ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 22-1-2011 .

Στην πατρίδα μας μέσα στον ακήρυχτο πόλεμο που βιώνουμε καθημερινά από καθοδηγούμενους ταγούς και εξωτερικούς εχθρούς είναι χρήσιμη και σκόπιμη η εξέταση των λόγων που βιώνουμε την ατέρμονη παρακμή της εθνικής μας συρρικνώσεως. Συρρίκνωση που είναι κατ’ αρχήν πνευματική. Γιατί δεν είναι δυνατόν να αποδεχτεί ένας λαός τη συρρίκνωση και το χαμό του αν πριν δεν έχει εμφυτευτεί στο μυαλό του μια πλαστή κατωτερότητα που περνάει από την εξαχρείωση της παιδείας και του πολιτισμού του.

Θα πρέπει να δούμε κατάματα τους πρακτικούς τρόπους που επιτυγχάνεται ο υποβιβασμός ενός ολόκληρου έθνους και τους λόγους που κρύβονται στις πράξεις των εχθρών μας. Και εκεί αμέσως θα βρούμε ως πρώτο τρόπο επιβολής την εγκατάσταση στα σπλάχνα του ελληνικού έθνους ως δούρειο ίππο πολιτικάντηδες ελληνόφωνους που εμφανίζουν την προμελετημένη διαχείριση των πολιτικών μας πραγμάτων επί ωφελεία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ως πρωτογενή πολιτική διοίκηση επί ωφελεία του λαού τους. Από κοντά ακολουθούν οι μηχανισμοί προβολής της επικαιρότητας των γνωστών μας καθεστωτικών ΜΜΕ, το εκπαιδευτικό σύστημα που παράγει δασκάλους των παιδιών μας κατ’ εικόνα και ομοίωση των τυράννων της οικουμένης, η προτυποποίηση της χυδαιότητας, της ανηθικότητας και του καννιβαλιστικού χρηματισμού του ατόμου σε βάρος της κοινωνίας, η επιβολή των προδοτών και των ανικάνων επάνω από τους πατριώτες και τους αρίστους πολίτες του κοινωνικού συνόλου, δηλαδή του Έθνους.

Θα δούμε λοιπόν σε πρώτη φάση τον υποσκελισμό του ελληνικού πολιτισμού από την διεθνιστική και υπερεθνική πανούκλα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή διεθνιστικού νεοταξισμού ή διεθνούς σιωνισμού. Θα δούμε την επέλαση του στείρου υλισμού επί του παραγωγικού ιδεαλισμού, της κερδοσκοπίας και της βαρβαρότητας επί της διανόησης και της ηγεμονίας αντάμα, της λαθραίας οικειοποίησης των εθνικών και λαϊκών κεκτημένων ως τάχα απαραίτητης σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και των ανθρωπίνων ελευθεριών για την υποτιθέμενη κατάκτηση της ειρηνικής συνεννόησης των λαών. Μια αχρεία εθνοκτονία δηλαδή που στοχεύει την απαξίωση του έθνους, τον φυλετικό μας μαρασμό, την εγκατάλειψη των αξιών της σκέψης και της πολεμικής αρετής ταυτοχρόνως, της εγκατάλειψης της θελήσεως για σπουδαίο ελληνικό βηματισμό μέσα από την άσκηση ελληνικής εξουσίας στον κόσμο αυτό ξεκινώντας από την ίδια μας την πατρίδα.

Η δύναμη ενός λαού κρύβεται λοιπόν στην επιθυμία για διάκριση και πρωτεία. Στην περίπτωση του Ελληνικού Έθνους η νομοτελειακή αυτή αλήθεια παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το Έθνος μας έχει διαχύσει στην ανθρωπότητα πλήθος πολιτισμών, γλωσσολογικών στοιχείων, ακόμη και λαών. Δίχως υπερβολή ο Ελληνισμός μέσα από την περιήγηση των ισχυρών προσωπικοτήτων του έχει συντελέσει μια μικρή κοσμογονία από την αυγή του ανθρώπου και την κοινοτική και εθνική του οργάνωση. Το μεγαλείο του Ελληνικού Έθνους όμως μας υποχρεώνει να αγωνιζόμαστε διαρκώς για να διατηρηθούμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Και αυτό διότι η δύναμη είναι η πλέον αξιόπιστη οδός και πιστή σύντροφος της ελευθερίας και η μοίρα των δυνατών εθνών που έχουν εγκαταλείψει την πρότερη ζωτικότητά τους έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι είναι η αιχμαλωσία τους από τα φιλόδοξα έθνη.

Άλλωστε η πρόοδος της οικουμένης εξασφαλίζεται όταν τα γερά έθνη στο νου και την πάλη ξεχωρίζουν και επιβάλουν την περπατησιά τους στα αδύναμα, σκορπίζοντας με το εξουσιαστικό τους φωτοβόλημα τα σκοτάδια των καιρών. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Ο δυνατός θα γράψει την ιστορία και την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Η ανακοπή της πολιτισμικής διαδικασίας έχει καθαρά επάνω της τα σημάδια του περιορισμού της δράσης και της ελευθερίας του Ελληνικού Έθνους. Και η ανατροπή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μπορεί να συμβεί μονάχα από ελεύθερους και δυνατούς Έλληνες. Είναι αυτό που προσδιόριζε ο Περικλής με τη φράση εύψυχο το ελεύθερο. Οι Έλληνες πρέπει να παύσουν να επιτρέπουν στους ξένους και τους ξενοκίνητους να τους μεταβάλλουν σε δειλούς, μοιραίους και άβουλους όπως έλεγε ο Βάρναλης και να ξυπνήσουν τον Εθνικισμό τους που χαρακτήριζε ως έμφυτο ο Παλαμάς.

Να πάρουμε απόφαση να δώσουμε τον περιούσιο τόπο μας και πάλι σε χέρια ελληνικά. Την εθνική μας γη και τον πλούτο μας μεγαλώνοντάς τα. Και να τιμωρήσουμε όσους μας προδίδουν τελειωτικά, αποδιώχνοντάς τους από τούτη τη γη. Ας δούμε σ’ αυτό το βίντεο την καθηγήτρια κ. Μαρία Τζάνη από μια περσινή εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα http://www.youtube.com/watch?v=sG_XNKyM3CQ&feature=player_embedded!, προεκτείνοντας όσα ακούγονται με τις προαναφερόμενες σκέψεις μας που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η λύση στα αδιέξοδα που μας θέσανε είναι η επιβολή της Ελληνικής Ηγεμονίας από μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: