ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΑΘΗΝΑ 18-1-2011 .

Τα πάντα στο νεοελληνικό κράτος λειτουργούν υπό πίεση. Από τα «καλά» μέχρι και τα κακά πράγματα. Και φυσικά οι προθέσεις του καθεστώτος χαρακτηρίζονται από παντελή έλλειψη ειλικρίνειας. Αυτή απευθύνεται μαζί με την υποταγή και τα ολέθρια αποτελέσματα πάντοτε προς τα υπερεθνικά αφεντικά της νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων. Επομένως οι ανθελληνικές προθέσεις εξουδετερώνουν στην πράξη κάθε επιτηδευμένη και αποπροσανατολιστική «καλοσύνη» του Συστήματος.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της λαθρομετανάστευσης. Και μάλιστα αμέσως μετά τα επιτυχή εθνικιστικά αποτελέσματα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Και φυσικά οι ενέργειες του καθεστώτος ακολουθούνται σε όλες τις διαβαθμίσεις του. Από τους πολιτικάντηδες έως τους δούρειους ίππους και εκφραστές του στις τάξεις της Εθνικής Εργατικής Τάξης, τους συστημικούς συνδικαλιστές. Έτσι λοιπόν είδαμε και απολαύσαμε την μεταστροφή τάχα της κυβερνητικής πρακτικής στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με την εξαγγελία του φράχτη στον Έβρο και την προστασία της εθνικής ταυτότητας του λαού και τη συνοχή της κοινωνίας μας. Και εδώ ξεκινάνε τα περίεργα, ευτράπελα και ύποπτα.

Οι πομφόλυγες περί της αντιμετωπίσεως του αναφερόμενου αντεθνικού όντως φαινομένου ξεκίνησαν από το κατεξοχήν υπουργείο που περιθάλπει και προστατεύει την ασφάλεια των «κακόμοιρων» «οικονομικών» μεταναστών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα η προστασία των κατεξοχήν υπευθύνων για την έξαρση όλων των ειδών εγκληματικότητας συνεχίζεται ακόμη όταν παράλληλα με τον φράχτη εξαγγέλλονται υπηρεσία για τον έλεγχο των αυθαιρεσιών των αστυνομικών οργάνων προς τους λαθρεποίκους, πρόθεση απόκτησης πολυτελέστατου πλωτού μέσου για την υποδοχή των λαθρεποίκων που τάχα θα αντιμετωπίσουν και αναβάθμιση του καθεστώτος προσφοράς του πολιτικού ασύλου με τη συμμετοχή αγρίως πλουτιζόντων και νεοταξικώς κατευθυνόμενων ΜΚΟ.

Το ίδιο ωστόσο καθεστώς και μάλιστα υπό την σημερινή σοσιαλιστική του έκφανση πέρασε με αστραπιαίες διαδικασίες μέσα σ’ ένα αποχαυνωμένο κοινοβούλιο το διαβόητο λαθρονομοσχέδιο και άρχισε να μοιράζει νομιμοποιήσεις και ιθαγένειες στους επίδοξους νέους «Έλληνες» ασιατικής και αφρικανικής προέλευσης με καθαρή πρόθεση την αντικατάσταση των ατίθασων Ελλήνων από τους γυρολόγους που θα είναι πρόθυμοι για κάθε εκδούλευση. Από την παροχή ψήφου που ενίσχυσε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές τους υποψηφίους της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ μέχρι τη δημιουργία απεργοσπαστικών μηχανισμών σε βάρος των διεκδικήσεων των Ελλήνων Εργαζομένων.

Οι επίδοξοι σωτήρες του λαού μας από την γάγγραινα της λαθρομετανάστευσης δεν μας έχουν ακόμη πει τι θα κάνουν για τα εκατομμύρια που ήδη λυμαίνονται τις γειτονιές μας, τα νοσοκομεία μας, τα σχολεία μας, τις πλατείες μας. Τουναντίον είδαμε το ανθελληνικό κατοχικό καθεστώς που μας κυβερνάει, πιστή θεραπαινίδα και πρόθυμος τοποτηρητής του Νεοταξισμού, να συμπεριφέρεται με απίστευτο μίσος σε βάρος Ελλήνων Πατριωτών που εξέφρασαν με την συμπαράσταση Ελλήνων Εθνικιστών στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα την βούληση για την απομάκρυνση κατοχικών πρακτικών σαν κι αυτές της λαθρομετανάστευσης, του εθνοκτόνου μνημονίου και των εθνικών υποχωρήσεων.

Είδαμε την επιστράτευση της παρακρατικής Άκρας Αριστεράς με μια διατεταγμένη αντιρατσιστική πορεία σε μια ουσιαστική συνεργασία με την απαράδεκτη χρήση της ελληνικής αστυνομίας που έφτασε στο σημείο να ρίξει επικίνδυνες χημικές ουσίες ακόμη και μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Σε μια κίνηση πρωτοφανή για την Ελλάδα μας που αποτελεί το λίκνο της Ορθοδοξίας. Μια κίνηση που μόνο αποκτηνωμένοι βάρβαροι κατακτητές θα μπορούσαν να κάνουν. Και ακόμα είδαμε να διακινδυνεύουν ζωές ακόμα και παιδιών. Να γίνονται προκλητικές επιθέσεις σε αγέρωχους Έλληνες Πατριώτες και αναίτιες συλλήψεις. Κι όλα αυτά με την παρουσία στον χώρο Εισαγγελέα! Να γίνονται δηλαδή μνημειώδης πράξεις παραβατικότητος, ανθελληνισμού και βεβηλώσεως Ιερού Ναού παρουσία εισαγγελικού λειτουργού που θα έπρεπε να διαφυλάξει την έννομη τάξη και να προστατεύσει τους υπό καταπάτηση των ελευθεριών τους Έλληνες. Πράγμα που δεν συνέβη. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι η επιχείρηση ανατροπής του δικαιώματος υπερασπίσεως της ελληνικότητας της γειτονιάς και του κράτους έγινε με την απόφαση, τον σχεδιασμό και τις εντολές του ελληνικού κράτους! Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος, όπως έλεγε σοφά ο μεγάλος Ίων Δραγούμης.

Επιμένει λοιπόν κανείς για τις αγαθές τάχα προθέσεις του καθεστώτος πάσης αποχρώσεως που κατατρώγει με συνέπεια και συνέχεια τις σάρκες του Ελληνικού Έθνους και λαού; Η μοναδική εστία αντίστασης είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και η μόνη λύση είναι η επιβολή ενός Εθνικιστικού Επαναστατικού Καθεστώτος, Λαϊκού και Φυλετικού, για μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Μια Ελλάδα που θα επαναφέρει τη χρήση της ελληνικής γης στα χέρια των παιδιών της που σήμερα αναφέρουν την έλλειψή της οι λαθρομεταναστολάγνοι σαν άλλοθι για την δήθεν χρησιμότητα των λαθρομεταναστών. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. «Θαυμάστε» εδώ το κράτος των ραγιάδων και δωσίλογων http://www.youtube.com/watch?v=hvmYUh_CHhw&feature=player_embedded#!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com












Δεν υπάρχουν σχόλια: