ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΘΗΝΑ 22-4-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .
Πάρα πολλά έχουμε ακούσει όλες τούτες τις ημέρες που πιστοποιούν ότι το Κράτος με την μορφή που μας το φορτώσανε στις πλάτες μας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα από ένα άλλο Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και άρα υγιές. Το ομολογούν ακόμα και κόμματα που αποτελούν φθαρμένα προϊόντα της Καθεστηκυίας Τάξεως. Πιο εύκολα όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση βέβαια, όπως εν προκειμένω η Νέα Δημοκρατία που μιλάει για άλλο μοντέλο διακυβέρνησης, ενώ παράλληλα αποτελείται από δύο εσωτερικά κόμματα η ίδια. Ο Α. Σαμαράς που προσπαθεί ασθμένως να ασκήσει αντιπολίτευση και η Ντ. Μπακογιάννη που συμφωνεί σχεδόν σ’ όλα ( λαθρομετανάστες, ΔΝΤ κλπ. ) με την βάναυσα αντιλαϊκή και αντεθνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την πλέον ανθελληνική των τελευταίων ετών. Απορώ μάλιστα πως δεν έχει προσχωρήσει η κυρία αυτή σ’ ένα κεντροαριστερό σχήμα. Κι ακόμα πιο ταιριαστό θα ήταν όλοι αυτοί να συγκροτούσαν ένα ενιαίο νεοταξικό και ανθελληνικό πολιτικό σχήμα, αφού η μόνη ιδεολογία που ενώνει το σύνολο της Καθεστηκυίας Τάξης είναι ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός.

Πάντως την ώρα που οι οικονομικές διεργασίες αποτελούν πέραν πάσης αμφιβολίας τον δούρειο ίππο και την εκβιαστική μέθοδο για το πλήρες ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων, όταν οι μισθοί και οι εναπομείνουσες θέσεις εργασίας κατρακυλάνε και μειώνονται για να κλείσουν τα στόματα των δικαίως διαμαρτυρομένων Ελλήνων, σ’ αυτή την σπουδαία χώρα απουσιάζει έστω και η ελάχιστη προπαγάνδα για την εξουδετέρωση των φτηνών και ανιστόρητων λαϊκισμών που επιστρατεύει μια παραπαίουσα Ευρωπαϊκή Ένωση και οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις που την οδηγούν στην αγκαλιά του Νεοταξικού Κτήνους. Κι όταν αυτή η προπαγάνδα υπάρχει, τότε οι χειρισμοί της συνήθως δεν εξαντλούνται σε έκταση και ευρηματικότητα όπως αρμόζει σε ανάλογες περιστάσεις.

Θυμάμαι την προπαγάνδα των πλιατσικολόγων πρώην αναβατών δέντρων και αεί βαρβάρων ιχνηλατών τού τίποτα που θα εξακολουθούσαν να είναι τίποτα αν δεν υπήρχε η Ελλάς των Ιδεών, των Αγαθών και της Ύλης, του Παγκόσμιου Πολιτισμού καθ’ ολοκληρία και μου έρχεται στον νου ένα όμορφο βίντεο που είδα πρόσφατα. Στον δρόμο λοιπόν για την Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και των μεγάλων μαχών που θα δώσουμε με μόνο στόχο την Νίκη της Ελλάδος, ας ευθυμήσουμε για λίγο και ας αφιερώσουμε το πιο κάτω βίντεο στους «φίλους» μας. Σε όλους τους καλούς «συμμάχους» που μας ζητούν να δώσουμε ή και να ξεπουλήσουμε την ψυχή μας, την περιουσία μας, τα εδάφη μας, ενώ παράλληλα δεν σταματούν να μας αφαιρούν αξιοπρέπεια επειδή δεν διαθέτουμε ηγέτες. Απαιτούμε πίσω ό,τι μας ανήκει με τόκο και δεν δίνουμε τίποτα και σε κανένα. Η Ελλάδα μπορεί να απλώσει την παρουσία της όπου και όπως της αξίζει. Ας δούμε τώρα το βίντεο κάνοντας κλικ πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια: