ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 23-4-2010 .

Κάποιοι προσκυνημένοι δήθεν Έλληνες, σωστοί γραικύλοι και βαλτοί για έργα πραγματικά ολέθρια, έχουν βαλθεί να μεταλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας βασισμένοι σε ψεύτικα στοιχεία περί δήθεν προσαρμοστικότητος των αλλοδαπών. Αλλοδαποί που βεβαίως στην συντριπτική πλειοψηφία εμπίπτουν στην κατηγορία των λαθρομεταναστών και στην άλλη κατηγορία, αυτή των προερχομένων από εχθρικές χώρες. Ειδικά αυτοί οι τελευταίοι πληρούν τις προϋποθέσεις τόσο των υπόπτων για κατασκοπία όσο και της συγκρότησης στρατού πεμπτοφαλαγγιτών. Να θυμίσουμε τα όπλα και τις σφαίρες που έχουν κατά διαστήματα βρεθεί όσο και τις προετοιμασίες των Ουτσεκάδων και τις αλβανικές διακηρύξεις για την «Μεγάλη Αλβανία». Ωστόσο η προπαγάνδα της ντόπιας Νεοταξικής Καθεστηκυίας Τάξεως μιλάει για δυστυχισμένους μετανάστες, για ανθρώπους που βρίσκουν στην Ελλάδα μια νέα Πατρίδα, για ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μας και θα προσαρμοστούν εύκολα. Παραβλέπουν φυσικά την έξαρση της εγκληματικότητας, της κοινωνικής ανασφάλειας, της ανεργίας, αλλά και τον μέγιστο κίνδυνο της εθνοφυλετικής μας αλλοίωσης με βάση και την ντόπια υπογεννητικότητα. Υπογεννητικότητα που αρνείται να αντιμετωπίζει το Κράτος «μας». Στην παρακάτω αναφορά από το gianniotis.blogspot.com παίρνουμε μια δόση από την ανύπαρκτη προσαρμοστικότητα που θέλουν να μας πείσουν πως θα επέλθει στους κόλπους των λαθρομεταναστών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Αγανακτισμένη καθηγήτρια "σπάει" τη σιωπή της.!
Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά.Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας.Αφιερωμένο στους πολιτικούς μας!____"...Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες. Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο. Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές.Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο.Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά.Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για όλους:- Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί. Κι αυτοί το ίδιο λένε:
ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!
Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν:- Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας. Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας.! Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά.! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί!Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα. Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία. Ο διευθυντής μας, τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και "έχουνε πιάσει θέσεις" χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς. !Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου.Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα - δήθεν μειονοτήτων - μέσα στην ίδια μας τη χώρα;Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια:- Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας! Με τα αυτιά μου το άκουσα.Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: