ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 4-1-2011 .

Η Καθεστηκυία Τάξη απευθύνεται στους Έλληνες σαν να μιλάει σε μάζα ανθρώπων με περιορισμένη διανοητική ικανότητα περί της ανάγκης λήψης ακόμη σκληρότερων μέτρων αφαίμαξης των οικονομικών αντοχών και της ελευθερίας της Πατρίδος μας. Μια προσεκτική ματιά στις εφαρμοζόμενες πολιτικές συμπεριφορές και στα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα ληφθέντων μέτρων όπως και την εξαγγελία των επόμενων βημάτων οδηγούν στην διαπίστωση της άσκησης ενός πολιτικού εκβιασμού και ενός ηθικού βιασμού απέναντι στην ελληνική κοινωνία εν μέσω κλίματος εκλογικού για την αναζήτηση ενδοτικού οικουμενικού κυβερνητικού σχήματος.

Στη ΔΕΗ η κυβέρνηση φέρνει αυξήσεις που φτάνουν στο 11,1% για περισσότερο από 1,5 εκατομμύρια οικογένειες που καταναλώνουν έως 800 kWh, στο 1,4 έως 3,1% για 2500000 νοικοκυριά που καταναλώνουν ενέργεια από 801 έως 2000 kWh και στο 6,1% για 207710 αγρότες την ώρα που μειώνεται κατά 8,5% το ρεύμα για όσους το «καίνε» σε βίλες και πισίνες! Από την άλλη πλευρά μαθαίνουμε ότι έως τα τέλη Οκτωβρίου είχαν σταλεί 940000 εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης για να μειωθούν τελικά στις 213000 αφού οι υπόλοιποι κάνανε κάποιας μορφής διακανονισμό. Ποιος ξέρει μέχρι ποτέ θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ωστόσο εν έτει 2010 80000 κομμένες παροχές δεν επανασυνδέθηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι 80000 ελληνικές οικογένειες κάνανε διακοπές στο σκοτάδι. Με τη ΔΕΗ να προβαίνει σε έντοκες ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων προκειμένου να επανασυνδεθούν, ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζει νέες αυξήσεις των τιμολογίων έως 13%.

Τα χωράφια μας εγκαταλείπονται από τους αγρότες όταν το πραγματικό αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2010 μειώθηκε κατά 4,3% ενώ την ίδια στιγμή το αγροτικό εισόδημα στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 12,3%. Η δε πώληση των προϊόντων του παραγωγού φέρνει το 65% των προσόδων του με το υπόλοιπο 35% να διαμορφώνεται από τις επιδοτήσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι αν στεγνώσουν οι επιδοτήσεις στεγνώνουν οι εγχώριες αντοχές, ενώ ήδη η αγροτική παραγωγή έχει αλωθεί από τη ξένη αγορά.

Ωστόσο το «ελληνικό» κράτος ασχολείται με την προετοιμασία του νομοσχεδίου προκειμένου να ιδρυθεί η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ – ΕΔΕΥ Α.Ε» με την κυβέρνηση να κάνει λόγο για πιθανολογούμενα κοιτάσματα που «θα μπορούσαν να καλύπτουν το 1/3 των ενεργειακών αναγκών της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια». Η δε κρατική εταιρεία υδρογονανθράκων θα κάνει αυτό που λέει το όνομά της, δηλαδή απλή διαχείριση, αφού δεν προορίζεται για να κάνει δικές της έρευνες αλλά να παραχωρεί δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης σε κοινοπραξίες επιχειρήσεων που μόνο ελληνικές δεν θα είναι. Επιπλέον η Ελλάς εξακολουθεί να μη χαράζει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη αφήνοντας εκτός σχεδιασμού το Καστελόριζο, αφήνοντας το δρόμο προς τις ενεργειακές πηγές του Αιγαίου ανοικτό στην Τουρκία, ενώ ο Έλληνας υποτίθεται πρωθυπουργός Παπανδρέου οδεύει για το συνέδριο των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ για να δώσει γη και ύδωρ, δηλαδή την συνεκμετάλλευση του πλούτου μας!

Όμως η ελληνική κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα αποδομήσει τη σχέση της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, αλλά και με το να μας πείσει ότι η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα αφενός μεν αντιμετωπίζονται, αφετέρου δεν έχουν τάχα σχέση μεταξύ τους. Το παιδαγωγικό ινστιτούτο προωθεί την προαιρετικότητα του μαθήματος των θρησκευτικών ακόμη και για ορθοδόξους, την διδασκαλία βασικών αρχών του ισλαμισμού, του βουδισμού και άλλων θρησκειών για να μην αισθάνονται τάχα άβολα τα ελληνόπουλα με τους αλλοθρήσκους και την επίσκεψη Τζαμιών ως αντικείμενο σχολικής εκδήλωσης!

Δεν φαίνεται να προβληματίζονται οι ταγοί μας από φαινόμενα σαν την έκρηξη της θρησκευτικής βίας που προωθείται από σκοτεινούς κύκλους κυρίως σε βάρος χριστιανών όπως σημειώθηκε εσχάτως στην Αίγυπτο με τον θάνατο 21 Αιγυπτίων κοπτών από ισλαμιστές(http://www.youtube.com/watch?v=MaEKf3T5WAc&feature=player_embedded!). Ούτε από τις συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών και τις επιθέσεις σε βάρος Ελλήνων. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να διαλύσουν την αγροφυλακή και να φτιάξουν το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας από τα σώματα ασφαλείας κυρίως προς τους «κακόμοιρους» λαθρεποίκους!

Τους ενδιαφέρει ωστόσο να συνδράμουν σε εμπαθείς χαρακτηρισμούς τους σιωνιστές σε βάρος του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ με το να επιστρατεύουν τα σοσιαλιστικά δημοσιογραφικά εξαπτέρυγα για να χαρακτηρίσουν τον Άξιο Δεσπότη… ταλιμπάν! Κι αυτό επειδή κατήγγειλε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ θαρραλέα τον σιωνιστικό δάκτυλο πίσω από τις οικονομικές, θρησκευτικές και εθνικές κρίσεις. Πίσω ακριβώς από την παγκοσμιοποίηση και την δόλια ένωση των θρησκειών. Και ασφαλώς οι προσκυνημένοι ταγοί μας δεν αισθάνονται βολικά από την βράβευση της ηρωικής δασκάλας του Γένους μας Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών με το αργυρό μετάλλιο ανδρείας για τη φιλοπατρία και τη διαμόρφωση εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης στα ελληνόπουλα όταν ετοιμάζεται το ξεπούλημα της Θράκης και στιγματίζεται από γραικύλους η αγάπη σε Χριστό και Ελλάδα.

Εμείς στηρίζουμε αυτούς τους άξιους Έλληνες. Γιατί επιδιώκουν αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα. Να θωρακιστεί η εθνική μας ακεραιότητα, να κρατηθεί η ορθόδοξη πίστη μας, να ρυθμίσουν της τύχες της Πατρίδος μόνον οι Έλληνες, να λευτερωθεί κάθε ελληνική ψυχή και γη. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του καλού αγώνα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: