ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 8-1-2011 .


Τώρα τελευταία έχουν πληθήνει οι φωνές που συνδράμουν την νεοταξική προπαγάνδα στο ζήτημα της μετατροπής του εθνικού κράτους σε μια άμορφη πολυπολιτισμική και πολυεθνική μάζα. Μια μάζα δηλαδή πρόθυμων και ασυνείδητων δούλων, εύκολα ελέγξιμων, δίχως εθνική ταυτότητα, θρησκευτική συνείδηση και κοινωνική αλληλεγγύη. Πολίτες σ’ ένα κράτος δίχως εθνική και φυλετική συνέχεια μακριά από την αποστολή του Ελληνικού Έθνους που είναι το τράνεμα της Εθνικής μας Κοινότητας και η εκπολιτιστική διαδικασία του κόσμου μας. Η επικράτηση μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων ενάντια στην πανσπερμία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Αλλά για να επιτευχθεί η αναγέννηση της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος, απαραίτητη συνθήκη γι’ αυτή την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εθνική ομοιογένεια που σχηματοποιεί ο πολιτειακός κανόνας του Ηροδότου για το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Και αυτό ακριβώς το στοιχείο της ελληνικής δυνάμεως θέλει να αφαιρέσει ο Νεοταξισμός. Δεν θέλει τον Λευκό Έλληνα Άνθρωπο που μιλάει την Θεία Γλώσσα των προγόνων του να προχωρήσει με Πίστη στα υψηλά πεπρωμένα του. Ιδού ο μόνος και πραγματικός λόγος της κατάληψης της χώρας μας από τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες που μας έρχονται κατά κύματα και νεαρές ηλικίες ανθρώπων στρατευμένων.

Βέβαια ο ελληνικός λαός τυγχάνει να αγαπάει πολύ την πατρίδα του όσα λάθη και ταπεινές επιδιώξεις κι αν του έχουν φράξει τον δρόμο. Πως λοιπόν θα αποδεχτεί την πανσπερμία στον τόπο των ηρώων από την βιαστική παγκόσμια διακυβέρνηση; Α, μα γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ο επιλεκτικός ανθρωπισμός, η επιλεκτική «δημοκρατία» και φυσικά τα απολύτως επιλεκτικά και στρατευμένα προπαγανδιστικά μέσα μαζικού ευνουχισμού ( ΜΜΕ ) του ντόπιου πολιτικάντικου συρφετού και νεοταξισμού.

Οι «ταλαιπωρημένες» οικογένειες με τα μικρά παιδάκια και τις πολυμελείς οικογένειες από χώρες με πολεμικές συγκρούσεις που οι «δυνατοί» του κόσμου προκάλεσαν και μας τους έφεραν για να κινήσουν τον ανεξέλεγκτο μαζοχιστικό ανθρωπισμό μας. Η «δημοκρατία» που επικαλούνται εξουσιαστές και φερέφωνα δίνει τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων στους λαθρομετανάστες και ανέχεται τις παραβατικές συμπεριφορές ανθρώπων παράνομων σε βάρος του λαού μας που δεν μπορεί πλέον ούτε καν να κινηθεί με ασφάλεια στους δρόμους της ίδιας του της Πατρίδος. Τα δε ΜΜΕ μας δίνουν μέσα και από τις οθόνες της κρατικής τηλεόρασης που εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε, αφού οι λαθρέποικοι απολαμβάνουν τα πάντα τζάμπα, μαθήματα ορθής τάχα συμπεριφοράς και ενσωμάτωσης των νέων «Ελλήνων». Και το πράττουν αυτό διότι τους προορίζουν για νέους ψηφοφόρους και πολίτες αυτής της χώρας την ώρα που οι Έλληνες αντιδρούν στο ξεπούλημά της.

Μια τέτοια τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση της ΕΤ 1 η κόρη του Αρχηγού του Στρατού. Το περιεχόμενο της αναφερόμενης εκπομπής είναι ιδιαιτέρως προκλητικό και η παρουσιάστρια εμφανίζεται να απολαμβάνει αυτή την πρόκληση. Ακούμε λοιπόν για τους διαβόητους μετανάστες δεύτερης γενιάς που διδάχτηκαν από μικροί την ελληνική γλώσσα και αισθάνονται, λέει η παρουσιάστρια και ορισμένοι νέοι «Έλληνες» την πατρίδα μας σαν δική τους πατρίδα περισσότερο από εκείνη των γονιών τους. Ότι εδώ έχουν τους φίλους τους και τις δραστηριότητές τους. Ότι εδώ θέλουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους που δεν εκπλήρωσαν σε Αφρική και Ασία, αλλά κάποιοι άλλοι πλήρωσαν το ταξίδι τους έως την Ελλάδα.

Και ακόμη ακούμε για τις περιττές για το Σύστημα ανησυχίες των «κακών» και «ρατσιστών» Ελλήνων που βλέπουν τους λαθρομετανάστες, «μετανάστες» για το Σύστημα, σαν τα παιδιά ενός κατώτερου θεού. Μια έκφραση που κάποτε ακούγαμε για τα παιδιά του λεγόμενου περιθωρίου. Όμως και τα παιδιά του περιθωρίου, που πάλι το ίδιο νεοταξικό σύστημα εκμεταλλευόταν και εκμεταλλεύεται, ήταν Έλληνες. Μετά το περιθώριο κατακτήθηκε από τους παρακρατικούς της Αριστεράς, τους γνωστούς αναρχοκομμουνιστές, και μετά το περιθώριο αυτό έγινε σήμερα απόλυτα νεοταξικό με τη συμμαχία αναρχοκομμουνιστών και λαθρομεταναστών που τρομοκρατούν ολόκληρες γειτονιές. Αλλά αυτό δεν νοιάζει την παρουσιάστρια, ίδια με το Σύστημα που υπηρετεί.

Μετά το περιθώριο της Νέας Τάξης απόκτησε δικαίωμα ψήφου, ανεξέλεγκτη και παράνομη εμπορική δραστηριότητα, παγίωση δωρεάν υγείας, παιδείας και πιθανόν αύριο και μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο που απεργάζεται τον φυλετικό θάνατο και τον εθνικό ευνουχισμό μας με ξένες βουλήσεις. Όχι κύριοι και κυρίες του Συστήματος. Η δική μας πραγματική Ελλάδα, η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα παραμείνει Κράτος Εθνικό, Φυλετικό και Λαϊκό. Ένα Κράτος μόνο για Έλληνες.

Ας δούμε τέλος το βίντεο της ανωτέρω κρατικής σοσιαλιστικής εκπομπής εδώ http://www.youtube.com/watch?v=G8gmEsj_rUY&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: