ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΙΤΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010.
Η πολιτική ηγεσία της Καθεστηκυίας Τάξεως στο σύνολό της δεν επιθυμεί να μεταμεληθεί για την αντεθνική πολιτική συμπεριφορά της ούτε πρόκειται φυσικά να συλλάβει τα νοήματα και τις σύγχρονες ανάγκες για την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων। Οι πολιτικοί μας ταγοί αφήνουν να γίνει αντιληπτή μια σιωπηρή μεν, πλην όμως διάχυτη ηττοπάθεια στα εθνικά μας ζητήματα προκειμένου να αποσείσουν από πάνω τους την κατηγορία τού ενδοτισμού και της μειοδοσίας. Τόσο δουλοπρεπείς είναι.

Φαίνεται ωστόσο να αγνοούν οι πολιτικάντηδες έναν βασικό άγραφο νόμο της ζωής και κατά συνέπεια και της πολιτικής που λέει ότι ο προδότης και ο ηλίθιος επιφέρουν στους πολίτες και το Κράτος την ίδια ακριβώς ζημιά. Πολλές φορές έχουμε ζήσει την άνοδο της αναξιότητος στην εξουσία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο η κούφια και υλιστική ματαιοδοξία τού καθοδηγούμενου ηγετίσκου, όσο και η επιβολή τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού επί τού Εθνικού Κράτους, αφού ο ηγετίσκος αποκλείεται να φέρει την παραμικρή αντίσταση υπέρ τού έθνους για το οποίο αδιαφορεί.

Ας προστεθούν στα ανωτέρω οι πιθανές κρυφές συναλλαγές είτε τού ιδίου τού ηγετίσκου είτε των αυλικών του και οι παρασκηνιακές συμφωνίες πίσω από αυτές που υποψιαζόμαστε ή πληροφορούμαστε από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης. Και φυσικά πίσω από τα κυβερνητικά σχήματα οφείλουμε να συνυπολογίσουμε διάφορα διεθνή παράκεντρα και λέσχες λήψεως αποφάσεων. Καταστάσεις που ευπρεπίζουν τα συστημικά ΜΜΕ. Δείτε τα εθνικά μας ζητήματα και τις εξελίξεις αυτών.

Στην Κύπρο, στο περιθώριο της τελετής έναρξης των κατασκευαστικών έργων τού δρόμου Λιμνίτη – Κάτω Πύργου όπου συνευρέθη μαζί με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ταλάτ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε δημόσια την ευχή του να επικρατήσει ο εν κομμουνισμώ σύντροφός του στις ψευτοεκλογές της 18 Απριλίου. Παρέχει έτσι εκ νέου νομιμότητα στο κατοχικό καθεστώς. Αναφερόμενος μάλιστα στο ενδεχόμενο τής εκλογής Ερόγλου επισύρει την πιθανότητα τής στασιμότητας, των αδιεξόδων και τής μη λύσης και επομένως τής οριστικής διχοτόμησης. Πριμοδοτεί δηλαδή την Σκύλλα έναντι τής Χάρυβδης.

Επιπλέον σε κοινή δήλωση των Χριστόφια και Ταλάτ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι δύο ηγέτες «είναι ενθαρρυμένοι από την σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα στα κεφάλαια της Διακυβέρνησης και τού Διαμοιρασμού τής Εξουσίας, τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και τής Οικονομίας, και εκφράζουν παράλληλα την πεποίθησή τους για επίτευξη μιας συνολικής λύσης.

Ένα δημοσίευμα τής Βολκάν περί συμφωνιών αναφέρεται μεταξύ άλλων στις επιθυμίες τού Ταλάτ για ίση εκπροσώπηση τουρκοκυπρίων στην αστυνομία, για την ύπαρξη κατώτερου αριθμού τουρκοκυπριακών ψήφων για την ψήφιση κάθε νόμου, για την ανωτερότητα τού ευρωπαϊκού δικαίου και τού ομοσπονδιακού συντάγματος. Η δε βεβήλωση των μνημείων και των τάφων των ηρώων της ΕΟΚΑ στην Λακατάμια για πολλοστή φορά μιλούν ξεκάθαρα για την τουρκική βαρβαρότητα.

Στην τουρκική εθνοσυνέλευση ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την ίδρυση Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενικών Ομάδων, η οποία θα ασχολείται με τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές τους σχέσεις με την Τουρκία. Επιπλέον θα παρέχει μέριμνες ώστε να μπορούν οι νέοι αυτών των πληθυσμών να συνεχίζουν τις σπουδές τους στην Τουρκία, ενώ στις «τουρκογενείς» πληθυσμιακές ομάδες οι Τούρκοι συμπεριλαμβάνουν τις μουσουλμανικές κοινότητες των Βαλκανίων. Ελληνικές διπλωματικές πηγές βλέπουν μια ακόμη προσπάθεια για τον ολοκληρωτικό έλεγχο των Ελλήνων μουσουλμάνων από την Άγκυρα, όταν οι Πομάκοι αδελφοί μας εκβιάζονται διαρκώς για να αποδεχτούν έναν ανύπαρκτο τουρκισμό και το επίσημο ελληνικό κράτος κρύβεται πίσω από την ηττοπάθειά του.

Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Δρούτσας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάϊ αναφερόμενος στην απολογητική στάση των διπλωματικών μας αποστολών σε Τίρανα και Σκόπια μετά το ζήτημα της αναφώνησης των συνθημάτων από τους ελληνόψυχους των ειδικών δυνάμεων τού λιμενικού μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ανέφερε ότι θεωρεί το θέμα λήξαν καθώς και ότι δεν θα ήθελε να δει από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία τής Μακεδονίας, όπως αποκαλεί τα Σκόπια, μια προσπάθεια εκμετάλλευσης αυτού του μεμονωμένου γεγονότος. Επανέλαβε μάλιστα την στήριξη τής εισόδου των σφετεριστών της Μακεδονίας μας και δυναστών τής σκλαβωμένης Β. Μακεδονίας Μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αναφερόμενος δε στο έτερο τσιράκι τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού, την Τουρκία, είπε ότι θα επισκεφτεί κανονικά την Άγκυρα παρά τις διελεύσεις και τις εισβολές από τα τουρκικά πλοία και αεροσκάφη εντός των εθνικών μας ορίων και ότι δεν επιτρέπεται να σταθούν εμπόδιο στην προσέγγιση με την Τουρκία για μια πιο στενή συνεργασία με την τουρκική πολιτική ηγεσία. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω δηλαδή.

Οι ενδοτισμοί αυτοί συμβαίνουν την στιγμή που κατά την επίσκεψη τού υπουργού Εθνικής Άμυνας Βενιζέλου στην Ρωσία συμφωνήθηκε πέραν των ενεργειακών και εξοπλιστικών συναλλαγών η διενέργεια κοινών ασκήσεων των πολεμικών στόλων Ρωσίας και Ελλάδος. Γιατί πολύ απλά η απεμπλοκή τής Πατρίδος μας από τις νεοταξικές εξαρτήσεις και η διενέργεια μιας εθνικά αδέσμευτης πολιτικής για μια Μεγάλη Ελλάδα με την αξιοποίηση τού λαού μας και τις σωστές συμμαχίες μπορεί να γίνει μόνο από τις δυνάμεις που βρίσκονται εκτός της Καθεστηκυίας Τάξεως. Μόνο από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό που πιστεύει με πάθος στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: