ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 29-4-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Πριν από λίγο καιρό ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Farage είχε απευθύνει στο ευρωκοινοβούλιο ερώτηση προς τον διεθνώς και επιτοπίως άγνωστο πρώτο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ρομπάϊ ζητώντας του να γνωστοποιήσει το ποιόν του, αφού κανείς δεν τον γνώριζε μέχρι τότε. Τον είχε μάλιστα κοσμήσει με τα πλέον εξευτελιστικά και επιτιμητικά προσδιοριστικά γνωρίσματα, μεταξύ αυτών και την παρομοίωση ως χαμηλόβαθμο τραπεζιτικό υπάλληλο. Προφανέστατα όχι για να υποβαθμίσει την συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη, παρά μονάχα για να αναδείξει τον εντεταλμένο ρόλο του. Και τώρα πλέον ήρθε η δικαίωση του Βρετανού Ευρωβουλευτή και η πλήρης εξήγηση των εξοργιστικών γεγονότων που ζούμε και μαθαίνουμε για τις ζωές μας και την βιωσιμότητα των Εθνών και φυσικά του μεγάλου Ελληνικού Έθνους.

Τώρα πλέον έχουμε τις αποδείξεις για τους λόγους που προκλήθηκε η οικονομική κρίση σε βαθμό ώστε να αναδειχθεί τάχα η ανεπάρκεια του Εθνικού Κράτους κι όχι, όπως είναι η αλήθεια, η ανικανότητα, η εθελοδουλία και η μειοδοσία των εντολοδόχων πολιτικάντηδων. Τώρα αντιλαμβανόμαστε γιατί θέλουν να βάλουν το πρόβατο να πλαγιάσει μαζί με τον λύκο και γιατί τόσους χρόνους οι πολιτικάντηδες της χώρας μας προσκυνούν τον τάφο του Κεμάλ και ξεπουλάνε τους αγώνες των ηρώων του Γένους μιλώντας για φιλίες και συγκυριαρχίες με τους Τούρκους κατακτητές και δολοφόνους. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν έχουν επακριβώς προσδιοριστεί τα σύνορα της Ευρώπης και γιατί συνεχώς διευρύνονται δίχως θρησκευτικά, ιστορικά και γεωφυσικά κριτήρια. Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε γιατί κατευθύνουν τις εξελίξεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι ινστρούχτορες, τα παπαγαλάκια και οι θεσμικοί φορείς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σαν το ΔΝΤ που υποτίθεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αφού αποτελεί τον οικονομικό βραχίονα των αμερικανικών και ευρύτερων νεοταξικών συμφερόντων.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Θέλουν δηλαδή να καταργήσουν κράτη, εξουσίες και θρησκείες και να φέρουν στο μολυσμένο φως τους μια ενιαία εξουσία καθυποταγής συνειδήσεων και σκοταδιστικών παραδοχών. Θέλουν τον πολίτη ξεκομμένο από την Πίστη στον Θεό και την Πατρίδα και τον λαό αποχρωματισμένο και τελικά αποσυνδεδεμένο από την μήτρα της Εθνικής Κοινότητος. Και φυσικά ανασφαλή και τρομοκρατημένο να ψάχνει απελπισμένος καταφύγιο ασυναίσθητα και άκριτα. Η κρίση της παγκόσμιας τρομοκρατίας αρχικά και τώρα της παγκόσμιας οικονομικής χρεοκοπίας, υπαρκτής ή στημένης, εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Την καταναγκαστική Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Ιδού λοιπόν ο ρόλος του «φυτευτού» κ. Ρομπάι και ο πρόλογος της φρίκης που μας ετοιμάζουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Και τώρα κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=bIG_BKtsUnY&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: