ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΤΗΝ 7η ΑΠΡΙΛΙΟΥ .

15-4-2010 .

Μια πολύ καλή κουβέντα έγινε στο τηλεάστυ και στην εκπομπή του κ. Κοντονή «Κάθε μέρα παντού» την 7η Απριλίου. Εκεί είχα την ευκαιρία να εκθέσω κάποιες αμιγώς εθνικές και πατριωτικές θέσεις σε θέματα αιχμής. Ειδικότερα στο ζήτημα του λαθρονομοσχεδίου, της αντιμετωπίσεως της παράνομης μετανάστευσης, της ιθαγένειας και της υπηκοότητας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Επειδή ωστόσο ο χρόνος ήταν απολύτως συγκεκριμένος, θα επαναλάβω στον γραπτό λόγο κάποιες θέσεις και θα συγκεκριμενοποιήσω κάποιες άλλες εν τάχει.

Είναι λοιπόν σαφές ότι το λαθρονομοσχέδιο απορρίπτεται εξ ολοκλήρου αφού ο Έλληνας καθορίζεται από τον Δεσμό του Αίματος, γεννιέται, δεν υφίσταται διαδικασία ελληνοποιήσεως και κατά συνέπεια ο Έλληνας δεν γίνεται και δεν κατασκευάζεται ούτε για λόγους ψήφου ούτε για κάποιον άλλο λόγο. Η λαθρομετανάστευση είναι σαφώς αδίκημα και οι λαθρομετανάστες απλώς απελαύνονται άμεσα. Η ιθαγένεια είναι επίσης σαφές ότι σχετίζεται μόνο με την Εθνική καταγωγή και με τίποτα άλλο.

Από εκεί και ύστερα οι μετανάστες σε ένα Εθνικό Κράτος πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι και γνωστοί σ’ αυτό και ο αριθμός των μεταναστών τού Κράτους πρέπει να βαίνουν μειούμενοι όσο αυτό θα στέκεται όρθιο στις δικές του υποδομές και τους δικούς του πόρους και ανθρώπους.
Η απονομή τής υπηκοότητας διαφέρει μακράν τής ιθαγένειας. Η υπηκοότητα θα πρέπει να αφορά πληθυσμούς όχι απλά φιλικούς, αλλά και με εθνικούς και φυλετικούς δεσμούς με το Ελληνικό Έθνος. Π.χ κάποιος Ιταλός ή κάποιος Ισπανός. Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι οι Έλληνες είμαστε πολύ περισσότεροι από την δήθεν μικρή Ελλάδα, αφού το μεγάλο Έθνος μας δημιούργησε πολιτισμούς και δικούς του πληθυσμούς στην Ευρωπαϊκή Κοιτίδα που είναι φυσικά Ελληνική Κοιτίδα. Η Ελληνικότητα δηλαδή είναι και σ' αυτό το σημείο πυξίδα. Οι δε Έλληνες Ομογενείς έχουν σαφή προτεραιότητα και δεν γίνεται να συνωστίζονται σ’ ένα νομοσχέδιο με τους λαθρομετανάστες. Κορωνίδα όλων αυτών αποτελεί η εξής αδιαπραγμάτευτη θέση: Ούτε ένας Έλληνας άνεργος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://vimeo.com/10931843

Δεν υπάρχουν σχόλια: