνισμα την ελληνική σημαία. Όταν χάνεται μια ψυχή στο φρικτό άγγελμα της απώλειας της δουλειάς του τινάζεται όρθιος από οργή και κοιτάζει με πολεμική βουλιμία αντεπίθεσης τον κατάλογο του θρήνου.

Και όσον αφορά λίγα οικονομικά κολλυβογράμματα, μην ανησυχείτε προσωρινοί αφεντάδες της κατεστραμμένης οικουμένης των χεριών σας, τα γνωρίζουμε. Ξέρουμε πως αν είχαμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ που ταιριάζουν τόσο στον πλούτο της γης και της θάλασσάς μας όσο και στον πλούτο της ελληνικής ψυχής και δύναμης δεν θα μπαίναμε σε κανένα παζάρι. Γιατί πολύ απλά δεν σας χρωστάμε. Εσείς μας χρωστάτε τόσο από την πώληση των εμπορευμάτων σας και την καταστροφή της δικής μας παραγωγής όσο και από την γνώση την ελληνική που έχετε πάρει ώστε να μάθετε να βαδίζετε ως άνθρωποι.

Αλλά μην ανησυχείτε ούτε για την ηγεσία μας. Βρέθηκε ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. Είναι το ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Εμείς θα ξεριζώσουμε τους λαθρεπιβάτες πολιτοφύλακες του σιωνιστικού νεοταξισμού. Θα ξεριζώσουμε πωλητές και εμποράκους και όλους όσους μισούν τη σημαία και απειλούν ή εκτουρκίζουν Έλληνες. Άμεσα και ολοκληρωτικά. Στρατός, λαός και εθνικισμός μια αγκαλιά στις επάλξεις. Θα πάρουμε στα χέρια μας παραγωγή και άμυνα. Η Ελλάς θα ζήσει και θα ανθίσει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: