ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 23-1-2011 .

Εντείνεται περαιτέρω το γεωπολιτικό παιχνίδι με τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις οικονομικού και φυσικά ενεργειακού περιεχομένου. Μαζί με το παιχνίδι αυτό χοντραίνουν και οι προκλήσεις σε βάρος της εθνικής μας ασφάλειας που αποδεικνύουν στην πράξη ότι οι όποιες σκληρές τάχα αναφορές του καθεστώτος γίνονται προκειμένου να κρυφτεί από τον «κυρίαρχο» ελληνικό λαό η απεμπόληση σημαντικού μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας.

Όλο το σκηνικό μιας διακρατικής σύγκρουσης συντίθενται ολόγυρά μας. Κοντά στην γνωστή μας οικονομική κρίση έρχονται να προστεθούν τα ενεργειακά παζάρια, οι συγκρούσεις γειτονικών κρατών και οι απειλές για την εξαγωγή συγκρούσεων.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι έρχονται στη χώρα μας από τις 8 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου οι μετέχοντες στην Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων ξεκινώντας την επίσκεψή τους από τον μεγάλο τους πόθο, την Θεσσαλονίκη που αποκαλούν «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων». Όλα δείχνουν πως η σύγκρουση των επιθυμιών της Τουρκίας από την μια πλευρά που μετέρχεται το ρόλο του προστάτη και στρατολόγου των ισλαμιστών και του Ισραήλ για την εξαγωγή του φυσικού του αερίου δημιουργούν την τέλεια ευκαιρία για την Ελλάδα. Με την προϋπόθεση φυσικά να προχωρήσουν τόσο ο αγωγός Πύργου – Αλεξανδρούπολης με τη Ρωσία όσο και ο αγωγός με Ισραήλ, Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία. Όμως το ζήτημα που θα μπορούσε να μας μετατρέψει σε απόλυτους ρυθμιστές του ενεργειακού παιχνιδιού και της ασφάλειάς μας με διαπραγματεύσεις εθνικής ισχύος κολλάει στην ενδοτική ακράτεια και τα προκαταβολικά ξεπουλήματα των ηγετίσκων «μας».

Λίγο πιο πέρα, στην Αλβανία ξεσπάει ένας νέος γύρος εσωτερικών συγκρούσεων ανάμεσα στους υποστηριχτές της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης του δημάρχου Τιράνων Ράμα και την κυβέρνηση Μπερίσα. Φυσικά αν επρόκειτο για μια στενή υπόθεση μιας χώρας που έχει διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος, η δική μας επιθυμία θα περιοριζόταν στο να αλληλοφαγωθούν οι «φίλοι» μας Αλβανοί και να ισοπεδωθεί η χώρα τους. Ωστόσο ο στρατός μας πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής προκειμένου να εξασφαλίσουμε την προστασία των αδελφών μας βορειοηπειρωτών σε περίπτωση που θελήσουν να βρουν διέξοδο οι αλβανικοί μεγαλοϊδεατισμοί. Σε μια αληθινά λεύτερη Ελλάδα θα σχεδιαζόταν η απελευθέρωση της Β. Ηπείρου Μας.

Μια προκήρυξη που έστειλε στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Αλβανίας μια οργάνωση με την ονομασία «Απελευθερωτικός Στρατός των κατεχομένων εδαφών της Αλβανίας» κάνει λόγο για επιστροφή στην Αλβανία από την Ελλάδα της Καστοριάς, της Κόνιτσας και της Φλώρινας! Η αρνητική θέση αυτής της οργάνωσης ακόμα και απέναντι στους ομογάλακτούς τους που κρατούν το Κοσσυφοπέδιο και η κινητοποίηση ευρωπαϊκών αρχών και ξένων μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό των μελών της οργάνωσης δείχνουν ευρείες μεθοδεύσεις.

Παρακολουθήσαμε ακόμη την προκλητική και επιθετική ενέργεια της εισόδου τουρκικού υποβρυχίου βορειοδυτικά της Κέας το οποίο εντοπίστηκε από δύο ελληνικά ελικόπτερα τύπου Aegean Hawk να κινείται υποθαλασσίως και καταδιώχτηκε. Τελικά ένα δεύτερο ζεύγος ελικοπτέρων διατάχτηκαν να δημιουργήσουν με τα σόναρ τους ένα είδος διαδρόμου για το τουρκικό υποβρύχιο προκειμένου να επιστρέψει στη βάση του ανατολικά ενώ αυτό κινείτο βόρεια! Αλλά το ερώτημα παραμένει τι αναζητούσε στην περιοχή αυτή δεδομένου ότι σύμφωνα με το defencenet.gr υπήρχαν δύο τουρκικά υποβρύχια που κινούντο για τρεις μέρες βόρεια της Άνδρου. Υπάρχει η πιθανότητα της παρακολουθήσεως του εσχάτως εντασσόμενου στο ναυτικό μας υποβρυχίου Παπανικολής.

Εν τω μεταξύ σημειώθηκε η σύλληψη δύο δημοσιογράφων και ενός οπερατέρ, αγνώστου εθνικότητας μας λένε, μαζί με δύο κατοίκους από την Νέα Βύσσα Ορεστιάδας από άνδρες του τμήματος συνοριακής φύλαξης όταν οι πρώτοι εισήλθαν σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή. Κατασχέθηκαν μάλιστα μια φωτογραφική μηχανή και μια βιντεοκάμερα με οπτικό υλικό. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είδαμε ακόμη την πραγματοποίηση από τουρκικά αεροσκάφη επιθετικών κινήσεων σε Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο στα πλαίσια μάλιστα του διαβόητου ανθελληνικού ΝΑΤΟ και της αεροναυτικής αυτού άσκησης NEXUS. Και μάθαμε από την Κύπρο Μας ότι η αποστρατιωτικοποίηση από κυπριακές ένοπλες δυνάμεις θα συμπεριληφθεί στις γεφυρωτικές προτάσεις που ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη!

Ακούσαμε την εφιαλτική εκτίμηση του Αμερικανικού Ινστιτούτου TCS ότι «θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα», στηριγμένο στην εκτίμηση της εισόδου στην χώρα μας εξτρεμιστών ισλαμιστών της Αλ Κάιντα που θορυβεί την ΕΥΠ. Λαθρομετανάστες για το χατίρι των οποίων το προδοτικό καθεστώς δέρνει Έλληνες που προστατεύουν τις γειτονιές τους.

Είναι προφανές λοιπόν ότι οι διεργασίες για τον έλεγχο της περιοχής και του πλούτου μας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο την ώρα που οι σκοτεινοί παγκόσμιοι εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού θέλουν την Ελλάδα υπό ουσιαστική κηδεμονία και κατάληψη. Η Ελλάς δεν πάσχει από ευκαιρίες αλλά από ηγέτες. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια εθνική πολιτική που θα αξιοποιήσει την εθνικοποίηση των πόρων μας και την αλλαγή του χάρτη της περιοχής μέσα από συμμαχίες που θα προτάξουν την συντριβή της Τουρκίας και των δορυφόρων της. Απαντώντας στην επιχειρούμενη διάλυση διεκδικούμε την Μεγάλη Ελλάδα. Χρειάζεται ακόμη η απομάκρυνση μειοδοτικών εξουσιών και μια Ελλάδα καθαρή μόνο για Έλληνες. Η Ελλάς χρειάζεται συνεπώς μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: