ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7-1-2011 .


Το παραμύθι της Παγκοσμιοποίησης έχει υποστεί στις μέρες μας την απόλυτη απομυθοποίηση. Τα στεγανά που είχαν δημιουργήσει οι ανά τα έθνη πραιτοριανοί, τα «διαφορετικά» αλλά τόσο όμοια μεταξύ τους πολιτικά συστήματα, καταπέφτουν με ισχυρούς κραδασμούς και πολλές οδύνες για τους λαούς. Διεθνιστικοί εφησυχασμοί και πολυπολιτισμοί αποδεικνύονται δυσώδεις μηχανισμοί ακυρώσεως εθνικών ταυτοτήτων και πολιτισμών. Προστάτες τάχα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδεικνύονται με σαφήνεια ως διεθνείς νταβατζήδες που ζητούν την εκπόρνευση των άλλοτε ελεύθερων και υπερήφανων εθνών με τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών, φτώχιας και εγκλήματος και τις «ειρηνικές» γενοκτονίες των γηγενών κατοίκων. Γενοκτονίες που επέρχονται με τις μεθοδευμένες υπογεννητικότητες, τις εξίσου μεθοδευμένες αστυφιλίες προς ερήμωση της υπαίθρου, την καταστροφή του περιβάλλοντος από τους «προστάτες» του, τις εξωφρενικές ιθαγενοποιήσεις των αλλοδαπών. Ανθρωπάρια με δοτές και πλάνες εξουσίες που έχουν φυτευτεί στα σπλάχνα του κράτους προκειμένου να απομακρύνουν τον πολίτη από τη μήτρα του Έθνους και το οξυγόνο της Πίστης στο Θεό τον οποίο υβριστικά θέλουν να αντικαταστήσουν από τον δικό τους σκοτεινό άρχοντα. Άνθρωποι που σπέρνουν τους πολέμους, τις τρομοκρατίες, τις εργαστηριακές νόσους, τις θρησκευτικές αιρέσεις, οτιδήποτε μισάνθρωπο και αντεθνικό. Αυτά είναι τα ανθρωπάρια του Νεοταξισμού που θέλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση κουρσεύοντας τις ψυχές μας.

Σιωνιστές και λοιποί συνδαιτυμόνες μισούν το εθνικό συναίσθημα και πολεμούν λυσσασμένα τον Εθνικισμό σπέρνοντας τα διεθνιστικά τους μικρόβια. Τον κομμουνισμό, τον σοσιαλισμό και τον νεοφιλευθερισμό στα χρόνια των ταραχών όταν εξυπηρετούσε η διάσπαση του λαού και την αφαίρεση σήμερα της μάσκας των ιδεολογικών τέκνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων κάτω από το σχήμα διεθνών οργανισμών και παγκόσμιων συνεργασιών. Με την προσθήκη φυσικά της αλαζονικής εξουσίας για την συγκέντρωση πλούτου και ενεργειακών πόρων. Και από κοντά την συσσώρευση κρατικών χρεών που έρχονται εκ των υστέρων να τα αγοράσουν αυτοί που στηρίζουν τους δικούς τους πολιτικάντηδες στα διάφορα έθνη, προκειμένου να διαλύσουν εθνικές κυριαρχίες, να γεμίσουν τα δικά τους θησαυροφυλάκια και να στήσουν τον προλεχθέντα παγκόσμιο εξουσιαστικό τους θρόνο. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μισούν τον πολίτη του Έθνους και κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβάλλουν τον πολίτη του κόσμου. Γιατί αυτό θέλουν. Μια παγκόσμια κοινότητα ομογενοποιημένη όπου η έννοια της Φυλής θα είναι ενοχοποιημένη, ποινικοποιημένη και ενδεχομένως εξαφανισμένη.

Στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα οι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης εξυπηρετώνται πολύ από την πτώση της Ελληνικής Φιλοσοφίας, της Ελληνικής Πίστης, της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Με την πτώση της Ελληνικής Φιλοσοφίας εξασφαλίζεται η εξαχρείωση του προτύπου που παράγει την Ηθική, την Αρετή, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Αξιοκρατία, την κυριαρχία των Αρίστων Πολιτών της Εθνικής Κοινότητας, τον Ηρωικό πολίτη που προάγει το συλλογικό συμφέρον της Φυλής επάνω και από την ανθρώπινη ζωή. Με την πτώση της Ορθής Πίστης των Ελλήνων, της δικής μας Ελληνοορθοδοξίας, εξασφαλίζονται ταυτόχρονα οι πανθρησκειακές ορέξεις και ο θρησκευτικός αποχρωματισμός μιας Ελλάδος που ήδη βάλλεται εθνοφυλετικά. Και για την εξάλειψη της ανθρώπινης ελευθερίας προχωρούν στην υπαγωγή των πολιτών στην παράλογη λογική της αριθμοποίησης των όντων αντί της γνωστής μας ταυτότητος. Με την χρήση φυσικά της υψηλής τεχνολογίας μέσα από τις ηλεκτρονικές κάρτες, τους ρουφιάνους της ζωής μας.

Και για την απορρόφηση της ενέργειας της Εθνικής Εργατικής Τάξης υπάρχουν φυσικά οι ομογάλακτες του Συστήματος πολυεθνικές εταιρίες του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και των ελαστικών συμβάσεων για αναλώσιμους εργαζόμενους δίχως συναίσθηση εθνικού καθήκοντος. Όσον αφορά τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας, φρόντισαν να τους πληγώσουν με τις μοιχείες, τα εξαχρειωμένα προβεβλημένα πρότυπα και την παραποίηση του εθνοκεντρικού νοήματος της ιστορίας των λαών.

Κατανοούμε την επιθυμία των εχθρών του Ελληνικού Έθνους και της ανθρωπότητας να εφαρμόσουν στην Ελλάδα τα απεχθή τους πειράματα. Γιατί η Ελλάς είναι η Πατρίδα του Φωτός και θα διαλύσει το νεοταξικό σκότος. Γιατί οι Έλληνες είναι οι μαχητές της Ελευθερίας και θα συντρίψουν τους παγκόσμιους δυνάστες. Γιατί ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η πρωτοπορία του Πατριωτικού Κινήματος και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα φέρει την Μεγάλη Ελλάδα Μας στην ηγεσία των Ελευθέρων Εθνών. Ας Ακούσουμε ένα σχετικό τραγούδι των Πατριωτών Terror x crew εδώ http://www.youtube.com/watch?v=SvO3MQNxsQg&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: