ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 16-10-2012.

Οι λέξεις αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια έχουν σήμερα εξαφανιστεί από την ημερήσια διάταξη και αναφορά του κατοχικού καθεστώτος πασχίζοντας να τις εξαφανίσουν από τις καρδιές του ελληνικού λαού. Κι αυτή η μιζέρια αποτελεί βασική επιδίωξη του εισβολέα διεθνιστικού νεοταξισμού μέσα από τις πράξεις των δωσίλογων γραικύλων πολιτικάντηδων κάθε ιδεολογικού φυράματος. Θέλουν όλοι οι σύγχρονοι τύραννοι του ελληνισμού μας να πνίξουν την ψυχολογία και το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων ώστε να μας οδηγήσουν ως πρόθυμα πρόβατα και ραγιάδες στη σφαγή.

Η επίκληση του όρου ιδεολογικό φύραμα γίνεται για τον απλούστατο λόγο ότι οι καθεστωτικές παρατάξεις, καπιταλιστικές και μαρξιστικές, δεν έχουν άλλη ιδεολογία πέραν της μιας που τους ενώνει. Και η ιδεολογία αυτή είναι ο ανθελληνισμός που ως παράσιτο υφέρπει ανάμεσά μας. Κατά συνέπεια οι λεγόμενες διαφορετικές υποτίθεται καθεστωτικές παρατάξεις δεν είναι πολλές αλλά μία. Είναι το συνασπισμένο κόμμα του ανθελληνισμού που υπακούει απολύτως πρόθυμα στην απομείωση του θετικού ψυχολογικού προβαδίσματος και της εθνικής μας υπερηφάνειας, παραδίνοντας το δικό μας μόχθο και τη δική μας γη στους διεθνείς πλιατσικολόγους της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αποτελεί για όλα αυτά τα καρκινώματα την μεγάλη απειλή γιατί πολύ απλά αποτελεί την μόνη βέβαιη εστία εθνικής αντιστάσεως και ανασύνταξης του ελληνικού έθνους. Το ομολογούν όλοι οι εχθροί μας, ελληνόφωνοι και ξένοι δυνάστες των πατρίδων τους, από όλα τα βήματα των διεθνιστικών τους μαζώξεων και τους οργανισμούς τάχα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν συστήσει για να καταργήσουν τα εθνικά κράτη. Το είπανε κομμουνιστές, σοσιαλφιλελεύθεροι και ψευτοευρωπαίοι πως πρέπει να παταχθεί ο εθνικισμός και νεοναζισμός που ανέρχεται μέσω της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Και άλλα πολλά «όμορφα» και κατασταλτικά.

Δεν χρειαζόμαστε να ακούσουμε τίποτα άλλο. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να κερδίσει ο ελληνικός λαός πίσω την αξιοπρέπεια και την εθνική του υπερηφάνεια. Θέλουν να πλήξουν το γόητρο και την ιστορία μας την ίδια ώρα που πολεμούν την πίστη μας και ξεπουλούν την πατρίδα μας. Ο λόγος είναι πως δεν θέλουν με τίποτα ο ελληνικός λαός να πάρει ανάσα για να σκεφτεί μήτε να στραφεί πίσω στο χρόνο και να αναλογιστεί ποιος λαός είναι στην πραγματικότητα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εθνικού οράματος μαζί με την καταστροφή της αυτογνωσίας καθηλώνουν τον υπόδουλο λαό στην μαύρη καταχνιά πείθοντάς τον πως δεν μπορεί και δεν αξίζει να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες ζωής. Και το κυριότερο ότι αυτές οι συνθήκες δεν υπήρξαν ποτέ.

Όχι, δεν είναι αυτός ο δικός μας λαός. Το έθνος των ραγιάδων που θέλουν να μας πείσουν πως είμαστε δεν είναι το ελληνικό. Το Ελληνικό Έθνος είναι εκείνο που έχτισε τον Ανθρώπινο Πολιτισμό που σκόρπισε εκτυφλωτικό φως στην οικουμένη που τώρα σκιάζει η μαυρίλα του σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο Ανθρώπινος Πολιτισμός έχει σαφή εθνική και φυλετική ταυτότητα, είναι ο δικός μας Λευκός Ελληνικός Πολιτισμός. Το δικό μας Έθνος σχημάτισε γλώσσα, συγκροτημένη πολιτεία, κοσμοκρατορίες και Πίστη Θεού. Τα δικά μας επιτεύγματα δανείστηκαν οι τάχα περισπούδαστοι της υφηλίου και τα ισοπεδώσανε. Εμείς πάλι θα χτίσουμε την Νέα Ελλάδα επάνω στα σίγουρα θεμέλια των ανυπέρβλητων αξιών μας. Θα ματώσουμε στον πόλεμο που μας κάνουνε οι εχθροί μας αλλά θα νικήσουμε.

Είναι η ώρα να απελευθερώσουμε την λησμονημένη εθνική μας υπερηφάνεια. Θα βγάλουμε από τα σεντούκια ενάντια στην νεοταξική σκλαβιά τα αιματοβαμμένα λάβαρα του ελληνισμού και της λευτεριάς. Θα φωτίσουμε το νέα μονοπάτια της εθνικής μας ανασυγκρότησης με τη φλόγα της καρδιάς μας που θα ανάψει τους πυρσούς της ασυγκράτητης Ελληνικής Εθνικιστικής Φάλαγγας. Τα περασμένα μεγαλεία της Φυλής μας δεν σβήσανε ποτέ. Τίποτα δεν ξεχάστηκε και τίποτα δεν διαγράφεται με όλα τα δηλητήρια του κόσμου μαζί κι αν χύθηκαν. Ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς είναι όλοι τους μέσα μας, είμαστε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Πατρίδα, Λαό και Φυλή. Με τη διαφορά ότι τώρα θέλουμε να χτίσουμε τα δικά μας ολόδροσα έργα, να πολεμήσουμε και να νικήσουμε λευτερώνοντας και τρανώνοντας την Ελλάδα με τα δικά μας χέρια.

Το πάθος και το σφρίγος ξεχειλίζουν από μέσα μας και το διαδίδουμε σε κάθε εθνοφυλετικό μας αδελφό, σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε αγγελτήριο μήνυμα για την Εθνικιστική Επανάσταση των Ελλήνων που φουντώνει από το ένα έως το άλλο άκρο της Γης των Ηρώων. Η πλαστή δημοκρατία τους γκρεμίζεται και στη θέση της έρχεται η Αριστοκρατία των Άξιων Εργατών και Πολεμιστών του Ελληνισμού. Οι δρόμοι θα γεμίσουν από Υπερήφανους Έλληνες και θα αδειάσουν από σκυφτούς προδότες και ξένους επιβήτορες. Οι Αετοί του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα συντρίψουν τα ερπετά που μιλούν για φίδια κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ο σύγχρονος πολιτισμός της ελληνικής ωραιότητας θα εξαλείψει τη θύμηση της σημερινής ανθελληνικής ασχήμιας σε βάρος των αξιών μας. Η Ελλάς θα θωρακιστεί και θα θωρακίσει τον πλούτο γης και ψυχής με το Λόγο και το Ατσάλι. Η εργασία και η παιδεία θα ξεχειλίσουν ελληνική εθνική υπερηφάνεια και η Εθνικιστική Ελλάς απελευθερωμένη θα καταστεί Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: