ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΘΗΝΑ 24-1-2011 .

Το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς έχει προσδώσει στο κράτος – τερατούργημα που έχει δομήσει τα χαρακτηριστικά ενός απροσδιόριστου μορφώματος που φέρει την ονομασία «ελληνικό κράτος» μόνον κατ’ ευφημισμόν. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κράτος που φέρει τον τίτλο του από κεκτημένη ταχύτητα και στις μέρες μας τον χρησιμοποιεί καταχρηστικά δίχως να ανταποκρίνεται στο ελάχιστο έναντι των υποχρεώσεών του προς το λαό και το Ελληνικό Έθνος. Κινούμενο προς την κατεύθυνση της εξυπηρετήσεως ξένων συμφερόντων έχει καταστεί κράτος εκτός ελέγχου.

Η είδηση της αγκυροβόλησης ενός τουρκικού δουλεμπορικού σκάφους στον Ασπρόπυργο, πλησίον του ναυστάθμου και της 2ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, για τη φόρτωση λαθρομεταναστών και η συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιταλία άνευ ουδενός ελέγχου από τις κρατικές μας αρχές αποδεικνύει εκ νέου την αδιαφορία του «ελληνικού» καθεστώτος για την ασφάλεια των Ελλήνων και την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης. Σύμφωνα δε με την ταχύτητα της διέλευσης του ανωτέρω δουλεμπορικού προς το Ιόνιο μέχρι τη στιγμή που ανακόπηκε η πορεία του από ατύχημα, το τουρκικό πλοίο θα πρέπει να διέσχισε τη διώρυγα της Κορίνθου!

Οι ίδιοι γραικύλοι εξουσιαστές της σοσιαλιστικής κυβερνήσεως προχωρούν από το Σεπτέμβριο στην εισαγωγή των αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές κατ’ εφαρμογή του ανθελληνικού λαθρονομοσχεδίου και της κατάργησης του Δικαίου του Αίματος από το «δίκαιο» του εδάφους στην απόδοση ιθαγένειας. Έτσι λοιπόν θα μπορούν να γίνονται αξιωματικοί του ελληνικού στρατού πάσης φύσεως γυρολόγοι και εχθροί της Πατρίδος μας σε μια διαδικασία αλώσεως του στρατεύματος και της Ελλάδος εκ των έσω. Πορεία που θα ακολουθηθεί φυσικά με όμοιες επιδιώξεις και στα υπόλοιπα δημόσια αξιώματα όπως την τοπική αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα έρχεται το γνωστών νεοταξικών φρονημάτων ΕΛΙΑΜΕΠ να φέρει στην επικαιρότητα την προκλητική του εκτίμηση ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα φθάνει τις 470000 άτομα. Αυθαίρετη ερμηνεία που υιοθετεί φυσικά η σοσιαλιστική κυβέρνηση. Ο πραγματικός όμως αριθμός των λαθρομεταναστών υπολογίζεται με βάση τη σχέση των συλλήψεων για παράνομη είσοδο και παραμονή με τις γινόμενες απελάσεις και επαναπατρισμούς. Επίσημες καταγραφές του 2008 μας δείχνουν ότι για κάθε έναν λαθρομετανάστη που συλλαμβάνεται μπαίνουν στην χώρα 2 ή 4! Και ακόμη δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα αναφέρει ότι από τους παρανόμως εισερχόμενους αλλοδαπούς μόνο ένας στους επτά συλλαμβάνεται! Αν συνυπολογίσουμε τις συνεχώς μειούμενες κατά έτος αιτήσεις επανεισδοχής λαθρομεταναστών της χώρας μας προς την Τουρκία, την αποδοχή της Ελλάδος ότι θα πρέπει αποδειχτεί η προέλευση από την Τουρκία και την αυξανόμενη κάλυψη των λαθρομεταναστών από τις υπηρεσίες ασύλου, τις διαβόητες ΜΚΟ και τις αριστερές ανταρσίες, αντιλαμβανόμαστε τις σε βάρος του ελληνικού λαού μεθοδεύσεις.

Αυτή η ανθελληνική κουστωδία πολιτικάντηδων συνεχίζει να παρακολουθεί με σκόπιμη αποχαύνωση και παθητική απάθεια την υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας πέντε ελληνικών τραπεζών από την διαβόητη FITCH. Οι τράπεζες αυτές είναι η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς και η Αγροτική. Πολύ βολική πράξη για την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας όταν το Καθεστώς έχει συνδέσει πλήρως την τύχη της με το τραπεζικό σύστημα που λαμβάνει κανονικά ενέσεις κρατικής στήριξης με ζεστό χρήμα όταν χιλιάδες ελληνικών νοικοκυριών οδηγούνται δέσμιοι στις τράπεζες για να τα βγάλουν πέρα.

Από την άλλη πλευρά όσοι αναζητούν φιλελεύθερη διέξοδο από τα σοσιαλιστικά μνημονιακά δεσμά ματαιοπονούν. Σε κομματική σύσκεψη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ο Α. Σαμαράς ακούστηκε να προσδιορίζει τις κομματικές θέσεις για την οικονομική κρίση μέσα από την επιμήκυνση του δανεισμού, την μείωση του κόστους του δανεισμού με την πτώση των επιτοκίων και την υποστήριξη του ευρωομόλογου. Δηλαδή μέσα από την παράταση της παραμονής των παγκόσμιων τοκογλύφων και την αποδοχή οικονομικών χαρτιών που η διακίνηση και η αγορά τους αλλά και η αξία τους ελέγχεται από τους μηχανισμούς υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Δεν γίνεται φυσικά λόγος για τη φορολόγηση των τραπεζών και έτσι εξηγούνται μια χαρά οι δημοσκοπήσεις που έστω και με παραφουσκωμένα ποσοστά δίνουν εν μέσω μεθοδεύσεων πρόωρων εκλογών προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση ωστόσο είναι απασχολημένη με το να βγάλει το μάθημα της ιστορίας από τα βασικά μαθήματα στα πρότυπα του αντίστοιχου των θρησκευτικών ώστε μετά από την άμβλυνση του ορθόδοξου φρονήματος να πλήξει και το αντίστοιχο εθνικό φρόνημα παράγοντας ανιστόρητους Έλληνες. Είναι απασχολημένη μαζί με την κρατική τηλεόραση να μας δείχνει εκπομπές για την ανάπτυξη της Τουρκίας και τους ισλαμιστές Τούρκους επιχειρηματίες που φιλοδοξεί να σώσουν και την ελληνική οικονομία! Είναι απασχολημένη με την μυστική διπλωματία που δημιουργεί καχυποψίες όπως μας λέει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ιγνατίου όταν τα αποτελέσματα των πρόσφατων συνομιλιών Παπανδρέου – Ερντογάν παραμένουν ακόμη επτασφράγιστο μυστικό και διαπιστώνονται οδυνηρά μονάχα στην πράξη με τις άνευ αντιστάσεως εισόδους των Τούρκων στο Αιγαίο Μας.

Αυτό το κράτος εκτός ελέγχου δεν μας εκφράζει. Και δεν εκφράζει την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων. Εμείς διεκδικούμε ένα κράτος που στηρίζει την ανεξαρτησία και την ισχύ της Μεγάλης Ελλάδος και παράλληλα τον πατριωτισμό και την ευημερία των Ελλήνων. Το επερχόμενο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος του Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: