ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ



ΑΘΗΝΑ 03-10-2012.

Ο Ελληνισμός είναι Εθνότητα και Ιδέα ταυτόχρονα, ένα μοναδικό φαινόμενο που απεικονίζει η αδιατάρακτη ενότητα Αίματος και Συστήματος Αξιών. Είναι ένας καθαγιασμένος ναός του οποίου οι πιστοί υπηρετούν την ευπρέπεια, την καθαρότητα, τη συνοχή και το μεγαλείο του. Και εντός αυτού του ναού, σε θέση περίοπτη με γνώμονα τον πατριωτισμό και την εθνική ωφέλεια, υπάρχει ένα ιερό βήμα που προορίζεται για λίγους και εκλεκτούς.

Το άβατο αυτού του ιερού βήματος το προασπίζουν οι πολίτες μέσα από την τήρηση πανάρχαιων κανόνων της Ελληνικής Φυλής. Εκεί συντελείται η ιεροπρεπής ελληνική μυσταγωγία και η υπέρβαση του Έλληνα με την προσέγγιση του Θείου Παράγοντα.

Κάποτε η ιερή πράξη ετελείτο στους αρχαίους ελληνικούς ναούς μέσα από τα ιερά μυστήρια στη Σαμοθράκη, στους Δελφούς, στην Ελευσίνα και αλλού. Το Γένος μας στη συνέχεια διέβη το κατώφλι της Ορθοδοξίας συνεχίζοντας ανάμεσα στις μεταφυσικές και τις καθημερινές του ανησυχίες να αναζητεί την ευστάθεια του ελληνικού έθνους και την προσέγγιση του Θείου Όντος.

Η ανύψωση του πολίτη στην ηθική τελειότητα, η προσήλωση του νου στα καθήκοντα εντός της εθνικής κοινότητος και η ενδυνάμωση του κράτους είναι αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής Σκέψης και Φιλοσοφίας. Η δε επαφή του Έλληνα με τον υπέρτατο ναό που σχηματοποιεί η ίδια η ιεροπρεπής ελληνική φύση με την αύρα και τον μαγνητισμό που πέμπει έως τα κατάβαθα της ψυχής είτε βρεθείς σε έναν αρχαίο ναό είτε σε ένα μοναστήρι είναι μια μεγαλειώδης στιγμή αποκλειστικά για καθαρές ελληνικές συνειδήσεις.

Φαντάζουν απόμακρες αυτές οι στιγμές μέσα στην μικρότητα της ύλης και της εξαχρειώσεως των ηθών όταν ορισμένοι αχρείοι δωσίλογοι δολοφονούν ιδέες και ψυχές. Όμως η άκαρπη μεμψιμοιρία και η στασιμότητα στα κελεύσματα της παρακμής και της υποταγής δεν ωφελούν. Θα μας οδηγήσουν στην άβυσσο που έχουν ανοίξει οι ελληνόφωνες θεραπαινίδες του σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο Έλληνας είναι γεννημένος για να γεφυρώνει χάσματα και να γκρεμίζει τα εμπόδια που ορθώνονται εμπρός του. Να αναζητάει την τελειότητα και να βρίσκει νέους δρόμους για το Έθνος παίρνοντας δύναμη από τα Νάματα και την Ενέργεια της Φυλής.

Στις πρώτες γραμμές της αναζήτησης και του αγώνα για την ορθή πορεία και την νίκη της εθνικής κοινότητας βρίσκονται οι εκλεκτοί του Ελληνικού Γένους που έχουν ανοικτά τα μάτια του νου και της καρδιάς. Είναι οι Στρατιώτες Φιλόσοφοι και Μυσταγωγοί που αντικρίζουν την Ελλάδα ως το περιβόλι του Θεού που πρέπει να το φροντίσουν και να το ψηλώσουν.

Καθήκον του Έλληνα είναι να μην απαρνηθεί την αποστολή του που είναι να θωρακίσει τον εθνοφυλετικό του αδελφό και να καταυγάσει τα σκοτάδια της ανθρωπότητος. Να πάρει στην αγκάλη του την πατρίδα, να νοιώσει μέσα του το αντάμωμα ένδοξων καιρών και το τωρινό Θείο Κάλεσμα για την Ανάσταση της Ελληνικής Ιδέας, να τσακίσει τους βέβηλους και να σηκώσει καλύτερο και αξεπέραστο τον σύγχρονο ναό που απαρτίζει η Νέα Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικισμού.

Φτάνει πια η απομόνωση του πολίτη από τη φυλετική ψυχή και τα μυστηριακά μονοπάτια του έθνους μας. Καταρρέει η ψευδαίσθηση και το ανοσιούργημα πως τάχα είμαστε μια αμελητέα ποσότητα μες στην απεραντοσύνη δίχως αποκούμπι και στήριξη να βαδίσουμε μπροστά, χωρίς τάχα πεπρωμένο. Αυτή η κατάρρευση είναι δικό μας έργο και θα το πάμε έως το τέρμα του. Αρκεί να βρεθούμε σε έναν χώρο που έδρασε, μυήθηκε και μεγαλούργησε ο αλλοτινός ελληνισμός, καταπιεσμένος σήμερα από κοντά αναστήματα, να αφήσουμε τον νου να περιπλανηθεί μέσα στους άγιους τόπους μας και να αισθανθούμε με μιας τις θύμησες και τις ιερές μορφές να βηματίζουν στο πλευρό μας.

Είναι η Φωνή της Ελλάδος πως δεν είσαι αδύνατος Έλληνα. Λάβε το νέο το χρησμό, την νέα ευλογία. Είσαι ο ίδιος υπερβατικός μαχητής δικαίου και ηγεμονίας ελληνικής. Δράξε το σθένος του Μύστη της Ελληνικής Φυλής και το ξίφος του σιδερόφρακτου μαχητή. Άναψε και πάλι τους βωμούς να λάμψει η δόξα της Ελλάδος που τώρα θα αποκτήσει το δικό σου ανεξίτηλο ίχνος.

Σήκωσε το βλέμμα, εισέρρευσε στον Ναό της Πατρίδος σου, λάβε φώτιση και εντολή ιερή και εξεστράτευσε. Να ηχήσουν και πάλι οι σάλπιγγες οι βροντερές και να πάει το μήνυμα πέρα έως πέρα. Να σπάσουνε οι αλυσίδες της σκλαβιάς και να σκορπίσουνε οι έφοδοι αλλογενών και αλλοθρήσκων, τοκογλύφων και λαθρεπιβατών σε σπίτια και γη ελληνική. Να ξεκουμπιστούν οι επίδοξοι εισβολείς από την γειτονιά των Ελλήνων Ηρώων και Μαρτύρων. Να ισοπεδωθούν μαζί τους και οι βέβηλοι που πουλάνε ιερά κειμήλια και παραδόσεις και την Ελλάδα ολάκερη.

Θέλει πίστη ακλόνητη και ορμή ασυγκράτητη η εθνική μας υπόθεση. Ο ψεύτικος ναός του χρήματος των νεοταξιτών θα συντριφτεί από το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς ελληνικού δικαίου και πυγμής που θα οικοδομήσουν οι μύστες της Ελληνικής Ιδέας. Αποτελεί ξεκάθαρη ιεροπρεπής στάση η παροχή νέου οράματος και η αναστύλωση μιας Νέας και Μεγάλης Ελλάδος κάνοντας στην πράξη την υπέρβαση και πραγματώνοντας την μυσταγωγία της Φυλής από Έλληνες αποφασισμένους να εγείρουν τον Ναό της Πατρίδος πιο αστραφτερό και αυτοκρατορικό από άλλοτε, ολότελα δικό τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: