ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 20-4-2010 .

Η επιθετικότητα και η νόμιμη παραβατικότητα σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου ή πράξεως φέρει τον ελληνικό προσδιοριστικό χαρακτήρα και την εθνική έκφραση έχει πάρει στην Πατρίδα μας τον ρυθμό χιονοστιβάδας. Η δε νόμιμη παραβατικότητα απηχεί τον παραλογισμό και την θεσμοθετημένη παρανομία που εκπέμπουν τα έργα της σοσιαλιστικής «μας» κυβερνήσεως και των παρακρατικών και καθεστωτικών συνεργών της.

Τα πράγματα ωστόσο καθίστανται επιπλέον επικίνδυνα όταν εντός Ελλάδος απαγορεύεται η Εθνική Τιμή και Μνήμη υπέρ των Αγωνιστών τού Έθνους μας, όταν κινδυνεύει η ζωή των Ελλήνων την ώρα που αγωνίζονται να υπερασπιστούν την εργασία και την ασφάλειά τους από τους λαθρομετανάστες, όταν η λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα εξαπλώνεται, όταν η ιερή ιδιότητα τού Έλληνα βιάζεται, όταν οι θεσμοί προστασίας τού Γένους απειλούνται να κατακλυστούν από ξένους.

Θα αναρωτηθεί κάποιος νουνεχής πολίτης αν είναι δυνατόν στα σπλάχνα μιας χώρας που κυκλώνεται γεωγραφικά από τόσους ανθελληνικούς διεκδικητικούς γείτονες, που βάλλεται από πολλαπλάσια διεθνή ανθελληνικά κέντρα εξουσίας και πολιορκείται η οικονομία της, να συμβαίνουν τόσες πολλές και συντονισμένες επιθέσεις. Ναι, είναι δυνατόν αφού έτσι αποκαλύπτεται το ανίερο σχέδιο τής «ειρηνικής» κατάληψης τής Ελλάδος, γιατί έτσι αποδεικνύεται πόσο πολύ φοβούνται κάποιοι μια αφυπνισμένη Εθνικιστική Ελλάδα και γιατί έτσι εκτίθεται η ανυπαρξία σχέσεως ανάμεσα στο Ελληνικό Έθνος και την ελληνόφωνη Καθεστηκυία Τάξη.

Όμως η Ελλάς δεν μπορεί να επιτρέψει άλλη μια άλωση οιασδήποτε φύσης και οι Έλληνες δεν πρόκειται να επιτρέψουν ούτε την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας χάριν της παγκόσμιας «ειρήνης» ούτε θα γίνουν μετανάστες μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους χάριν κάποιων «δυστυχισμένων» λαθρεποίκων. Κι όμως αυτά όλα συμβαίνουν δια τής αλώσεως τού εθνικού και πατριωτικού συναισθήματος. Ιδού λοιπόν κάποια νέα κατορθώματα τής Καθεστηκυίας Τάξεως σε βάρος τού δικού μας Ελληνισμού.

Την Κυριακή 18 Απριλίου διοργανώθηκε στην Λάρισα από Εθνικιστές και Πατριώτες, κατόπιν νομίμου ειδοποιήσεως και εγκρίσεως από τις κατά νόμο αρχές τού κράτους, στην Λάρισα μια εκδήλωση Τιμής και μνήμης για τον Αρχηγό τής ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα - Διγενή. Εκδήλωση που προέβλεπε συγκέντρωση και πορεία. Όμως η πορεία εμποδίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εντολών τού υπουργού ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοΐδη. Και τούτο γιατί πολύ απλά οι εκφραστές τού Νεοταξισμού εντός και εκτός συνόρων μισούν την Ελληνική Σημαία, τους Πατριώτες και τους Εθνικιστές. Μισούν την ίδια την Ελλάδα. Θέλετε αποδείξεις; Πέντε Έλληνες Εθνικιστές συνελήφθησαν, άλλοι Εθνικιστές τραυματίστηκαν, οι συλλήψεις έγιναν δίχως παρουσία εισαγγελέα και λίγα μέτρα παραπέρα εξουσιαστικοί «αντιεξουσιαστές» σε μια παράνομη αντισυγκέντρωση καίγανε ανενόχλητοι ελληνικές σημαίες άνευ ουδεμίας συλλήψεως.

Πάμε παρακάτω. Στην Σκιάθο μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου δολοφονήθηκε στον ύπνο της από 17χρονο αλλοδαπό υπάλληλο με αφορμή οικονομικές διαφορές. Στην Ήπειρο μέσα σ’ ένα μόνο σαββατοκύριακο σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο είχαμε 415 συλλήψεις λαθρομεταναστών ενώ κάποιοι συμπατριώτες μας αναφέρουν την αδράνεια των εντεταλμένων αρχών απέναντι στο εθνοκτόνο φαινόμενο. Επιπλέον διαβάζουμε ότι συνελήφθη ένας Βούλγαρος που μετέφερε τρεις λαθρομετανάστες αφγανικής καταγωγής ενώ κινείτο στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αθηνών. Επιπλέον σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο συνελήφθησαν στην Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν 131 Αλβανοί λαθρομετανάστες.

Για σκεφτείτε τώρα πόσες τάχα ανθρωπιστικές εκθέσεις έχουν γραφτεί από τους διάφορους «πονόψυχους» νεοταξικούς οργανισμούς που αναγορεύουν τους λαθρεποίκους σε μειονότητες, ενώ κάποιες άλλες μάς κατηγορούν ότι ως αμυνόμενοι κακομεταχειριζόμαστε τους…καημένους μετανάστες και πρόσφυγες που δεν τους χορηγούμε και…άσυλο! Και δαρμένοι δηλαδή και γδαρμένοι. Όταν οι αιτήσεις ασύλου στην Θεσσαλονίκη μόνο καλπάζουν στις 15000 για το 2009 με το 55% των αιτούντων να είναι Αλβανοί.

Μα γιατί τέτοια λαθρομεταναστευτική λατρεία, μήπως είμαστε κακοί; Στον Αδέσμευτο Τύπο σε άρθρο τού κ. Γ. Φράγκου λοιπόν διαβάσαμε ότι η κυβέρνηση θέλει να καλύψει τον πραγματικό αριθμό των νέων «Ελλήνων» ψηφοφόρων. Μέσα λοιπόν από το σχέδιο «Καλλικράτης» που προβλέπεται να καντονοποιήσει την Ελλάδα μας με τοπικές υπεραρμοδιότητες, δίνεται η δυνατότητα στους αλλοδαπούς που θα λάβουν την ελληνική ιθαγένεια να «εξελληνίσουν» τα ονοματεπώνυμά τους. Μάλιστα η σχετική διατύπωση τού νόμου είναι: «ο εξελληνισμός τού ονοματεπωνύμου Ελλήνων τού εξωτερικού, ομογενών αλλοδαπών (!), που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλλινοστησάντων ομογενών που έχουν την ελληνική ιθαγένεια».

Επιπλέον σύμφωνα με την εισήγηση τού Συνηγόρου τού Πολίτη και σχετική ανακοίνωση τού υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αυτοί οι…ομογενείς αλλοδαποί, οι πρώην, οι νυν και αεί λαθρομετανάστες που θα αποκτήσουν με το λαθρονομοσχέδιο την ελληνική υπηκοότητα θα μπορούν να εισάγονται στις παραγωγικές σχολές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων! Έχουμε άδικο λοιπόν που μιλάμε για βιασμό τού Ελληνικού Έθνους;

Η Εθνικιστική απάντηση είναι ότι Έλληνας είναι μόνο αυτός που γεννιέται και ουδείς άλλος. Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος παράσχει εργασία και ασφάλεια στους Έλληνες, οι δε μετανάστες είτε λαθραίοι είτε περιττοί δεν χωράνε στην Πατρίδα μας, κατά εφαρμογή των νόμων περί μετανάστευσης και της λογικής. Η μεταναστευτική πολιτική δεν σχεδιάζεται με ψεύτικες καλοσύνες αλλά μόνο με βάση τις πραγματικές ανάγκες και την μηδενική ανεργία του λαού μας. Και φυσικά οι Ήρωες τού Ελληνισμού τιμούνται από μια Ελλάδα που θέλει να μεγαλώσει κι όχι να μικρύνει. Από την Ελλάδα τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: