ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26-1-2011 .

Η κατάρρευση του κράτους «μας» ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα σε επιβράβευση των οδυνηρών πράξεων εξουσιαστών μισερών και ανθελλήνων. Το κράτος τους που έχουν χτίσει στα ερείπια της παλιάς και υγιούς δικής μας Ελλάδος έχει σαπίσει. Είναι μια μεταλλαγμένη σκλάβα, μια πολυμορφική μα και τόσο άμορφη μάζα. Ένα ψευτορωμέϊκο που έχει καταντήσει αγοραία ύπαρξη στις ορέξεις του διεθνούς σιωνισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησής του. Και τον ελληνικό λαό τον έχουν καταντήσει έτσι ακριβώς όπως τον περιέγραφε ο μεγάλος Εθνικιστής Διανοητής του Ελληνισμού μας Περικλής Γιαννόπουλος, λες και δεν έχει κυλήσει διόλου το ρολόι του χρόνου έκτοτε. Να μοιρολογάει διαρκώς δηλαδή από της πτώσεως της Πόλεως και την ίδια στιγμή να μπακαλεύεται θαυμάσια. Να θυμώνει, να κλαίει με τους αχρείους ηγετίσκους του και κατόπιν να τους συντηρεί στην πολιτική του ζωή και να κοιτάει το ψωραλέο ατομικό συμφέρον σε βάρος της κοινωνίας, σε βάρος δηλαδή των ίδιων των παιδιών του.

Και από την άλλη πλευρά ο ίδιος αυτός λαός, σε μια αντίδραση καμωμένη από την κεκτημένη ταχύτητα της υψηλής γενιάς του και του λαμπρού γονιδίου του, έρχεται συχνά πυκνά στα λόγια του ιδεολογικού συντρόφου και φίλου του Περικλή Γιαννόπουλου, Ίωνα Δραγούμη. Να θυμάται την λαμπρή ιστορία του, να διψά για την ελληνοκεντρική παιδεία των ελληνοπαίδων, να γυρεύει την γειτονιά του, να φυλάσσει την περιουσία και τη ζωή του, να θυμώνει όταν υποβαθμίζεται η Πατρίδα του. Και βαστώντας ψηλά την εθνική του υπερηφάνεια μαλώνοντας το σημερινό κρατικό κουφάρι, να αναφωνεί σαν τον Ίωνα «Κάτω το Κράτος – Ζήτω το Έθνος». Και πολύ ορθά, αφού το Ελληνικό Έθνος είναι το έδαφος και ο αέρας της Εθνικής Γης μας, το Προγονικό Αίμα, το κλάμα ενός νεογέννητου ελληνόπουλου. Το Κράτος είναι το χρέος μας να παραδώσουμε μια καλύτερη και μεγαλύτερη Πατρίδα στους απογόνους μας για να συνεχίσουν το ίδιος χρέος οι μέλλουσες γενιές δίχως να μας καταριούνται για το χάλι μας και παράλληλα η οικοδόμηση ενός στέρεου πολιτειακού οικοδομήματος να υποστηρίξει το έργο του Ελληνικού Έθνους.

Σ’ αυτό το πολιτειακό οικοδόμημα που σήμερα αφήσαμε να μας δημιουργήσουνε δίχως εμάς, με την απραξία, την εθελοδουλία και την ευπιστία μας, κρύβεται η αποτυχία γενεών ολόκληρων Ελλήνων συγκαιρινών και τα δεινά μας αντάμα. Μοιρολόγημα και πάλι μοιρολόγημα έως ότου νιώσουμε την οσμή των προδοτών στα ρουθούνια μας και το μαχαίρι των βαρβάρων στο λαιμό μας. Γιατί όταν θυμόμαστε την εθνική συνείδηση που έκρυβε μέσα του ο Δραγούμης, ξεχνάμε την ενεργητική παρότρυνση του μεγάλου ανδρός. Να ζούμε και να ενεργούμε σαν να εξαρτάται μόνο από εμάς η σωτηρία της Ελληνικής Φυλής και να λειτουργούμε σαν το ξυπνητήρι για τις κοιμώμενες ελληνικές συνειδήσεις των διπλανών μας. Να αφυπνιστούμε, να επαναστατήσουμε, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να τραβήξουμε ίσια εμπρός να κυβερνήσουμε την αποχαυνωμένη οικουμένη. Και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να γράψουμε την δική μας ιστορία, την αληθινή ιστορία της Ελλάδος. Γιατί την ιστορία την γράφουν οι νικητές κι όχι οι νικημένοι. Και οι άρχοντες να πάψουν να ζουν ως δούλοι των δούλων.

Είναι αυτή η δική μας αρχοντική Ελλάς όταν προσφάτως ο δήμαρχος της προσωρινής μας πρωτεύουσας Αθήνας Καμίνης υποδέχτηκε τον προσωρινό Τούρκο δήμαρχο της αιώνιας πρωτεύουσας μας Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης μέσα από ένα δελτίο τύπου που ανέγραφε Ιστανμπούλ; Είναι αυτή η πανώρια Ελλάς που πουλάει ελληνικές ιθαγένειες και βάζει αλλοδαπούς λύκους σε στρατό, αστυνομία και δημόσιο να κατασπαράξει τους Έλληνες σαν αμνούς; Είναι κράτος ελληνικό αυτό που αναθέτει στους Έλληνες σπουδαστές του στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας που ορέγονται τα ενεργούμενα του διεθνούς σιωνισμού να κάμουν έναντι χρηματικής αμοιβής εργασία για τους… εβραϊκούς τόπους της Θεσσαλονίκης κύριε Μπουτάρη με τον Εβραίο αντιδήμαρχο οικονομικών σας;!!!

Κάτω το Κράτος του Νεοταξισμού των ραγιάδων. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος της δικής μας Μεγάλης Ελλάδος. Η Ελλάδα του Λεωνίδα, του Μεγαλέξανδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Παύλου Μελά, του Περικλή Γιαννόπουλου, του Ίωνα Δραγούμη, του Ιωάννη Μεταξά. Η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: