ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Βρέθηκε ένας Αξιωματικός επιτέλους !

ΑΘΗΝΑ 9-4-2010 .


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το πατριωτικό ιστολόγιο esxatianasxesi.blogspot.com και αναφέρεται στην υγιέστατη αντίδραση ενός γνήσιου Έλληνα αξιωματικού του Πολεμικού μας Ναυτικού στις μεθοδεύσεις της ελληνόφωνης και μη ελληνόψυχης Πολιτείας να εγκαταστήσει Τζαμί, αλλά και μουσουλμανικό νεκροταφείο σε εγκαταστάσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Και μάλιστα με διαδικασίες πλήρως ασύμφορες για την Πατρίδα μας που κάποιοι επιχειρούν να μετατρέψουν σε πολυεθνική αγέλη και ισλαμική «δημοκρατία». Όμως η αναφορά αυτού του Έλληνα Αξιωματικού και μάλιστα με υπηρεσιακές διαδικασίες καταδεικνύει ότι η Ελλάς θα παραμείνει στα χέρια των Ελλήνων και μόνο. Στο θέμα θα επανέλθουμε. Διαβάστε το κατωτέρω κείμενο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Βρέθηκε ένας Αξιωματικός επιτέλους ! Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων προς δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου .
Αξιωματικός τού Πολεμικού Ναυτικού καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων προς δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείουΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΤΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: