ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΑΘΗΝΑ 13-1-2011 .

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου σπεύδει να υλοποιήσει με αστραπιαίες διαδικασίες το ηλεκτρονικό φακέλωμα του ελληνικού λαού κατά διαταγή της γνωστής μας παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Προχωρά στο προσχέδιο της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, έναν σχεδιασμό που κάθε άλλο παρά περιττός και άσχετος είναι με το βήμα του χαράγματος και την εμφύτευση του μικροτσίπ στο ανθρώπινο σώμα. Στο δεξί χέρι και το μέτωπο όπου οι επιστήμονες του Νεοταξισμού κατά σατανική «σύμπτωση» έχουν βρει ως κατάλληλα σημεία κατ’ επαλήθευση των θεόπνευστων γραφών και προφητών μας.

Ωστόσο η Κάρτα του Πολίτη, ο ορθά επιλεγόμενος αρραβώνας με τον αντίχριστο, έχει τη χρησιμότητα της καταγραφής και της στρατολόγησης των πειθήνιων και υπάκουων πολιτών μέσα από την παραπλάνηση των υποτιθέμενων διευκολύνσεων που θα παράσχει αυτή η κάρτα τάχα υπέρ του πολίτη και του κράτους. Μέσα δηλαδή από τη «λύση» υπαρκτών προβλημάτων επιχειρείται η πειθώ ή ακόμη και ο πειθαναγκασμός αποδοχής της Κάρτας του Πολίτη. Φυσικά σε πρώτη φάση θα επιχειρηθεί η οικιοθελής παράδοση, δηλαδή η παραπλάνηση, και η αυθόρμητη προσχώρηση στα κελεύσματα της Νέας Εποχής. Αλλά κανείς δεν εξηγεί στους Έλληνες ότι τα επιχειρούμενα προς επίλυση τάχα προβλήματα είναι καθοδηγούμενα από την ίδια την Καθεστηκυία Τάξη προκειμένου να επιβάλει την από καιρό ετοιμαζόμενη λύση.

Τώρα λοιπόν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έρχεται να προχωρήσει σε βήματα που εξηγούν απόλυτα την εμμονή της στην διαβόητη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αλλά και τις κάρτες του πολίτη που έχει επιδείξει από την αρχή της κατευθυνόμενης και ξενοκίνητης εξουσίας της. Και φυσικά δίνονται οι απαντήσεις για την καινοφανή ένταξη στο κυβερνητικό σχήμα του λεγόμενου υπουργείου εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ένα υπερυπουργείο με εξαιρετικά διευρυμένες αρμοδιότητες που έχει φέρει ήδη εις πέρας το τερατώδες σχέδιο του αυτοδιοικητικού «Καλλικράτη» που επιχειρεί να δημιουργήσει ημιαυτόνομα κρατίδια προς τέρψιν των σχεδίων των εχθρών μας για το διαμελισμό της Ελλάδος. Και τώρα επιχειρεί με τις Κάρτες του Πολίτη να δημιουργήσει ένα στρατό πολιτών δίχως Πίστη και Εθνική Ταυτότητα που θα θεοποιήσει τον Παγκόσμιο Εξουσιαστή της σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, στρέφοντας επάνω στους ελεύθερους πολίτες το άγρυπνο βλέμμα της τυραννίας, επιβάλλοντας την πλήρη παρακολούθηση της ζωής τους.

Το δόλωμα που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση για την αποδοχή του ηλεκτρονικού φακελώματος έχει να κάνει τόσο με τον χαρακτήρα της Κάρτας όσο και με τα υποτιθέμενα ευεργετήματα αυτής. Στην αρχή λοιπόν οι Κάρτες θα έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα για το Κράτος και προαιρετικό για τον πολίτη. Προσοχή, πρέπει να επισημάνουμε πως ενώ το ζήτημα έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση με την καταγραφή κατά τρόπο σαφή της άρνησης του ελληνικού λαού να πουλήσει ελευθερία και πίστη και μάλιστα σε συντριπτικό ποσοστό, η κυβέρνηση αντί να αποσύρει το μέτρο ως όφειλε, επιλέγει την αμφιλεγόμενη προαιρετικότητα. Μια προαιρετικότητα που κάλλιστα μπορεί να αναιρεθεί και να επιβληθεί η υποχρεωτικότητα του μέτρου δίχως να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός. Μήπως ερωτηθήκαμε για την αλλαγή των προηγούμενων ταυτοτήτων, για το λαθρονομοσχέδιο, για τον «Καλλικράτη», για το ξεπούλημα των εθνικών υποθέσεων ή μήπως για το εθνοκτόνο μνημόνιο; Κι όμως η κυβέρνηση προχωράει στο ηλεκτρονικό ρουφιάνεμα του λαού που κοστίζει ένα κάρο χρήματα και που έχει εγκαταλείψει ένας αριθμός χωρών όπως η Μ. Βρετανία, η Ρουμανία κ.ά.

Τα υποτιθέμενα ευεργετήματα που προβάλλονται είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Προβάλλονται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, επικοινωνίες και πληρωμές του συναλλασσόμενου με το δημόσιο και η άμεση αναζήτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών με ηλεκτρονική μορφή. Ο πολίτης απαλλάσσεται από επικυρωτικές διαδικασίες που όμως θα μπορούν να εξασφαλίζονται κι αυτές και οι άλλες εξυπηρετήσεις με την εθελούσια παράδοση των προσωπικών δεδομένων, πεποιθήσεων και επιλογών σε μεγάλες τράπεζες δεδομένων που έχουν την έδρα εκτός συνόρων και φυσικά δεν νοιάζονται για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι επεξεργαστές των πληροφοριών και της ψηφιοποίησης των Ελλήνων που θα έχουν στο πιάτο του παγκόσμιου ελέγχου μέσα από μια οθόνη – σκιά του πολίτη και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θέλουν την αριθμοποίηση και την υπαγωγή του πολίτη στην εξουσία της με επιθανάτια υποθήκη τα χρέη και την επισφάλεια που οι ίδιοι έχουν συσσωρεύσει σε κράτος και λαό.

Η Κάρτα του πολίτη, όπως μάθαμε από την κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει την σημερινή ταυτότητα και θα έχει ακόμα τον χαρακτήρα διαβατηρίου στις χώρες του Σένγκεν, στοιχεία του TAXIS, του δημοτολογίου, τον ΑΜΚΑ, έως και τη φοροκάρτα! Ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να αποδεχτούν σε καμία περίπτωση την νέα σιωνιστική Κάρτα του Πολίτη της Νέας Αντίχριστης Τάξης. Εμμένουμε και προμαχούμε υπέρ της Ελληνικής Ορθόδοξης Τάξης Πραγμάτων των Πατέρων μας. Ας δούμε τέλος αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=aRIjeaQ7iis&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: