ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ

ΑΘΗΝΑ 7-4-2010 .


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Οι πολιτικοί μας ταγοί της κυβερνήσεως, τόσο της προηγούμενης τάχα δεξιάς όσο και της σημερινής σοσιαλιστικής, ηγετίσκοι και ινστρούχτορες που εκφράζουν ένα ανοχύρωτο νεοταξικό κράτος, μια δήθεν Ελλάδα δίχως Έλληνες, μας ετοιμάζουν ένα μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας. Ένα κρατικό μπάχαλο που λυμαίνονται τόσο τα λαθρομεταναστευτικά βαποράκια του ισλαμισμού όσο και οι πράκτορες του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης είναι το ανθελληνικό όραμα των επικίνδυνων και ανθελλήνων πολιτικάντηδων. Ένα όραμα ξένο κι αυτό, δανεικό από τους παγκόσμιους εντολείς που τα εδώ εξουσιαστικά και παραεξουσιαστικά φυντάνια αποδέχονται πρόθυμα προκειμένου να συνεχίσουν να επικάθονται στον θώκο της εξουσίας και στο σβέρκο όλων ημών των εν "ελευθερία" τελούντων σκλάβων Ελλήνων. Βέβαια οι εντολές διόλου δεν ενοχλούν κάποιους ενταύθα μεγαλόσχημους, αλλά αποτελούν συνειδητά πνευματικό τους κτήμα, αφού ο ελληνισμός ψευτοϋπάρχει στην γλώσσα τους και χάνεται μακριά από την ψυχή τους, εκεί που η συνείδηση φέρει άλλη ταυτότητα, μη ελληνική. Όλες αυτές οι κάστες πολιτικάντηδων και μαζί με αυτούς οι αληθινοί δυνατοί του καιρού μας, θέλουν μια Ελλάδα δίχως ελληνικότητα, με άφθονο φόβο και την απειλή έτοιμη εντός των πυλών του Έθνους μας. Θέλουν τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού μας Σώματος αιχμάλωτους και συρόμενους σε μια αίθουσα δικαστική να δέχονται μηνύσεις, γιατί πολύ απλά εκφράζουν μια κορυφαία αλήθεια, ότι Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι και άλλη μια ακόμη, ότι η Ελλάς υποχρεούται όχι να μικρύνει, αλλά αντιθέτως να μεγαλώσει ελευθερώνοντας τους έσωθεν δήθεν ελεύθερους και απελευθερώνοντας τους σκλαβωμένους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά ολόγυρα από τα σύνορά μας. Είναι η ίδια Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος που μαζί μ’ έναν απλό, παρατηρητικό και φιλότιμο Έλληνα αποκάλυψαν ένα μεγάλο φορτίο από σφαίρες στον Μαραθώνα που προφανώς προορίζονται από κάποιους εχθρούς της Πατρίδος μας προκειμένου να χτυπήσουν αυτή την ίδια την Ελλάδα μας που αιμορραγεί πανταχόθεν. Απίστευτο αλλά αληθινό. Δείτε το παρακάτω μικρό και διαφωτιστικό κειμενάκι από το defencenet.gr.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Κάποιοι "ξεφορτώθηκαν" σφαίρες στη θάλασσα του Μαραθώνα

06-04-2010 09:38:40
Συνολικά 708 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Δικαστικά» Μαραθώνα, μετά από ειδοποίηση ιδιώτη στη Λιμενική Αρχή Ραφήνας. Οι σφαίρες βρέθηκαν σε βάθος 1,5 μέτρων περίπου και σε μικρή απόσταση από την ακτή.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού το οποίο περισυνέλεξε 708 σφαίρες, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ελαφρά οξειδωμένες, ενώ έγινε έρευνα στην ευρύτερη περιοχή για τυχόν εντοπισμό άλλων συναφών αντικειμένων, με αρνητικά αποτελέσματα.
Τα πυρομαχικά μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: