ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΟΤΕ ΝΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗ



ΑΘΗΝΑ 9-10-2012.

Επίσκεψη Μέρκελ. Η απόλυτη ξεφτίλα, το πλήρες επικοινωνιακό θέατρο. Η Μέρκελ ελπίζει και εύχεται λέει να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Το ευρώ ξέρουμε μέχρι πότε θα υπάρχει; Η παγκόσμια διακυβέρνηση ξέρει. Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς αποτέλεσε τον ξεναγό της σπουδαίας τάχα Ευρωπαίας ηγέτιδος μέχρι το προεδρικό μέγαρο και οι υπουργοί του οι μαζορέτες της υποδοχής, με το χαμόγελο του βαστάζου στα χείλη. Μάλιστα, το ζήσαμε κι αυτό με τους ευζώνους να υποχρεώνονται όπως ανεχθούν την «σπουδαία ηγέτιδα». Τον καλύτερο ταχυδρόμο του νεοταξισμού, ένα επιχρυσωμένο ανδρείκελο πίσω από τη ματαιοδοξία του οποίου κρύβεται η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία για να επιβάλει την παγκόσμια τυραννία στα δήθεν ελεύθερα έθνη που τώρα επιχειρούν να καταργήσουν.

Και ενώ ο ελληνικός λαός υποβάλλεται στην εμβάθυνση των ακόμη πιο αιματηρών μέτρων, όλων των μέτρων αφού τα περίφημα ισοδύναμα είναι ένα μέγα ψέμα, οι συζητήσεις προχωράνε παρασκηνιακά στην ουσία της υπόθεσης. Η οικονομική ασφυξία που δημιουργήσανε από κοινού γραικύλοι πολιτικάντηδες και τοκογλύφοι δανειστές, ψευτοηγέτες και ψευτοδιασώστες, βαθαίνει με τα μνημόνια να έχουν πετύχει πλήρως στο σχεδιασμό τους. Λουκέτα μαγαζιών, ανεργία, αυτοκτονίες, φυγή νεοταξικών εταιριών και κεφαλαίων στο εξωτερικό ελλείψει εγχώριας παραγωγής, χάος. Η φερόμενη δημοκρατία καταστρέφει τη χώρα και τότε μοιράζουν τον γεωφυσικό πλούτο της γης μας. Τα διεθνή παπαγαλάκια ήδη έχουν ρίξει το σχετικό ζήτημα στο τραπέζι.

Τι συνέβη όμως όταν δεν υπήρχε όπως λένε δημοκρατία στην Ελλάδα επί Ιωάννη Μεταξά; Είχαμε πάλι δάνειο κληροδότημα από μια άλλη δημοκρατία και μας ζητούσαν πάλι εξαθλίωση του λαού και ξεπούλημα του γεωφυσικού πλούτου. Όμως ο Μεταξάς δεν αποδέχτηκε το χρέος διότι προτίμησε να επιβιώσει ο ελληνικός λαός κι όχι οι τοκογλύφοι. Επέλεξε να μείνει όρθια η Ελλάς αντί να χαρίσει γη και ύδωρ όπως κάνουν σήμερα οι δωσίλογοι. Κι όταν αργότερα ο μέγας εθνάρχης και εθνικοσοσιαλιστής Μεταξάς άκουσε από ξένους ομόφρονες να του ζητούν να περάσουν τα στρατεύματα από την Ελλάδα δεν χαιρέτησε με τον δωρικό χαιρετισμό της δεξιάς προτεταμένης χειρός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου τον θρασύ εισβολέα παρά μονάχα τους συναγωνιστές του λέγοντας το τρανό Όχι. Κέρδισε στο διεθνές δικαστήριο την απεμπλοκή εκ του χρέους και στην συνέχεια στον πόλεμο πριν τον δολοφονήσουν άνανδρα.

Πως άραγε επικράτησε ο μεγάλος ηγέτης; Διότι ακολούθησε τον πηγαίο πατριωτισμό του, τη γενναία καρδιά του Έλληνα Στρατιωτικού και τον οδικό χάρτη του μόνου γνήσιου εθνικοσοσιαλισμού που γεννήθηκε εδώ και είναι αυθεντικά ελληνικός. Είναι η ιδεολογία που περιλαμβάνει το όμαιμο και ομόφυλο του Ηροδότου, το Πόλεμος πατήρ των πάντων του Ηράκλειτου και το άρχειν κατά βαρβάρων του Ισοκράτους. Φυλετισμός, ροή της ιστορίας και εκφυλισμός του εχθρού, επικράτηση του ηγεμονικού ελληνισμού. Σε καμία περίπτωση δεν αρνούμεθα την ιστορία, τις ιδέες και την αποστολή μας. Δεν αρνούμεθα την Λακεδαίμονα Πολιτεία και το κοσμοκρατορικό μας παρελθόν. Βαστούμε τις ιδέες μας και δημιουργούμε λεύτερη, μεγάλη και ηγεμονική Ελλάδα. Βαστούμε και την Ελλάδα μας και τον Εθνικοσοσιαλισμό μας, αυτόν που άλλως αποκαλώ εθνικοκοινωνισμό.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΠΑΣΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: