ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ



ΑΘΗΝΑ 23-10-2012.

Τα όρια της επιβαλλόμενης εθνικής αντιδράσεως στα διαδοχικά πλήγματα που δεχόμαστε έχουν προ πολλού παραβιαστεί. Ο ανθελληνισμός έχει μπει σε ελληνικό έδαφος κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Η ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου που μας προτρέπει να εγκαταλείψουμε την μεμψιμοιρία και να βγάλουμε τους λύκους από τη μάντρα του ελληνισμού μας καθίσταται πιο καίρια από πότε. Γιατί είναι απολύτως απαραίτητο να νικήσουμε σε μια στιγμή μέσα, δίχως την παραμικρή καθυστέρηση, τον κακό μας εαυτό και την προδοτική ηγεσία. Να μεταστρέψουμε δηλαδή τον χειρότερό μας εχθρό στον πλέον φυσικό και ισχυρό μας σύμμαχο και να αποβάλλουμε τους ελληνόφωνους υπαλλήλους του νεοταξισμού.
                                                                     
Οφείλουμε άμεσα να στραφούμε στον ίδιο μας τον εαυτό και να του υπενθυμίσουμε ότι δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια μονάδα ξεκομμένη από τον Όλο Ελληνισμό. Δεν έχουμε μονάχα δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Δεν είμαστε καν αναπολόγητοι. Θα κληθούμε αναλόγως των έργων μας να δώσουμε λόγο σκληρό και απολογία αμείλικτη στο φοβερό βήμα Θεού και Ελλάδος. Θα μας δικάσουν οπωσδήποτε κριτές αμείλικτοι οι προηγούμενες και οι μέλλουσες γενιές Ελλήνων, οι ηρωικοί νεκροί μας και οι αγέννητοι. Η Ελλάς δεν θα πάψει να υπάρχει γιατί έχει Θεία Αποστολή να επιτελέσει και γιατί αποτελεί Ιδέα Ζωής και Δημιουργικής Κυριαρχίας. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν. Όχι αν δεν βρεθούν αξιοκαταφρόνητοι ραγιάδες για να τις εγκαταλείψουν.

Δεν θα βρεθούμε λοιπόν εμείς μοιραίοι και πεισιθάνατοι μαζί για να σπάσουμε την ιστορική αλυσίδα και να εγκαταλείψουμε τα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής Φυλής στους λυσσασμένους νεοταξικούς σκύλους που αλυχτούν και ζητούν τον θάνατό μας. Δεν θα σβήσει ο Ελληνισμός όσο υπάρχει έστω κι ένας από εμάς που πιστεύουμε σε Έθνος, Φυλή, Πατρίδα και Λαό Ελληνικό. Ούτε θα γίνουμε λαός άπιστων νεκροζώντανων υπάρξεων.

Δεν θα παρακολουθήσουμε άλλο αδρανείς την επέλαση λαθρομεταναστών και τοκογλύφων, δεν θα ανεχθούμε άλλο το άνοιγμα της πύλης του κάστρου της Φυλής σε Τούρκους και ψευτοσυμμάχους, δεν θα μείνουν περαιτέρω στην Γη των Ηρώων οι Εφιάλτες που παίρνουν το ψωμί των παιδιών μας μέσα από το πιάτο και την χαρά της εργασίας από τα χέρια μας για να μας σώσουν, δηλαδή να μας αποτελειώσουν.

Θα κάνουμε αυτό που κάνανε πάντα οι Έλληνες όταν είχαν να αντιπαλέψουν φουρτούνες και κατοχές. Θα πράξουμε σαν αληθινή γέννα αυτοκρατορικού έθνους που ξέρει ότι η θέση του δυνατού είναι μονάχα για έναν και η θέση του αδυνάτου αντιστοιχεί μονάχα στο μηδέν και το τίποτα. Θα πολεμήσουμε και θα δράξουμε μονάχοι μας το δίκαιο με χέρια ελληνικά. Από επαίτες που μας θέλουν οι πολιτικοί πράκτορες του νεοταξισμού θα γίνουμε ελευθερωτές και απαιτητές. Θα κάνουμε την επιβαλλόμενη Έγερση, μια διαδικασία που θέλει γενναία καρδιά, τόλμη ασύνορη και πάθος ασίγαστο.

Όταν οι εχθροί μας μαζί με τους ελληνόφωνους ριψάσπιδες θέλουν μας μικρύνουν, η απάντηση είναι το μεγάλωμα του έθνους. Όταν μας ζητούν συρρίκνωση, εμείς απαιτούμε επέκταση. Όταν μας λένε να τα δώσουμε όλα γιατί αλλιώς θα αφανιστούμε, τότε εμείς λέμε απλά στους ανθέλληνες και τον σιωνιστικό νεοταξισμό ότι θα σας τα πάρουμε όλα και θα σας αφανίσουμε. Όταν εισέρχονται για να συλήσουν τα ιερά μας βήματα, τα βρωμερά πόδια αποκόπτονται.

Ο σκοπός της Έγερσης Ελλήνων υπάρχει και είναι επιτακτικός. Εθνικό χρέος και ανάσα ζωής μαζί. Η Έγερση των Ελλήνων είναι Λαϊκή και Εθνικιστική. Είναι αγώνας για να στήσουμε όρθια εθνική κυβέρνηση και αδιαπέραστα στρατιωτικά τείχη στα σύνορα. Να καταστήσουμε αφέντη και κυρίαρχο του Ελληνικού Κράτους αποκλειστικό τον Έλληνα. Και την Ελλάδα πανέτοιμη να απλώσει σύνορα μεγαλύτερα ισοπεδώνοντας θρασείς και «δυνατούς».

Έγερση λοιπόν για να σπάσουμε τα δεσμά που μας κρατούν δεμένους καταγής και εξαρτώμενους μικρών και αθλίων. Έγερση για να μπορούν να έχουν στα χείλη λόγο υπερηφάνειας για εμάς τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας. Έγερση για να τολμούμε να επικαλούμαστε τον Αχιλλέα, τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τον Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά. Έγερση για να ορίσουμε εμείς τον τόπο μας, την εργασία μας, το τι είναι δυνατό και τι αδύνατο για τον Έλληνα. Και το αδύνατο για τον Έλληνα είναι μονάχα αυτό που αρνείται να πράξει. Ενώ το δυνατό είναι αυτό που υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες μακράν συμβατικών ορίων.

Για την Νέα Εθνικοκοινωνική Ελλάδα, για τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό, για την Μεγαλοσύνη της Φυλής και το Χαμόγελο των Παιδιών της Ελλάδος λοιπόν ΈΓΕΡΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: