ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ



ΑΘΗΝΑ 11-10-2012.

Στην κατεχόμενη Ελλάδα των κομισάριων του νεοταξισμού ο λαός μας δίδει καθημερινή μάχη για επιβίωση σε μια πατρίδα που έχει φύγει τελείως από τα χέρια του. Διοικείται από ξενοκίνητους και ελέγχεται από ξένους στρατούς κατοχής. Το ταμείο της ελληνικής οικογένειας και οι ελληνικοί δρόμοι έχουν αλλοτριωθεί. Τα εθνικά μας ζητήματα υπόκεινται πλήρως στη διάθεση των ψευτοσυμμάχων και των επίδοξων εισβολέων. Οι στρατοί κατοχής ενισχύονται με νέους λαθροεισβολείς. Και τα ελληνόφωνα γεράκια που έχουν σφετεριστεί την πολιτική εξουσία της χώρας χύνουν καθημερινά χολή και δηλητήριο σε βάρος του ελληνικού στρατού και του ελληνικού εθνικισμού.

Η Ελληνική Σημαία διώκεται και καίγεται διαρκώς είτε απευθείας είτε δια της προσβολής του εθνικού μας συναισθήματος. Η Ελληνική Φυλή λοιδορείται, διώκεται και απειλείται με μαρασμό και αφανισμό. Η εθνική ασφάλεια και η ελληνική ζωή διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Το δικαίωμα στην άμυνα, την αντεπίθεση και την επικράτηση είναι πλήρως διασφαλισμένο για τους Έλληνες όπως για κάθε ελεύθερο λαό και δεν πρόκειται να μας το στερήσει κανείς. Πολύ περισσότερο μάλιστα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα όπου απόλυτοι κυρίαρχοι είμαστε εμείς και ουδείς άλλος.

Ο Αγών του Εθνικιστικού Κινήματος δίδεται για Σημαία και Φυλή ελληνική, κυρίαρχη και δυνατή. Δεν είναι απλός ρητορικός λόγος ούτε σχετίζεται με τα κούφια συνθήματα των γραικύλων και δωσίλογων πολιτικάντηδων. Είναι Ιερός Όρκος προς το Θεό, την Πατρίδα και το Λαό. Είναι πίστη αταλάντευτη και ιδεολογικός άξονας για την προάσπιση των αξιών μας και την ενδυνάμωση της πατρίδος. Πολιτική απόφαση και μάχη καθημερινότητας που έχει κεφαλή και μπροστάρη την τιμημένη ελληνική σημαία. Και φυσικά φρουρό ακοίμητο τον Στρατό μας. Για τους λόγους αυτούς όχι μόνο δεν θα υποχωρήσουμε αλλά και θα νικήσουμε στον πόλεμο που δεχόμαστε.

Βγήκανε οι ρέμπελοι για τους οποίους έκανε λόγο ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός για τα καλά στους δρόμους. Παρακρατικοί μαρξιστές και λαθρομετανάστες κίνησαν να πληγώσουν τον Ελληνισμό μας. Από τις απειλές περί τζιχάντ και την εγκληματικότητα στις ευθείες επιθέσεις για λόγους τάχα αντεκδίκησης εξαιτίας ενός υποτιθέμενου ρατσιστικού μίσους. Έτσι ονομάζουν μαζί με τις διεθνιστικές τους παρέες οι λαθρέποικοι την άμυνα των Ελλήνων υπέρ της ζωής και των παιδιών τους και ενάντια στην πορνεία και τα ναρκωτικά. Από κοντά ακολουθούν ως ενορχηστρωτές του κακού οι σκοτεινοί τύποι που βγάζουν αφρούς από το στόμα όταν βλέπουν ελληνική σημαία ακόμη και σε μια μπλούζα και βάζουν σαν άλλοτε φωτιές στα αστυνομικά τμήματα.

Τελικά η οικονομική κρίση δεν θα είναι αυτή που θα δώσει το έναυσμα για την νέα ελληνική επανάσταση. Δεν θα ανάψει το φιτίλι από το συρρικνωμένο ελληνικό τραπέζι και τα λουκέτα στα μαγαζιά. Όχι πως δεν πληγώνει η ανεργία. Ούτε πως μας αφήνουν αδιάφορους τα συσσίτια και οι αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας. Κάθε άλλο, εξοργιζόμαστε γιατί αγαπούμε με πάθος τη ζωή και τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια. Όμως ο χορός των λύκων μπροστά στα μάτια μας είναι αυτός που θα εξάψει το καταλαγιασμένο πάθος και θα ταράξει τα νερά ξεσηκώνοντας κύματα οργής. Το θράσος των βαρβάρων είναι που ξυπνάει συνειδήσεις πως εδώ είναι το Κάστρο της Φυλής μας και πως η μόνη κίνηση που επιτρέπεται είναι το ξεδίπλωμα της Σημαίας και η εκστρατεία κάθαρσης και επιβολής του Ελληνικού Έθνους.

Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είναι παρόντες στο ζωογόνο σάλεμα της ελληνικής κοινωνίας. Οι πυρσοί της ελληνικής αναγέννησης έχουν ήδη ανάψει και φωτίζουν εκεί που έχουν έως σήμερα επικρατήσει τα σκοτάδια του παρασιτικού νεοταξισμού. Το ξέρουν οι εχθροί μας και κάνουν τις δικές τους κινήσεις. Από τη μια πλευρά συνασπίζονται ακόμα και μέσα από τις ψεύτικες διαφορές τους έναντι της οικονομικής λαίλαπας των παγκόσμιων τοκογλύφων. Και από την άλλη στις απέναντι τουρκοπατημένες ελληνικές ακτές χιλιάδες λαθραίοι σύγχρονοι μήδοι ετοιμάζονται να κατακλύσουν νησιά, πόλεις και χωριά. Και τα πολιτικά ποντίκια που έχουν εισβάλλει χρόνους ασήκωτους στις ζωές μας ξορκίζουν λένε ένα πραξικόπημα που κίνησε για να έρθει και το προλάβανε οι φωστήρες και διασώστες της μαύρης καταχνιάς!

Πάψτε πια λούστροι και υποπόδια της σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Εδώ είναι Ελλάς! Κουμάντο κάνει η Γαλανόλευκη Σημαία και υπέρτατη αξία είναι η Νίκη της Ελληνικής Φυλής που θα σας σαρώσει όλους πέρα έως πέρα. Λύκοι τώρα είμαστε εμείς, τρανών προγόνων ιχνηλάτες, παιδιά σπουδαίων Ελλήνων κατακτητών που θα κατασπαράξουμε όσους μολύνουν τη φυλετική μας ψυχή και τα σύμβολά μας. Τυμβωρύχοι, πράκτορες και αλλογενείς εισπράκτορες το πανηγύρι σας έλαβε τέλος. Ο θησαυρός της ψυχής μας είναι η πατρίδα και τα γεννήματά μας. Και την ευλογία για να φυλάττουμε τις Πύλες του δικού μας κόσμου την έχουμε πάρει από πολύ ψηλά. Δεν φτάνει το μπόι σας ίσαμε το Θεό.

Ορθά τα λάβαρα Έλληνες! Ψηλά το κεφάλι. Αγριωπό και σπινθηροβόλο το βλέμμα. Ξιφουλκούμε και παίρνουμε πίσω την Πατρίδα μας. Τα μολυσμένα τουρκικά σκυλιά περιμένουν κι αυτά να βρεθούμε σε αδυναμία για να εισβάλλουν. Όμως ο Ελληνικός Στρατός είναι πανέτοιμος. Και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα μπροστά με τον ελληνικό λαό λευτερώνουν εθνική αξιοπρέπεια και οδούς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: