ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 24-10-2012.

Η έννοια της Τιμής στον καιρό του οικονομικού εκβιασμού και της εθνικής απαξίας είναι υποτιμημένη και παρερμηνευμένη. Όταν τα πάντα γύρω μας μετρούνται με το χρήμα και την πτώση συνόρων και ηθικής, τότε η Τιμή της πατρίδος συρρικνώνεται και κοστολογείται με άλλα μέτρα και σταθμά. Εισάγεται στους νόμους της αγοράς και γίνεται αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο παζάρι της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής διακυβέρνησης. Οι πολιτικοί ταγοί και προστάτες μετατρέπονται σε νεοταξικούς μεσάζοντες και οι λόγχες αντικαθίστανται από τα ευρώ.

Είναι οι στιγμές εκείνες που ο γεωφυσικός και ο συναισθηματικός πλούτος των λαών ανταλλάσσεται με τις ψευδαισθήσεις μιας εικονικής επιβίωσης και ευημερίας. Κάποτε οι πολιτικάντηδες μαγνήτιζαν τις μάζες με το τάξιμο άρτου και θεάματος. Εσχάτως με την αποκάλυψη του πραγματικού τους προσώπου και την υποθήκευση της πατρίδος στις θυρίδες του διεθνιστικού νεοταξισμού ο άρτος αφαιρέθηκε βιαίως και παρέμεινε μονάχο του το θέαμα που διδάσκει εύκολο κέρδος, ανήθικη ηδονή και μίσος για κάθε τι εθνικό. Πιστεύουν δε οι αλαζόνες του καταρρέοντος καθεστώτος πως θα συντηρήσουν έτσι κοντά τους λαϊκές πλειοψηφίες και επίπλαστες καταχρηστικές εξουσίες.

Θα μπορούσαν να επιτύχουν το βρώμικο σκοπό τους. Άλλωστε η παραμονή των εκφραστών της δήθεν πολιτικής ορθότητας στην διακυβέρνηση της Ελλάδος ενάντια στους «κακούς» εθνικιστές και το «συνένοχο» λαό τόσους πολλούς και ασήκωτους χρόνους δείχνει την αποδοχή της εθνικής μας υποτίμησης. Καταδεικνύει την ανοχή στην ανακύκλωση ανερμάτιστων υπάρξεων που καλλιέργησαν τη διαφθορά, ευτέλισαν την ανθρώπινη ζωή, κρέμασαν στο τσιγκέλι της παγκοσμιοποίησης την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επέτρεψαν στους διεθνείς πάτρωνες της πολιτικής συμμορίας να εισβάλλουν στα σπίτια μας, στις δουλειές μας, στη γη που πότισαν για τη λευτεριά της με το αίμα τους οι πατεράδες μας.

Μην μας μιλάτε λοιπόν για άκρα και ακρότητες ταχυδρόμοι της υποταγής και δοσατζήδες του πόνου και του ολέθρου. Μην επικαλείστε τα δημοκρατικά σας συναισθήματα και τον κίνδυνο κατάλυσης της δημοκρατίας. Πρώτον διότι ουδέποτε ρωτήσατε τον ελληνικό λαό να σας πει πως αντιλαμβάνεται εκείνος την Τιμή και την αξιοπρέπεια της Πατρίδος. Και δεύτερον διότι εμείς οι τάχα ακραίοι Εθνικιστές βιώνουμε τους πόθους και τα προβλήματα του λαού από το ίδιο μετερίζι που εσείς οι «λογικοί» και «δημοκράτες» δεν καταδέχεστε να προσεγγίσετε.

Κι αν ίσως δεν είμαστε εμείς οι Εθνικιστές δημοκράτες, είναι γιατί προτιμούμε να είμαστε δημοκρατικοί. Πιστεύουμε δηλαδή πως εκείνοι που υπερασπίζονται και διαχειρίζονται κατά τα πρέποντα την Τιμή της Ελληνικής Φυλής είναι οι Άριστοι του Γένους που υποδεικνύονται από τους Δίκαιους και όχι από μια στείρα και σημαδεμένη εκλογική διαδικασία.

Βλέπετε η Τιμή της κοινωνίας των Ελλήνων και ο ηγεμονικός προσανατολισμός της Φυλής μας, η αξιοπρέπεια της πραγματικής ελεύθερης βούλησης και ο πολιτισμός της ελληνικής καλαισθησίας και δημιουργίας είναι οι γεννήτορες του πηγαίου Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μας. Οι δε αρχές και αντιλήψεις του Εθνικοκοινωνισμού μας αποτελούν την πηγή ζωής του Ελληνισμού μας με τα καθαρά και κρυστάλλινα νάματα που διαμόρφωσαν οι προσωπικότητες των Φιλόσοφων και των Πολεμιστών του Έθνους μας.

Στον Εθνικοκοινωνικό Κώδικα Τιμής το ύψιστο ιδανικό που κατευθύνει τις σκέψεις και τις πράξεις μας είναι η ελευθερία του λαού και της Πατρίδος. Η μεγαλοσύνη των λαών όπως λέει ο Κωστής Παλαμάς δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Το αθάνατο ελληνικό αίμα που έδιωξε τυράννους και μεγάλωσε την Ελλάδα. Για να φτάσουμε στο άθλιο σημερινό σημείο να αντικρίζουμε την επιστροφή του μισελληνισμού με τη στολή του τραπεζίτη και την απαίτηση να μοιράσουμε τον πλούτο της καρδιάς μας μαζί του και μαζί με τον βάρβαρο Τούρκο και τα τσιράκια του που έχουν ζώσει πέριξ των συνόρων μας την πανώρια μα δυστυχή Ελλάδα. Δυστυχής που βλέπει τα παιδιά της να χάνονται στον καιρό μιας ματωμένης ειρήνης στο βωμό που έστησαν οι έμποροι των εθνών.

Όμως η Ελλάς αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέρμα στο ξεπούλημα της ντροπής. Να ενταφιάσει εκείνους που τόλμησαν να την κοστολογήσουν ως εκπορνευόμενη ύπαρξη για θάνατο. Η Ελλάς ανέρχεται στο πρόσωπο του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Οπλίζεται με τα στιβαρά χέρια αποφασισμένων και ολοζώντανων Ελλήνων που κίνησαν να πολεμήσουν και να ανακαταλάβουν το Έθνος αποδιώχνοντας την ελληνόφωνη ψώρα και την σιωνιστική εισβολή με τα λαθραία της εξαρτήματα.

Το χωράφι της Φυλής θα γυρίσει στα χέρια του μαχόμενου Έλληνα αγωγιάτη και αγρότη του μόχθου. Οι μηχανές στο εργοστάσιο θα πάρουν εμπρός ορμητικά με το πάθος του Έλληνα Εργάτη. Τα σχολεία μας θα παράξουν ελληνική γνώση και εθνική υπερηφάνεια διαλαλώντας τα κατορθώματα των Ελλήνων που διδάσκουν τον δρόμο της Τιμής.

Ζωή ελληνική αποτελεί το αγαθό που φτιάχνουμε με τα χέρια μας, η ευτυχία των παιδιών μας, το Τράνεμα της Πατρίδος μας, η διαφύλαξη της Πίστεως των Πατέρων μας, ο καθάριος Ελληνικός Πολιτισμός που θα λάβει σχήμα από εμάς τους ίδιους. Και θάνατος είναι το αντίτιμο που θα εισπράξει όποιος θελήσει να μας τα κλέψει και όποιος μας τα μολύνει. Αυτός είναι ο Υπέρτατος Κώδικας Ελληνικής Τιμής και η τήρησή του Ιερό Χρέος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
          

Δεν υπάρχουν σχόλια: