ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 20-10-2012.

Μας κακοποιούν την πίστη και επικαλούνται την ελευθερία του λόγου. Μας κλέβουν το ψωμί των παιδιών μας και ονομάζουν την κλοπή σωτηρία της πατρίδος. Γεμίζουν τις γειτονιές μας με εγκληματίες λαθρομετανάστες που τους χαρακτηρίζουν ως «κακόμοιρους μετανάστες». Οι ψευτοσύμμαχοι και ψευτοδιασώστες των τόκων μας ζητούν να εκκενώσουμε νησιά μας και να εγκαταλείψουμε τα ναυπηγεία μας εκτελώντας τις εργασίες των πολεμικών μας σκαφών σε τουρκικά ναυπηγεία! Ονομάζουν τις συνομιλίες με την Τουρκία φιλία, συνύπαρξη και συγκυριαρχία, πατώντας στα ερείπια των σκλάβων πατρίδων μας και το ελληνικό αίμα.

Είναι η διακυβέρνηση των γραικύλων πολιτικάντηδων που έχει ρημάξει τις ζωές μας. Είναι οι ελληνόφωνοι ριψάσπιδες που θέλουν να «διασώσουν» την πατρίδα μας ξεπουλώντας την και δολοφονώντας ψυχές αφού αυτοί είναι που ευθύνονται άμεσα για τους Έλληνες που έχουν χάσει τη ζωή τους από τις αυτοκτονίες και τις δολοφονικές πράξεις των λαθρομεταναστών. Τα δικά τους χέρια είναι γεμάτα αθώο ελληνικό αίμα και βάζουν τις υπογραφές της υποθήκευσης της Ελληνικής Γης και της Ελληνικής Τιμής. Είναι οι ίδιοι που ξεμπροστιάζονται μεταξύ τους ως κλέφτες και σπεύδουν να χαρακτηρίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως φασιστική απειλή και τον ελληνικό λαό ως συνένοχο.

Οι σάπιοι δεν διορθώνονται και η προδοσία δεν ωραιοποιείται. Οι εικόνες της Πίστεως δεν κατεβαίνουν ούτε από τους ναούς ούτε από τις καρδιές μας. Κι αν ακόμη αγγίζονται από βέβηλα χέρια, αυτά αποκόπτονται άμεσα. Η Ελλάς δεν μικραίνει και δεν παραδίδεται. Είναι Ιδέα και Οχυρό που έχει πλαστεί για να φτιάχνει πανώριους πολιτισμούς, να πολεμά και να επεκτείνεται. Και ο Έλληνας είναι ο εργάτης και ο φρουρός που πλάθει και διαφυλάττει την δημιουργία της ελληνικής καλαισθησίας συντρέχοντας πάντοτε στην ανάγκη τον εθνοφυλετικό του αδελφό και το έθνος του. Είναι από μόνος του ασπίδα και δόρυ της Ελληνικής Φυλής, Λεωνίδας και Αλέξανδρος μαζί, έτοιμος για θυσία και αυτοκρατορία, για τράνεμα ελληνικό.

Η Εθνικιστική Διακυβέρνηση έρχεται μέσα από την πηγή του καθαρού και αμόλυντου ελληνισμού διαβαίνοντας το δρόμο της φωτιάς. Είναι η εθνική συνείδηση της φυλής που διψάει να χτίσει την ανακαινισμένη Νέα Ελλάδα ρίχνοντας στο καθαρτήριο πυρ τον ακάθαρτο σπόρο της βεβήλωσης και της βαρβαρότητας. Τα γερά οικοδομήματα θέλουν γερές βάσεις και η νέα γέννα χρειάζεται υγιή οργανισμό. Ο σπόρος που πέφτει στη γη για να βλαστήσει θέλει χώμα απαλλαγμένο από αλλοτινές κακοπλασίες και αναχώματα. Αυτό ακριβώς χρειάζεται και αυτό ακριβώς θα συμβεί στην Πατρίδα μας. Απαιτείται να διενεργηθεί η πολιτική κάθαρση της Ελλάδος από όλα τα φαινόμενα και τους φορείς ανθελληνισμού. Να τιμωρηθούν οι προδοσίες και να εξαλειφθούν οριστικά οι προδότες και τα ξένα σώματα.

Υπάρχουν δύο ειδών κακοπλασίες που ενοχλούν ομοίως και εμποδίζουν με την ίδια βαρύτητα την ανάπτυξη της πατρίδος και του λαού μας. Είναι οι ελαφριές ανθρώπινες συνειδήσεις που υποσκάπτουν την εθνική προσπάθεια διχάζοντας το λαό και οδηγώντας τον μέσω της ηττοπάθειας και μοιρολατρίας στην αγκαλιά του νεοταξικού κτήνους συνειδητά. Ξέρουν που βαδίζουν και πως ο δήθεν σωτήριος μονόδρομος αποτελεί εθνικό αδιέξοδο. Το άλλο είδος κακοπλασίας είναι τα παράσιτα που έχουν φορέσει ελληνική προβιά αλλά διαθέτουν ξένη προέλευση και πίστη, ζουν ανάμεσά μας, επικαλούνται τούτο το έθνος και όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο, συνασπίζονται με τον εχθρό. Είναι έτοιμοι να ανοίξουν νέες κερκόπορτες, λαθρεπιβάτες της φυλής που έχουν εισρεύσει ανάμεσά μας πολλούς χρόνους πριν τη λαθρομετανάστευση.

Θα λειάνουμε το έδαφος και θα θωρακίσουμε τον ελληνισμό μας σε ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο Πίστη και Αγάπη Θεού και Πατρίδος. Η διακυβέρνηση του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος θα αναστήσει μια πραγματική ελληνική Ελλάδα που εξουσίες, λόγο και παρουσία θα διαθέτουν μονάχα οι Έλληνες σε αίμα και ψυχή. Εκείνοι οι πολίτες – οπλίτες που σμιλεύουν τη γνώση των παιδιών τους και την δική τους κοινωνική προσφορά προκειμένου να ξεπεταχτούν όμορφοι οι ανθοί της νέας γέννας σε ένα περιβόλι που απλώνεται πέρα από τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα που του θέσανε προβατόσχημοι γυρολόγοι λύκοι και πηλιογούσηδες.

Κοντά στην εργατικότητα θα γυρίσει η Ελληνίδα Παιδεία και Ηθική αποδιώχνοντας τους διαστροφείς και ανήθικους σε πολιτική, καλλιτεχνία και κοινωνία. Δίπλα στο ελληνικό φιλότιμο θα επιστρέψει το αίσθημα της δικαιοσύνης και της διεκδίκησης ανάμεσα στους λεύτερους και τους καταπιεσμένους Έλληνες. Το ψευτορωμέϊκο θα φύγει από προσώπου γης εμπρός στην τρομερή όψη του ελληνικού σπαθιού και η Μεγάλη Ελλάδα θα ανοίξει την αγκαλιά σε όλα τα παιδιά της δίδοντας ψωμί μα και στέγη εθνική. Η ξένη στέγη και η στείρα μίμηση προτύπων ανοίκειων και πολυπολιτισμικών θα σωριαστεί όπως της αξίζει. Η παραγωγή των πλούσιων πόρων της ελληνικής γης θα μας θρέψει και θα συντηρήσει τη δυναμικότητα και το σφρίγος του λαού μας.

Αυτήν την Ελλάδα δεν θα την εμποδίσει κανείς γιατί δεν θα μείνει κανείς όρθιος ανάμεσά μας για να την εμποδίσει. Εκείνοι που βρέθηκαν δεινοί υπηρέτες του νεοταξισμού και εκείνοι που προέβησαν σε αντιποίηση εθνικού συναισθήματος θα λάβουν ηχηρή απάντηση. Η δικαιοσύνη θα εργαστεί απρόσκοπτα. Και ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα αναστήσει την Ελλάδα των ονείρων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: