ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 6-4-2010 .

Οι πολιτικοί ινστρούχτορες τής Καθεστηκυίας Τάξεως, που βιάζονται να μεταβάλλουν την πληθυσμιακή σύνθεση τής χώρας και τον εκλογικό της χάρτη με το ψηφισθέν εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο και το σχέδιο Καλλικράτης για τον διοικητικό τεμαχισμό τής Πατρίδος μας, δεν έχουν σταθμίσει διόλου την επιρροή κάποιων παραγόντων που εκμεταλλεύεται ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός για την διάλυση τού Εθνικού Κράτους.

Στην Ελλάδα το θρησκευτικό συναίσθημα όχι μόνο θεμελίωσε την Πολιτεία και συνδιαμόρφωσε μαζί με την εθνοφυλετική συνείδηση την έννοια τού Έθνους – Κράτους, αλλά και διέσωσε και ανέστησε τον Ελληνισμό εκ της τέφρας του μέσα από τους σκοτεινούς χρόνους δουλείας μυριάδων βαρβάρων και απολίτιστων λαών. Διαβαίνοντας από το όμαιμον και ομόφυλον τού Ηροδότου, το υπέρ βωμών και εστιών έως και τον αγώνα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία.

Ωστόσο οι ισχυροί τού κόσμου, προσωρινοί όπως και τα δεινά που επισωρεύουν στην ανθρωπότητα, έχουν βαλθεί να νοθεύσουν μαζί με τους λαούς και τις θρησκείες που εκφράζουν την επαφή με τον Θεό και τις μεταφυσικές ανησυχίες και ελπίδες τους. Και τούτο γιατί θέλουν να δημιουργήσουν μια ενιαία ανθρωπομάζα δίχως ταυτότητα και προορισμό, μια φυλή από εφήμερους μαζανθρώπους που θα υπακούουν πρόθυμα στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, φτάνει να κερδίσουν μια ψεύτικη ευημερία και λίγες ανάσες παραπάνω.

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ
Την ίδια στιγμή που οι πολιτικάντηδες εδώ μοιράζουν σε αλλοδαπούς ψήφους και ιθαγένειες, στην Ευρώπη, ακόμη και στην πατρίδα τού καπιταλισμού Μ. Βρετανία, ελλοχεύει μια μεγάλη ανησυχία σε δημοσιογράφους, καθηγητές, πολιτικούς και γιατρούς που προειδοποιούν για μια μουσουλμανική ωρολογιακή βόμβα, όπως λέγουν, που θα αλλοιώσει ανεπανόρθωτα τους λαούς τής Ευρώπης. Ένας έγκριτος Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Cristopher Caldwell καταγράφει ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι θα αποτελούν μειοψηφία στο Μπέρμιγχαμ από το 2026 και νωρίτερα στο Λέστερ. Παρόμοιες καταγραφές υπάρχουν για όλη την Ευρώπη με τις γεννήσεις των γηγενών να μειώνονται ραγδαία.

Κανείς δεν αναζήτησε ούτε την φτώχια, ούτε τις κοινωνικές αναταραχές, ούτε την χρηματοδότηση της λαθρομετανάστευσης, ούτε την αύξηση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Όταν όμως διαχέεται στα κράτη το μίσος μεταξύ των θρησκειών, τότε παρασκευάζεται το φονικότερο μαζικό όπλο σε βάρος των Εθνών. Ενώ όταν διαφυλάσσεται η θρησκευτική συνοχή, τότε ορθώνεται ο αποτελεσματικότερος αμυντικός θώρακας της Εθνικής Πολιτείας.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ
Την ώρα που στο Βέλγιο τίθεται απαγόρευση στην ισλαμική μαντίλα, επάνω από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, η Σαουδική Αραβία διοχετεύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε οργανώσεις ισλαμιστών στα Βαλκάνια που στρατολογούν μαχητές τζιχάντ για το Αφγανιστάν και αποτελούν ήδη απειλή ευρύτερης αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια. Την κατάσταση επαληθεύουν τόσο ο Σκοπιανός ανταποκριτής τής εφημερίδος Παντσέφσκι και η σκοπιανή κυβέρνηση που παρακολουθεί συγκεκριμένα άτομα όσο και ο Σουλεϊμάν Ρετζέπι, ηγέτης της ισλαμικής κοινότητος στα Σκόπια που μιλάει για τζαμιά που έχουν καταληφθεί βιαίως από ακραίους ισλαμιστές.

Στην Τουρκία είχαμε με απόφαση τού κοινοβουλίου της την δημιουργία Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενικών Ομάδων με σκοπό την προώθηση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών σχέσεων με την Τουρκία, συμπεριλαμβάνοντας τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους για την καλλιέργεια ενός ψεύτικου τουρκισμού. Οι προστάτες των εκάστοτε «δυστυχούντων» μουσουλμάνων αλλογενών δεν έχουν ποτέ ενδιαφερθεί για τα δικαιώματα των Πομάκων αδελφών μας. Και αυτό σίγουρα συνιστά υποκρισία.

Έχουμε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να υπερασπιστούμε την θρησκευτική μας ιδιοπροσωπία και την εθνοφυλετική μας συνοχή. Οφείλουμε δηλαδή να προασπίσουμε την ταυτότητά μας, τον ελληνισμό και τον χριστιανισμό μας όπου γης, όπως πιστεύει ο ελληνικός λαός, η Εθνική Κοινωνική Παράταξη, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: