ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΥΤΡΩΜΟ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2011 .

Η ώρα η καλή πλησιάζει. Η ώρα του λυτρωμού της Ελλάδος από τα λυκόρνεα της οικουμένης και τους ενταύθα κολαούζους τους έχει κινήσει για να έρθει και δεν έχει πλέον γυρισμό. Έτσι, για να πληρωθούν οι γραφές και οι προφητείες. Για να αποδειχτεί η αγάπη του Θεού για την Ελλάδα για πολλοστή φορά και το ριζικό της Πατρίδος μας να ζήσει κόντρα σε μυριάδες κακουχίες όταν άλλα έθνη θα είχαν σβηστεί από τον χάρτη. Με τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τα ναυτικά μίλια να ανοίγουν την οδό για την αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος μας.

Η στρατηγική θέση της Ελλάδος σε τούτη την ευλογημένη γωνιά του κόσμου και η γεωπολιτική της σπουδαιότητα είναι η σταθερή βάση της αφετηρίας νέων ένδοξων σελίδων στην ιστορία του Έθνους μας. Η σπουδαία φυσική προίκα και η μορφολογία μας ως το καλύτερο παρατηρητήριο του κόσμου έρχονται να παραμερίσουν την ολέθρια λειψανδρία που μας μαστίζει στις πολιτικές κεφαλές, αφού ουσιαστικά τελούμε ως κράτος ακέφαλο. Έρμαιο στα χέρια ανθρώπων που έχουν κρεμάσει την χώρα στα μανταλάκια της οικουμένης, καθιστώντας την περίγελο. Αλλά η Ελλάς δεν μειώνεται όπως δεν σβήνει το φως του ήλιου και όπως δεν νικιέται ποτέ ο Δημιουργός της Οικουμένης.

Όλα δείχνουν ότι το 2011 θα φέρει μαζί του αλλαγές σημαντικές, ακόμη και εν μέσω οδυνών. Οδύνες που θα συνοδεύονται ωστόσο από την δημιουργική πνοή τοκετού γεγονότων. Όταν το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο γεμίζει νησιά και βραχονησίδες στο Αιγαίο Μας με τις αγέρωχες Ειδικές Δυνάμεις μας και τεθωρακισμένα και πυροβολικό τον Έβρο Μας, τότε τα σήμαντρα της θαλασσοταραχής για το ανακάτωμα της θάλασσας και την ανατροπή της επιθανάτιας τουρκικής επικυριαρχίας που κάποιοι είπαν βέβηλα ελληνοτουρκική «φιλία» ηχούν θεσπέσια στα αυτιά των Ελλήνων Πατριωτών. Τότε ο ειρηνικός ακήρυχτος πόλεμος θα δώσει τη θέση του στις πολεμικές σημαίες του ενδόξου ελληνικού στρατού προκειμένου να κατακτήσουν την μόνιμη ειρήνη και λευτεριά της Ελλάδος. Τότε θα έρθει η φυσική νομοτέλεια του αφανισμού της Τουρκιάς που θαρρεί πως το Ελληνικό Αρχιπέλαγος είναι τάχα αδέσποτο κατά την μισή αυτού έκταση κατά πως μας λέει με μογγολικό θράσος προς εκπαιδευτική τάχα χρήση κάθε νεοταξικού σκύλου.

Και όταν οι Ρώσοι ετοιμάζονται εκπεφρασμένα και επισήμως πλέον να κατηφορίσουν στα νερά μας την ώρα που Τούρκοι και Σιωνιστές τραβιούνται στης αλαζονείας τους τον μακάβριο κόσμο, τότε είναι η ώρα να εκβάλουμε από τα ματωμένα σωθικά μας τα καρφιά που μας φόρτωσαν οι σάρακες του μισελληνισμού. Και τα καρφιά αυτά να γίνουν πρωτίστως το διαβατήριο της οδού προς την κόλαση όλων όσων πρόδωσαν την Πατρίδα μας ασελγώντας στο Αίμα των προγόνων μας. Τα δε ελληνικά ξίφη να καταστούν τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν τις πύλες της Αιώνιας Πρωτεύουσας Μας Κωνσταντινούπολης και της Αγίας Σοφίας ανασταίνοντας την Ελληνική Αυτοκρατορία. Όταν η εφημερίδα φωνή της ρωσικής κυβέρνησης Πράβδα γράφει για ρωσσοτουρκικό πόλεμο πέριξ της Μαύρης Θάλασσας όπου η γειτονιά σύσσωμη θα δηλώσει συμμετοχή με τη Ρωσία να αρνείται την μοναξιά που θέλουν κάποιοι να της επιβάλλουν σε μια γωνιά του κόσμου κυκλωμένη για τα πλούτη της γης και της θάλασσας, πως μπορούμε εμείς οι κτήτορες των πολιτισμών και της ιστορίας του κόσμου αυτού, εκφραστές της ελληνικής κοσμοπλάστρας ηγεμονίας, να μείνουμε στο ανήλιο υπόγειο της ανθρωπότητος, σκλάβοι των σκλάβων;

Είναι εθνικά απαραίτητο και ελληνοπρεπώς ορθό να σταθούμε στην πρώτη γραμμή του αντινεοταξικού αγώνα στο στρατόπεδο Χριστού και Ελλάδος και να συντρίψουμε το κράτος του αντίχριστου, αντεθνικού και μισελληνικού εχθρού. Σ’ αυτή την επανειλημμένη ρωσική κάθοδο και μετά τις τελευταίες συνασκήσεις που μας έχουν τιμήσει οι Ρώσοι, η Ελλάς και ο ένδοξος Στρατός μας θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη φυσική θέση του μπροστάρη της οικουμένης και τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, λεύτερες πια. Και στη Βασιλεύουσα ομοίως. Με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό να ηγείται αυτής της πανώριας Μεγάλης Ελλάδος στεφανωμένης δια χειρών πατριωτικών. Και ας καμαρώσουμε τον Ελληνικό Στρατό μέσα από αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=vpKhJmi8snI&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: