ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 15-10-2012.

Το προτεκτοράτο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή εγκατεστημένο στη θέση του ελληνικού κράτους δεν εκφράζει κανέναν απολύτως συνειδητοποιημένο Έλληνα στο αίμα, την ψυχή και τον νου. Είναι ένα σκοπίμως ασυντόνιστο και αυταρχικά δομημένο ανθελληνικό μόρφωμα που άγεται και φέρεται από το δουλικό καθεστώς, το μαρξιστικό παρακράτος και το διεθνιστικό νεοταξισμό.

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αναγνωρίζει το μόρφωμα που σφετερίζεται ελληνικές εξουσίες και περιστέλλει ελληνικά δικαιώματα. Το ξεπούλημα της Πατρίδος και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η δολοφονική περικοπή των επιδομάτων για τα παιδιά, η δήθεν πάταξη της λαθρομετανάστευσης και το μπαϊράκι επαναστατικότητας των λαθρομεταναστών, οι κινήσεις στηρίξεως αυτών από τους μαρξιστές και οι από κοινού βιαιοπραγίες σε βάρος Ελλήνων, οι μετατροπές ελληνικών στρατοπέδων σε κοιτώνες λαθρομεταναστών και τα ανεβάσματα υβριστικών «έργων» σε βάρος του Χριστού μας είναι ενέργειες απολύτως βδελυρές  που θα καταπέσουν μαζί με τους δωσίλογους και το καθεστώς τους.

Απέναντι σε όλο αυτό το γελοίο συρφετό ραγιαδισμού και ανθελληνικής χολής, ο ελληνικός λαός στηρίζει ήδη εγκάρδια την Εθνικοκοινωνική Παράταξη στην πορεία ανόδου προς την διακυβέρνηση της χώρας για την εγκατάσταση μιας Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας. Σκοπός είναι να καταγραφεί μια ιστορική νίκη των Ελλήνων με την δημιουργία της Εθνικιστικής Πολιτείας στη θέση του σημερινού φθαρμένου, διεφθαρμένου και ξενοκίνητου καθεστώτος. Στη δική μας Πολιτεία θα υπάρχουν κανόνες, αρχές, πειθαρχία, ευθυκρισία, αξιοκρατία και εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός. Η χαλαρότητα και η ξενοκρατία θα αφανιστούν.

Στην Εθνικιστική Πολιτεία και το Εθνικοκοινωνικό Κράτος θέση αποκλειστικά έχουν ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός, η εργατική και  παραγωγική τάξη του έθνους, η ελληνική νεολαία, η αναμορφωμένη εθνική παιδεία και καλλιτεχνία, η εθνική συνείδηση και ο ελληνικός πολιτισμός. Το δικό μας κράτος θα θωρακίσει τα ήθη και τους θεσμούς με γνώμονα τον πατριωτισμό και την ευθύνη έναντι του Γένους των Ελλήνων κινούμενοι με απόλυτη Πίστη στο Θεό. Πυξίδα πάσης δραστηριότητας της Εθνικιστικής Πολιτείας είναι η τήρηση της πατροπαράδοτης παρακαταθήκης των προ αιώνων προγόνων μας για την ανάπτυξη ενός καλύτερου και μεγαλύτερου κράτους με βάση το δίκαιο, την ιστορία και την ανάγκη εξασφαλίσεως ζωτικών χώρων.

Στον τομέα του βιοτικού επιπέδου και της εργασίας θα αξιοποιηθούν άμεσα τα γεωφυσικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γης και οι ικανότητες των Ελλήνων. Η επάνδρωση του παραγωγικού μηχανισμού θα καλύψει πλήρως τις εργασιακές ανάγκες του λαού μας με κριτήριο την εργατικότητα, την κλίση και την προθυμία των εργαζομένων. Το ψεύτικο χρέος θα επιστρέψει στους κατόχους του και ο γεωφυσικός πλούτος θα αξιοποιηθεί επ’ ωφελεία της εθνικής οικονομίας και άμυνας. Το χρηματικό κέρδος της υπόθεσης θα στραφεί στην επιδότηση θέσεων εργασίας και τον εξοπλισμό του Στρατού ενάντια στην αιμορραγία της ανεργίας, της ξένης εργασίας και το ξήλωμα στρατοπέδων.

Ο Ανώτατος Καταστατικός Χάρτης της Εθνικιστικής Πολιτείας θα κατοχυρώσει ρητά και θα προασπίσει με ποινικές ρήτρες το πρόσωπο του Θεού, του Έθνους και των Ελληνοπαίδων. Η προσβολή με λόγο, πράξη ή κάθε άλλο μέσο των συμβόλων και προσώπων της Πίστεως και της Ελλάδος θα οριστεί νομικά ως εσχάτη προδοσία και θα τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Η ίδια ακριβώς κανονιστική μέριμνα επεκτείνεται στο σύνολο της ιστορίας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Η προσωπικότητα του παιδιού θα προστατευτεί με την ίδια εξοντωτική ποινή για όσους βλάπτουν τη σωματική και ψυχική του υγεία, η δε Εθνικιστική Πολιτεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την οικονομική και πολιτική στήριξη γεννήσεως πολλών ελληνόπουλων και την παροχή εκπαίδευσης έμπλεης ένθεων και εθνικών ιδανικών και γνώσεων.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα κατοχυρωθεί δια νόμου και θα απαγορευτεί η προσβολή του καθ’ οιονδήποτε τρόπο στα πλαίσια της αυθεντικής ελληνικής του προελεύσεως αλλά και της διακίνησης των πολιτικών ιδεών. Πολιτικές ιδέες που δεν θα έχουν το γνώρισμα της κομματικοποιήσεως και της διαιρέσεως των Ελλήνων αλλά την κοινή επεξεργασία και την υπηρέτηση έθνους και λαού. Ο διεθνισμός και η παγκοσμιοποίηση δεν έχουν καμία θέση στο εθνικό κράτος και οι παρακρατικές μέθοδοι κρίνονται απόβλητοι. Η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας και η υποστήριξη της πολυπολιτισμικής νόθευσης και της λαθρομεταναστεύσεως σε βάρος της εθνοφυλετικής συνοχής είναι ενέργειες εχθρικές. Επομένως οι υποστηρικτές αυτών των πράξεων θα εξορίζονται και οι περιουσίες τους θα δημεύονται.

Η επίδειξη κακόβουλων δήθεν καλλιτεχνικών «έργων» που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη και το εθνικό συναίσθημα θα αντιμετωπίζονται ποινικά ως κακουργήματα. Αν προχωρούν περαιτέρω, θα ισχύουν τα περί προσβολής συμβόλων αναφερόμενα. Ο Πολιτισμός κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην προβολή της Ελληνικής Ιδέας. Το θέατρο και τα αθλητικά δρώμενα θα συνδεθούν άμεσα με την εθνική διαπαιδαγώγηση και την ψυχολογική ανάταση της Φυλής μας, από την ανάδειξη της ελληνικής ιστορίας και ωραιότητας έως την αναβίωση εορτών για την Ελληνική Νεολαία και την Εθνική Υπερηφάνεια. Τα ναρκωτικά και πάσα ομοειδής σαπίλα θα θαφτούν με τους δράστες τους.

Τα δε ελληνικά στρατόπεδα θα λειτουργήσουν άπαντα αποκλειστικά στα χέρια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική Ασφάλεια και την προεργασία της Μεγάλης Ελλάδος με την απελευθέρωση των Αλύτρωτων Ελλήνων. Αγών λοιπόν έως την Νίκη για την Εθνικιστική Πολιτεία των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: