ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 21-1-2011 .

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι μεγάλος αριθμός πολιτικών αποφάσεων λαμβάνεται από μυστικές λέσχες, οργανώσεις και παραθρησκευτικές ομάδες που έχουν στους κόλπους τους ως μέλη σημαντικά μέλη των εθνικών κοινωνιών. Οι δε πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται και στέλνονται δίκην συστημένου γράμματος στις υποτιθέμενες εθνικές κυβερνήσεις σχετίζονται με όλων των ειδών τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής. Για τις εθνικές, τις κοινωνικές, τις θρησκευτικές υποθέσεις των δήθεν ελεύθερων εθνών. Κανένα έθνος άλλωστε που έχει πιαστεί στα νύχια κάθε είδους διεθνισμού, είτε σοσιαλιστικού είτε κομμουνιστικού είτε νεοφιλελεύθερου, δεν τελεί υπό καθεστώς ελευθερίας, αφού η παγκοσμιοποίηση που επιδιώκουν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πτώση των εθνικών κρατών, θεσμών και συνόρων. Κι αυτό επιδιώκουν οι προαναφερόμενες μυστικές ομάδες.

Όπως για την ποδηγέτηση των εθνικών και κοινωνικών υποθέσεων πρωταγωνιστεί η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, έτσι και στην ποδηγέτηση των θρησκευτικών υποθέσεων πρωταγωνιστεί η Μασονία που διαθέτει πλήθος στοών σε διάφορα σημεία του κόσμου. Πολλά έχουν ακουστεί για τους σκοπούς και την φύση της μασονίας. Άλλοι λένε ότι αποτελεί χωριστή θρησκεία κι άλλοι πάλι, κυρίως μασόνοι, ισχυρίζονται ότι δεν αποτελεί θρησκεία. Ισχυρίζονται δε κάποιοι ότι τα μέλη της είναι χριστιανοί. Χριστιανοί τάχα που ωστόσο αυτοαναιρούνται, αφού αρνούνται τις αλήθειες που ο ίδιος ο Χριστός μας παρέδωσε. Ωστόσο μέλη των μασονικών στοών δεν είναι μονάχα άνθρωποι προερχόμενοι από χριστιανικά αλλά και από άλλου είδους δόγματα. Πολλά δε σύμβολα και τελετουργίες που χρησιμοποιούν στις μυστικιστικές τελετές τους οι μασόνοι έχουν ως πηγή προέλευσης τον σιωνισμό, όπως η πεντάλφα, η παρουσία της οποίας και μόνον αναιρεί τον όποιο χριστιανικό χαρακτήρα, ενώ φυσικά απουσιάζει από τις μασονικές τελετές το σημείο του Σταυρού.

Η αναφορά στη μασονία όπως και σε παλαιότερη ανάρτηση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχει μεγάλη σημασία στον εσχατολογικό καιρό της επιδιωκόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης την στιγμή που κάποιοι θρασείς τύποι της νεοταξικής εξουσίας, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, αποπειράθηκαν να κριτικάρουν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για τις απόψεις του περί της φθοροποιού δραστηριότητας των μυστικών αυτών ομάδων και του σιωνισμού. Φυσικά ο πατρικός λόγος του μητροπολίτη Πειραιώς εστιάζεται πλήρως στην αλήθεια, αφού εδράζεται τόσο στην ορθή απόδοση των ιερών παραδόσεων της Ορθοδόξου Πίστεως όσο και στην διαυγή ερμηνεία των καθημερινών γεγονότων (http://www.youtube.com/watch?v=grseBs4Omu4&feature=player_embedded ).

Γνωρίζουμε άλλωστε ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια ευρεία διεργασία με πυκνές επαφές, ως επί το πλείστον δίχως κάμερες και μεγάλη δημοσιότητα, στις λεγόμενες πανθρησκευτικές συνάξεις στις οποίες συνωστίζονται εκπρόσωποι όλων των θρησκευτικών δογμάτων προκειμένου τάχα να αντιμετωπίσουν ή και να εξαλείψουν τις διαφορές τους. Γνωρίζουμε ακόμη ότι οι θρησκευτικές συγκρούσεις που ξεσπούν μεθοδευμένα εξυπηρετούν την επιδιωκόμενη ενιαία και βλάσφημη πανθρησκεία που οδηγεί στο παγκόσμιο χωριό που θέλουν να επιτύχουν οι Νεοταξίτες στην θέση των εθνών όταν παράλληλα επιδιώκουν να γκρεμίσουν και σημαίες και γλώσσες και πολιτισμούς και άλλα σημεία ιδιοπροσωπείας των λαών. Και στο θέμα αυτό η μασονία έχει την δική της ηγετική θέση που ξεκινά από θρησκευτικά μεν ζητήματα, αλλά επεκτείνεται και σε πολιτικοκοινωνικά ζητήματα βοηθώντας τα μέλη της στην κοινωνική, επαγγελματική, οικονομική ανέλιξη και άλλα τινά.

Μια σημαντική μαρτυρία που έχει καταγραφεί αφορά τις απόψεις ενός μασόνου που έχει φτάσει μέχρι τον 90ο βαθμό της μασονικής κλίμακας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναφέρει την ύπαρξη στους κόλπους της μασονίας ανθρώπων προερχομένων τόσο από τον χριστιανισμό όσο και από τον παγανισμό και φυσικά τον σατανισμό. Αναφέρεται σε παπικούς λειτουργούς που είναι παράλληλα και μασόνοι και μας μιλάει για την άρση του αφορισμού της μασονίας που πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β. Η διαφωτιστική αναφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν παραλείπει να αγγίξει τους ροδόσταυρους και φυσικά τους περίφημους Ιλλουμινάτι, τους γνωστούς…Πεφωτισμένους. Που φυσικά είναι τόσο ειλικρινείς και πεφωτισμένοι, φορείς σκότους που οι αντίθεοι αποκαλούν φως, όσο και οι γνωστοί μας σταυροφόροι που ράγισαν πριν τους Οθωμανούς Τούρκους τα θεμέλια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας Μας. Φυσικά και οι μασόνοι και οι ιλλουμινάτι και τα συναφή δόγματα αντιστρατεύονται την τριαδικότητα του Θεού και την Καινή Διαθήκη. Διότι δεν ευνοούνται τα αφεντικά τους από τις αναφορές της.

Ο συγκεκριμένος μασόνος αναφέρεται ακόμη ξεκάθαρα και ονομαστικά στο ανόσιο εγχείρημα της πανθρησκείας. Ο ίδιος άνθρωπος αναφέρει ακόμη την επίκληση της χάρης του φωτός που υπόσχονται οι μασόνοι, οπότε ορθά λέει πως όποιος χριστιανός εισχωρεί εκεί είναι σαν να απαρνιέται το χριστιανικό φως. Μιλάει ακόμη για τις διάφορες σεξιστικές τελετές, ενώ εύκολα μπορούμε να αντιληφτούμε τον ρόλο της εμπορευματοποίησης του σεξ στις επικοινωνιακές σχέσεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.greektube.org/content/view/115125/2/

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: