ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ



ΑΘΗΝΑ 18-10-2012.

Η σκοτεινιά της νεοταξικής κατοχής απειλεί να σβήσει μαζί με το χαμόγελο των Ελλήνων πάσα ελπίδα για το χάραμα της Φυλής μας. Ένας ανελέητος βομβαρδισμός φόβου και ψυχολογικής καταπίεσης εξαπολύεται προκειμένου να παραμείνει η εθνική μας συνείδηση αποκαμωμένη και αποκοιμισμένη. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες επιδιώκουν να μετατρέψουν το λαό μας πέραν από ραγιάδες και σε συνένοχους της απόλεμης γενοκτονίας μας. Εμφανίζουν το ένα χτύπημα μετά το άλλο υλοποιώντας τις βρωμερές εντολές του νεοταξισμού την ίδια στιγμή που επιχειρούν να αποκρύψουν τα επιπλέον χειρότερα.

Ο σπουδαίος πατέρας του ελληνισμού και του εθνικισμού μας Ηράκλειτος είχε πει ότι οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Τα δε αντανακλαστικά απενεργοποιούνται σκοπίμως στην περίπτωση που διενεργούνται από τους ολετήρες της ζωής μας οι χειρότεροι εφιάλτες. Διότι τα σπουδαία και αληθινά ελληνικά έργα συντελούνται μονάχα στο άπλετο φως μέσα από τις δικές μας ενέργειες και για τους δικούς μας σκοπούς εξύψωσης του ελληνικού έθνους. Όταν όμως εμείς εγκαταλείπουμε το εργαστήρι της ζωής και το μετερίζι του πολέμου, τότε το κενό που σχηματίζεται και το οποίο απεχθάνεται η φύση θα το καλύψει ο εχθρός μας.

Τα δεινά λοιπόν εισρέουν από την ξεκλείδωτη πύλη της φυλής μας. Δώσαμε πάρα πολύ χώρο στον ανθελληνισμό και τώρα εκείνος θέλει να μας πάρει ανάσα και ψυχή θεωρώντας πως έχουμε πέσει σε ύπνο θανάτου πνιγερό. Χορεύει ο διάβολος μέσα στο σπίτι μας που θέλει να μας το πάρει μετατρέποντας μας σε ενοικιαστές και δουλοπάροικους της πατρογονικής μας περιουσίας. Μας γεμίζουν κεφαλικούς φόρους και ετοιμάζουν το τουρκικό κτήνος για να μας πάρει μερτικό οικονομικό ή το κεφάλι όταν βλέπει και ανακοινώνει τουρκικές τάχα πως είναι οι γιομάτες πλούτο και ιστορία ελληνικές θάλασσες. Και μας καλούν να κάνουμε παράλληλα πολυπολιτισμικό τεκέ την πατρίδα μας δουλεύοντας μάλιστα για ξεροκόμματο.

Όλα αυτά συμβαίνουν για να πάρουμε λένε τάχα χρήμα και δανεική ζωή. Να βρούμε τη γαλήνη του δειλού και του πειθήνιου δουλικού στη δούλεψη του κάθε βάρβαρου αγύρτη. Κι ύστερα τι θα γενεί με τη φυλή; Θα την αφήσουμε να σβήσει ρίχνοντας αιώνια τις ευθύνες στους άλλους, τους ξένους; Μα ο ξένος δεν θέλει να ξυπνήσουμε γιατί τότε θα δούμε την αλήθεια και θα χιμήξουμε να πάρουμε πάλι την πρώτη θέση της αλλοτινής δόξας μας αποδιώκοντας τον εισβολέα μαζί με τον λαθρεπιβάτη ελληνόφωνο και μη. Όμως όσο το κεφάλι σκύβει, τόσο πιο πολύ συνηθίζει να ακουμπά στο χώμα σαν το σκουλήκι. Κι όσο μετατρέπεται σε σκουλήκι, τόσο πιο κοντά έρχεται στην στιγμή που θα το πατήσουν. Γιατί αυτή η μοίρα αξίζει στους ηττημένους που αποδέχονται το κακό ριζικό.

Ο Έλληνας δεν είναι μήτε σκουλήκι για πάτημα μήτε εργάτης στη δούλεψη κατώτερων υπάρξεων. Ο Έλληνας είναι ο εξανθρωπιστής και εκπολιτιστής της οικουμένης. Ο εργάτης της ελληνικής γης και ο πολεμιστής της ελληνικής φυλής. Πρώτος στη δύναμη του νου και των χεριών αντάμα. Γράφει την ιστορία του Έθνους με το μελάνι μα και το αίμα του μαζί. Κατακτά και δεν κατακτιέται. Προχωρεί ίσια εμπρός και δεν ρίχνει βλέμμα πίσω παρά μονάχα για να βεβαιωθεί για την ασφάλεια των αγαπημένων του προσώπων και των ιερών τόπων. Ο Έλληνας είναι ένα διαρκές και ασίγαστο ξυπνητήρι εθνικών συνειδήσεων για τον εθνοφυλετικό του αδελφό που τον διεγείρει σε ετοιμότητα για τη νέα μάχη, την νέα εθνική αντίσταση, την νέα κατάκτηση.

Όταν οι πρόγονοί μας θεμελίωσαν το τρανό γένος των Ελλήνων έθεσαν κανόνες και σκοπούς ζωής απαράγραπτους. Να τρανώσουμε την Ελληνική Φυλή, να καλλιεργήσουμε τέχνες, γράμματα και ελληνική γλώσσα, να φροντίσουμε το πατριωτικό φρόνημα και τη δύναμη του ελληνικού ατσαλιού. Να κρατήσουμε καθαρό το Κάστρο του Ελληνισμού από ξένες επιρροές και να εμπεδώσουμε στα παιδιά μας βαθιά συνείδηση πως την Ελλάδα που θα παραλάβουνε πρέπει να την καταστήσουνε επιβλητικότερη ξεπερνώντας σε επίδοση τους γεννήτορές τους.

Πως μπορούμε λοιπόν τώρα εμείς να αφήσουμε να ξεχαστεί ο αληθινός και φυσικός, ο μόνος παραδεκτός και γνήσιος ηγεμονικός Ελληνισμός; Δεν γίνεται και δεν θα συμβεί. Το ξυπνητήρι του Ελληνισμού ηχεί σαν πρώτα και ακόμη δυνατότερα. Είναι η ώρα να γίνουμε άρχοντες του τόπου και εργάτες της θείας του αποστολής για ανώτερη σκέψη και νέους ζωτικούς χώρους. Να αφυπνιστούμε και να αφυπνίσουμε. Να βελτιώσουμε τις ατομικές μας επιδόσεις και να πάρουμε πατρίδα και λαό στα χέρια μας. Είναι καιρός να ανακαινίσουμε τον Έλληνα και την Ελλάδα. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να εγερθούν οι εθνικές συνειδήσεις και να επαναστατήσουμε. Να νιώσουμε πως τα όρια που μας ζώνουν είναι ασφυκτικά και ξένα ώστε να λευτερώσουμε υπάρξεις και να μεγαλώσουμε την πατρίδα μας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει σημάνει εθνικό συναγερμό. Έχουμε πόλεμο και η απάντηση δίνεται μονάχα με πόλεμο. Το είπε και ο Ηράκλειτος. Πόλεμος πατήρ των πάντων. Για να αποκοπεί η σαπίλα της προδοσίας και να εκφυλιστεί ο εχθρός ώστε να συνεχιστεί η ροή της ιστορίας με την επικράτηση της αλήθειας του Εθνικισμού και του Ηγεμονικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: