ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

ΑΘΗΝΑ 30-4-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Κάθε ημέρα που περνάει η σοσιαλιστική «μας» κυβέρνηση φροντίζει να μας επαληθεύει στον βαθμό της επικινδυνότητάς της για τα εθνικά συμφέροντα και τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδος. Επαλήθευση πολλαπλή που συνδέεται με το ξεπούλημα των εθνικών μας υποθέσεων, αλλά και την παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Τουρκία και τα λοιπά γνωστά κρατικά μορφώματα που συνδράμουν το Νεοταξικό Κτήνος στο ανθελληνικό του έργο.

Και φυσικά αποκαλύπτεται η απόκρυψη των προθέσεων των εχθρών της Πατρίδος μας με την συνδρομή του προπαγανδιστικού μηχανισμού της Καθεστηκυίας Τάξης, αυτού που ορθά αποκαλούμε ντόπιο Νεοταξισμό. Τα Συστημικά ΜΜΕ ως γνωστό σχετίζονται με τρόπο αμφίδρομο ως προς τα πολιτικά τους αφεντικά ή πολιτικούς συνεταίρους και σε πλείστες όσες περιπτώσεις κομματικούς υφιστάμενους, αφού άπειρες φορές έχουν οδηγήσει στην εξουσία κυβερνητικά σχήματα βολικά για πολλούς πλην Ελλάδος. Άλλωστε αν σπάσει ένας μόνος κρίκος από αυτή την αλυσίδα, τότε θα πέσει όλος ο εθνικά βλαπτικός συρμός της δικής τους κι όχι δικής μας εξουσίας.

Το defencenet.gr αποτελεί μια από τις φωτεινές εξαιρέσεις και είχε αποκαλύψει έγκαιρα και έγκυρα ότι έχει διοχετευθεί από υψηλές κυβερνητικές πηγές σαφής εντολή για την απόκρυψη σημαντικών λεπτομερειών από τους στρατιωτικούς συντάκτες ως προς ορισμένες αναβαθμισμένες προκλήσεις των Τούρκων. Η παρακάτω είδηση αφορά τούτη την φορά μια πρόκληση που απευθύνθηκε προς τους ηρωικούς μας πιλότους με αφετηρία μια τουρκική επιδίωξη που όμως επιβλήθηκε τελικά στους Ικάρους μας διά «ελληνικών» εντολών ανθρώπων που μαχαιρώνουν το ίδιο το Έθνος τους συνειδητά! Αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι δηλαδή ότι η σημερινή σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει ξεπεράσει σε εθνικά μειοδοσία όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις των ούτως ή άλλως πρόθυμων ραγιάδων στο σύνολό τους.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, την Παρασκευή 23 Απριλίου δεν επιτράπηκε η από αέρος υπεράσπιση τού Ελληνικού Αρχιπελάγους ανατολικώς τού 25ου μεσημβρινού, εκθέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Και τούτο για να συνδράμουμε τους Τούρκους στον εορτασμό τής ίδρυσης τής τουρκικής εθνοσυνέλευσης από τον αρχισφαγέα Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ και την γιορτή των τουρκοπαίδων που αποτελούν το «μέλλον του τουρκικού έθνους». Εμείς βεβαίως έχουμε ταγούς που σκοπεύουν να φτιάξουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και με άφθονους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους και οι οποίοι αποκαλούν τις γιορτές της Ελληνικής Νεολαίας που είχαν θεσμοθετήσει οι Εθνάρχες Ιωάννης Μεταξάς και Γεώργιος Παπαδόπουλος «φασιστικές εκδηλώσεις». Όπως δηλαδή αποκαλούν και τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις που σκοπεύουν να καταργήσουν βήμα – βήμα, ξεκινώντας από την απόσυρση των τεθωρακισμένων από τις παρελάσεις.

Δείτε όμως πως αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των εξουσιαστών μας και η αδιαφορία και απέχθειά τους απέναντι στο Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Νεολαία και φυσικά τον Ελληνικό Στρατό που αποτελεί την υγιή έκφραση της αδούλωτης ψυχής των νιάτων μας. Και τώρα αποκαλύπτεται αδιαμφισβήτητα η εκκένωση των αιθέρων μας για τα ελληνικά αεροσκάφη από το 6ο έως το 10ο ναυτικό μίλι, αλλά και η εγκατάλειψη σε επιχειρησιακό επίπεδο του χώρου ανατολικώς του 25ου μεσημβρινού με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής μας ηγεσίας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα μέχρι την Νίκη τής Ελλάδος και τού Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Και τώρα δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό κείμενο του defencenet.gr της 28 Απριλίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανάγκασαν τους πιλότους της Π.Α. να "γιορτάσουν" τουρκικές εθνικές επετείους!

28-04-2010 17:49:38
Mία καινοφανή κατάσταση εξελίχθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν οι πιλότοι της Π.Α. κλήθηκαν να "συμμετάσχουν" σε τουρκική εθνική εορτή, αφήνοντας ακάλυπτα επιχειρησιακά τα νησιά του Α. Αιγαίου! Γενικά, το κλίμα απόλυτης δυσαρέσκειας που εξακολουθεί να επικρατεί στις τάξεις των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, τόσο σε ότι αφορά τον τρόπο που η «λευκή» απεργία αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση και την επικοινωνιακή «γραμμή» που έδωσε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να στραφούν κατά των πιλότων, επιβαρύνεται αφόρητα από τις εθνικά σκανδαλώδεις εντολές που δίνονται να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη μεταξύ 6 και 10 μιλίων!
Την περασμένη Παρασκευή 23 Απριλίου, δεν επιτράπηκε στους πιλότους των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών να επιχειρήσουν ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, λόγω εορτής στην Τουρκία! Αφήνοντας επιχειρησιακά εντελώς ακάλυπτο ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα! Ποια ήταν αυτή η εορτή ή καλύτερα οι εορτές, γιατί ήταν δύο, της Τουρκίας;
Η ίδρυση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης από τον Κεμάλ Ατατούρκ που καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου του 1921, όταν τα ελληνικά στρατεύματα έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για την διατήρηση των εστιών των Ελλήνων στην Μικρά Ασία! Στον εορτασμό αυτής της εορτής κλήθηκαν να «συμμετάσχουν» οι Έλληνες πιλότοι με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών!
Η δεύτερη εορτή ήταν η «γιορτή του παιδιού» (Cocuk Bayrami) η οποία είναι αφιερωμένη «στο μέλλον του τουρκικού Έθνους»!
Όπως αναφέρουν στο defencenet.gr πιλότοι της Π.Α. «Δεν είμαστε διατειθειμένοι να δεχθούμε την απεμπόληση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Θα παραιτηθούμε αφού δεν μπορούμε να προβούμε σε παραβίαση των εντολών, αλλά δεν θα αφήσουμε τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν στο ελληνικό Αιγαίο».
Ήδη έχουν γράψει τις παραιτήσεις τους τουλάχιστον δώδεκα αξιωματικοί πιλότοι και προτίθενται να τις καταθέσουν τις επόμενες ημέρες!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: