ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-4-2010 .

Η σύγχρονη βιομηχανία τής ανελευθερίας και τού καταναγκασμού συνειδήσεων έχει πάρει για τα καλά σάρκα και οστά και απειλεί να θρυμματίσει την εσωτερική ασφάλεια τού κράτους και τις διεθνείς σχέσεις και ισορροπίες. Το όνομα τής μαζικής επιβολής ονομάζεται βιομηχανία φόβου και καταναγκαστικού ελέγχου. Το δηλητήριο τής παγκοσμιοποίησης και τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού προσβάλλει το πνεύμα και την ύλη, νοθεύοντας την σκέψη και απειλώντας την ανθρώπινη ζωή.

Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλος ο πλανήτης ξαφνικά βάλθηκε να μπει σε μια διαδικασία εξωστρεφούς επιθετικότητας και εσωστρεφούς διάλυσης μεθόδων πολιτικής, διεθνών σχέσεων και τακτικής διακυβέρνησης. Δεν επαρκεί ως εξήγηση τής διεθνούς παράνοιας ούτε κι αυτή ακόμη η ακόρεστη δίψα για τον έλεγχο τής οικονομικής διαχείρισης τού πλούτου που έχει δώσει και θα ξαναδώσει, μαζί με τον επιδιωκόμενο έλεγχο των ενεργειακών πηγών, πολέμους και καταστροφές κρατικών υποδομών. Ο φόβος που καλλιεργείται έχει τις απολήξεις του σε μια υπερεθνική και παγκόσμια εξουσία.

Ώστε λοιπόν έχουμε φτάσει να μιλάμε για μια παγκόσμια τρομοκρατική κάστα. Μια ελίτ που είναι τόσο γνωστή όσο και «άγνωστη». Μια κάστα που κινείται στο φως, ένα άπλυτο φως ενός φόρουμ που ξεζουμίζει ταμεία και διαλύει εθνικές κυριαρχίες, που δανείζει τοκογλυφικά και κλέβει εδάφη, που υποθηκεύει το μέλλον τού λαού για χρόνους ατελείωτους και μεταβάλλει σύνορα, διαγράφοντας διαχρονικές θυσίες επικαλούμενη δικαιώματα τάχα ανθρωπιστικά και αυτοδιαθέσεως των λαών. Και από κοντά επωφελείται και δρα ένας ένοπλος νεοταξικός και τρομοκρατικός στρατός.

Βέβαια εκείνοι που θέλουν την σύγκρουση λαών, φυλών και θρησκειών χτυπούνε ακόμη και σε σημεία υποτίθεται καλά φυλασσόμενα. Όπως στην περίπτωση των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Μόσχα και την Ινγκουσετία της Ρωσίας που συνέβησαν αντίστοιχα κοντά στο κτήριο των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών και το διοικητήριο τής αστυνομίας. Ομοίως στην περίπτωση τής τρομοκρατικής επιθέσεως στο Πακιστάν που συνέβη τάχα τυχαία στο αμερικανικό προξενείο.

Αλήθεια, πως σας φάνηκε η πτώση τού πολωνικού αεροσκάφους με τον θάνατο τού Πολωνού Προέδρου Κατσίνσκι, της γυναίκας του, κρατικών αξιωματούχων και των ηγετών τού πολωνικού στρατού; Ο Πολωνός Πρόεδρος μετέβαινε στο Σμολένσκ τής Ρωσίας προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την σφαγή τής ελίτ τού πολωνικού στρατού από τους μακελάρηδες τού Στάλιν κατά την διάρκεια τού Β Παγκόσμιου Πολέμου και τελικά αφανίστηκε ο ίδιος και η συνοδεία του μετά από ένα αδιανόητο λάθος του πιλότου. Στον Κατσίνσκι το ρεπορτάζ χρεώνει υπερσυντηρητική πολιτική συμπεριφορά, υπέρμετρο καθολικισμό, υποστήριξη τής θανατικής ποινής, διωγμό των ομοφυλοφίλων με θεσμικά μέσα. Κυρίως όμως έντονα αντινεοταξικά αισθήματα παρά τον φαινομενικό φιλοαμερικανισμό του.

Ωστόσο οι φυλετικές, πολιτικές και θρησκευτικές ταραχές έχουν το αντίκτυπό τους στην Πατρίδα μας μέσω τής λαθρομετανάστευσης που ωθεί παράνομα κατά κύματα ανθρώπους με άλλοθι αυτές ακριβώς τις τρομοκρατικές ταραχές. Και φυσικά το σκηνικό μεταφέρεται στην Ελλάδα και απειλεί να την μεταλλάξει ριζικά. Στον Άγιο Παντελεήμονα την Κυριακή τής Λαμπρής με αφορμή την απρέπεια ενός Αφρικανού Λαθρομετανάστη να πετάξει μια σακούλα σκουπιδιών μπροστά στους έκπληκτους συμπατριώτες μας που γιορτάζανε αμέριμνοι, όταν εκείνοι αντέδρασαν αυτός έφυγε και επέστρεψε με έναν συμπατριώτη του, μ’ ένα μαχαίρι, με απειλές, με άσεμνες χειρονομίες και μια παραλίγο αρπαγή μιας ελληνοπούλας. Στο δε αστυνομικό τμήμα τα θύματα βρέθηκαν να δέχονται και μηνύσεις. Μην τυχόν και τσαντιστούν οι ευερέθιστοι εποικιστές.

Αλλά και στην οδό Ερμού, στην πιο πολυσύχναστη οδό τού ιστορικού κέντρου των Αθηνών σε μια καθ’ όλα σύννομη ακτιβιστική κίνηση τής ομάδος Παρεμπόριο Stop! με σκοπό την ενημέρωση τού κόσμου για τις συνέπειες τού παρεμπορίου και την καταγραφή των παράνομων δραστηριοτήτων των αλλοδαπών μικροπωλητών, συνέβησαν έκτροπα από τους λαθρομετανάστες. Μέλη των αλλοδαπών μικροπωλητών που συντονίζονταν από συμπατριώτη τους, άπαντες Αφρικανοί, επιτέθηκαν σε βάρος των Ελλήνων επιχειρηματιών και πολιτών που συμμετείχαν στην ενημέρωση και τραυμάτισαν έναν ηλικιωμένο συμπολίτη μας. Προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και ακολούθησαν κυνηγητά και συμπλοκές, ενώ οι εποικιστές τού νεοταξικού μας κράτους κρατούσαν μαδέρια, σιδηρολοστούς και πέταγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στους Έλληνες που κατάφεραν να τους τρέψουν σε φυγή. Μήπως είδατε τον υπουργό ΠΡΟΠΟ κ. Χρυσοχοίδη;

Αλήθεια πόσο τυχαίος είναι ο συνειρμός της σύλληψης των από καιρό γνωστών στις Αρχές παρακρατικών τρομοκρατών με την τελική επέλαση των διεθνών τοκογλυφικών δανειοδοτικών οργανισμών, την κυοφορούμενη προδοσία περί παραδόσεως τής ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια και την επαπειλούμενη εγκατάλειψη των εθνικών μας θέσεων στις επικείμενες συνομιλίες τής αναμενόμενης επίσκεψης Ερντογάν; Προφανώς ζητείται η αποκοίμηση και ο παράλληλος εκφοβισμός τού λαού μας.

Φτάνει πια! Ας φοβίσουμε όσους μας φοβίζουν. Είναι υποχρέωσή μας κι όχι κακό να διατηρούμε την χριστιανική και εθνοφυλετική μας ιδιοπροσωπία ανέγγιχτη, να προασπίζουμε τις γειτονιά, την εργασία και την ασφάλειά μας από την νεοταξική εγκληματικότητα, να ζητούμε μια Ελλάδα μεγαλύτερη κι όχι μικρότερη, να διαθέτουμε εθνική και αδέσμευτη οικονομία. Να σταματήσει η ύποπτη ενοχοποίηση τού να λες ότι είσαι υπερήφανος Έλληνας, Λευκός, Χριστιανός, Εθνικιστής και να τολμούν να σε επικρίνουν μην τυχόν ξυπνήσει ο διπλανός σου. Να διαλύσουμε τους τεχνητούς φόβους και να παραμείνουμε ΟΡΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: