ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Αστυνομία τροφίμων

ΑΘΗΝΑ 5-1-2011 .

Στον καιρό της εξαχρειώσεως των ηθών και της ανήθικης προσβολής των εθνικών κρατών προωθούνται θεσμικές ανισορροπίες και δίνονται οι απαντήσεις τελέσεως ανομιών. Βλέπουμε δηλαδή συμπεριφορές έκνομες και παράλογες να αποκτούν νομικό κάλυμμα και καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει έξαρση εγκληματικότητας και τρομοκρατικών ενεργειών. Γιατί μόνο έτσι θα ενταθούν οι έλεγχοι επάνω στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία και έτσι μόνο θα μπορούσαν να μπουν στη ζωή μας οι ηλεκτρονικές κάμερες, οι ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη και οι περιορισμοί ακόμη και στη διατροφή μας. Και επειδή όσα αναγκαστικά μέτρα προωθεί ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός μας έρχονται απευθείας από τις ΗΠΑ που ελέγχει και διοικεί η Παγκόσμια Εξουσιαστική Συμμορία, είναι απαραίτητο να παρατηρούμε προσεκτικά τις κινήσεις που κάνει ο εχθρός στη δήθεν δυνατή και ελεύθερη χώρα.

Η ανατροπή της διατροφικής διαδικασίας και αλυσίδας έρχεται να επαληθεύσει με φριχτό τρόπο τις ορθόδοξες προφητείες μας που λένε ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας τα πάντα και δεν θα μπορούμε να ακουμπήσουμε και να φάμε τίποτα. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει νομική προπαρασκευή ώστε να απαγορευτεί η καλλιέργεια φυσικών και ανόθευτων τροφών στους κήπους και τα χωράφια των οικογενειών. Ως πρόσχημα αναγκαιότητας για την αποδοχή του παράλογου μέτρου από τους πολίτες παρέχεται η υποτιθέμενη προστασία των πληθυσμών από ανεπιθύμητες βλάβες της υγείας εξαιτίας τάχα της έλλειψης κρατικού ελέγχου στην ατομική παραγωγή.

Οι κρατικές Αρχές των ΗΠΑ βέβαια «αμελούν» να συμπεριλάβουν στο σκεπτικό τους τις καρδιοπάθειες, τις παχυσαρκίες και άλλα τινά θανατηφόρα νοσήματα που προέρχονται από τις εκλεκτές του Συστήματος πολυεθνικές εταιρίες που προμηθεύουν τα αλλοιωμένα προϊόντα στον πολίτη και τις χρηματοδοτήσεις και υποστηρίξεις στον νεοταξικό μηχανισμό εξουσίας που και οι ίδιες συμμετέχουν με ισχυρό μερίδιο λόγου. Οι ίδιες αυτές Αρχές δεν εξηγούν ακόμα το λόγο της απαξίωσης των τροφίμων που ελέγχουν από τις θρεπτικές τους ουσίες διάφορους κώδικες και νομοθετήματα ούτε μπαίνουν στον κόπο να μας απαντήσουν για την επίδραση επάνω στις εκτεθειμένες καλλιέργειες των χημικών ψεκασμών. Ήδη στη χώρα μας οι παραγωγοί αποφεύγουν τη συλλογή και τη διάθεση των λεγομένων άγριων χόρτων, γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε «κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι αφήνουν επάνω στα χόρτα τα περίεργα αεροπλάνα που πετάνε επάνω από τα κεφάλια μας».

Στις ΗΠΑ λοιπόν, με το νέο νόμο που ετοιμάζουν, απαγορεύουν ακόμα και την καλλιέργεια τροφών μέσα σε γλαστράκια κι άλλες οικιακές μικροκατασκευές. Για παράδειγμα, το φύτεμα μιας απλής φακής που μαθαίνουν τα παιδιά μας σαν παιχνίδι προκειμένου να εξοικειωθούν στην καλλιέργεια της γης και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη φύση θα απαγορεύεται με το νέο νόμο. Και αν φέρουμε πάλι τις προφητείες στο μυαλό μας, θα θυμηθούμε την προτροπή της καλλιέργειας κάποιων πραγμάτων σ’ ένα απλό χωραφάκι προκειμένου να έχουμε να φάμε στον καιρό της μεγάλης πείνας.

Οι εχθροί λοιπόν των εθνών και των λαών δεν θέλουν ούτε να μπορούμε να αγγίξουμε το φαγητό μας ούτε να έχουμε τη δυνατότητα να το παράγουμε. Και θέλουν να πράξουν έτσι αφού γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να υποκύψουμε στην προσβολή της Πίστης μήτε του Θεού μήτε της Πατρίδος. Θέλουν μετά την υποθήκευση των πατρίδων με τις οικονομικές πιέσεις, το άθλιο ουρανόθεν ράντισμα και το ηλεκτρονικό ρουφιάνεμα, να εκβιάσουν τους ελεύθερους λαούς με την απειλή της ασιτίας. Να τους αναγκάσουν δηλαδή να στραφούν προς τους τύραννους της ανθρωπότητας για ελεημοσύνη παραδίδοντάς τους σκλάβο τον εαυτό τους ολάκερο. Και για να εξαλείψουν την πιθανότητα της οικογενειακής καλλιέργειας, οι Νεοταξίτες θεσπίζουν μια αστυνομία τροφίμων που θα κατάσχει τις «παράνομες» τροφές και θα τιμωρεί τους «κακούς» καλλιεργητές που θα θελήσουν να θρέψουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Άλλη μια συνέπεια της καταστροφής του Εθνικού Κράτους είναι προ των θυρών του ελεύθερου κόσμου και επομένως και του Ελληνικού Έθνους. Με τη διαφορά ότι ο ελληνικός λαός θα εμποδίσει τους δεσμώτες της ελευθερίας του. Αρκεί να υποστηρίξει τις Εθνικές Λαϊκές Δυνάμεις. Και να αποδείξει ότι μπορεί να ξεσηκωθεί για τα παιδιά και την Πατρίδα του κι όχι μόνο για τα χρήματα. Ας δούμε για τον έλεγχο των οικογενειακών τροφών το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=bC5yPmD0vds&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: