ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ


ΑΘΗΝΑ 2-2-2012.

Το κατοχικό καθεστώς της πατρίδος μας έχει μελετήσει πολύ καλά το εγχειρίδιο της υποδουλώσεως ενός έθνους. Ένα βοήθημα που έχει παραδοθεί από το διεθνιστικό νεοταξισμό στα ενταύθα πολιτικά του ενεργούμενα και του οποίου βασικός κανόνας είναι η διανομή των ρόλων στην διοίκηση της χώρας κατά τρόπο ώστε να σχηματιστεί ένας απολύτως ελεγχόμενος μηχανισμός αντίδρασης στις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δόλια και απεχθή σύλληψη του Συστήματος στη λογική της αφέσεως και της εξαερώσεως των αναμενόμενων λαϊκών αντιδράσεων έναντι των απεχθών μέτρων οικονομικής αφαίμαξης. Δεν θέλουν οι πολιτικάντηδες να δουν την ενίσχυση ενός εθνικιστικού κινήματος ανόρθωσης του έθνους μας. Και αφού δεν μπορούν οι ντόπιοι νεοταξίτες να αντισταθούν στο φυσικό νόμο της αντίδρασης που γεννά η απεχθής δράση, ωθούν μέσα από τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια τους την ανάδυση της υποτιθέμενης μόνης αντιστασιακής μερίδος του κοινοβουλίου που στέκεται επιτηδευμένα απέναντι από την κατοχική κυβέρνηση, τον κομμουνισμό και τις παραφυάδες του.

Βέβαια στο σημείο αυτό θα πρέπει να δούμε την αληθινή διάσταση της ψεύτικης αντίδρασης και της επιτηδευμένης λαϊκής «προστασίας» από την πλευρά της πονηρής Αριστεράς. Είτε είναι σταλινική είτε είναι εκσυγχρονιστική είτε είναι «οικολογική». Η διαφωνία όλων αυτών των προστατών δεν αφορά την επίτευξη της απεθνικοποιημένης και πολυπολιτισμικής κοινωνίας που τόσο λατρεύουν οι ίδιοι και τα πολυεθνικά συμφέροντα των τοκογλύφων – επενδυτών αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα οδηγηθούμε στο ίδιο πάντα αποτέλεσμα. Ο καταγγελτικός λόγος της Αριστεράς θέτει στο επίκεντρο της κριτικής της τις μειώσεις των αποδοχών, τις περικοπές των επιδομάτων, τα χαράτσια, την φτωχοποίηση γενικότερα του λαού μας όταν οι ίδιοι οι Αριστεροί συνεργάζονται όμως άψογα με τους δυνάστες του ελληνικού λαού και προωθούν τα κοινά σχέδια του νεοταξισμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί υποκριτικά και δημαγωγικά η κομμουνιστική εκδοχή του καθεστώτος. Το ίδιο πράττει σε κάθε κατοχική στιγμή της Πατρίδος μας αφού την ίδια στιγμή που μιλάει για το ψωμί του λαού παραδίδει με ιδιαίτερη άνεση την Πατρίδα αυτού του λαού στον ξένο παράγοντα που γυρεύει να αρπάξει τον έλεγχο και τον πλούτο της. Το ΚΚΕ είναι ενδεχομένως το πιο πλούσιο κόμμα της χώρας έχοντας τους περισσότερους αδήλωτους πόρους υπό το πρόσχημα ότι δεν θέλει τάχα να εκθέσει τους χρηματοδότες του, πράγμα που ούτως ή άλλως επιτυγχάνεται με την κοινοβουλευτική κάλυψη του Συστήματος. Επιπλέον τα κόμματα της Αριστεράς λαμβάνουν τις υψηλές επιχορηγήσεις σε καιρό κρίσης κανονικότατα, το ΚΚΕ απολύει τους εργαζόμενους των δικών του επιχειρήσεων αντίθετα προς τις καταγγελίες του και όλοι οι «σύντροφοι» μαζί στηρίζουν απόλυτα την λαθρομετανάστευση που γνωρίζει στις μέρες μας την ίδια καθεστωτική πριμοδότηση με την Αριστερά.

Όμως η λαθρομετανάστευση αποτελεί τμήμα αναπόσπαστο της νεοταξικής κατοχής της Πατρίδος μας. Αποτελεί το δούρειο ίππο που χρησιμοποιείται από τις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες προκειμένου να νοθεύσουν την εθνοφυλετική σύνθεση του λαού μας, προσφέροντας ταυτόχρονα φθηνά εργατικά χέρια στους επενδυτές που επιθυμούν τάχα να μας σώσουν, δηλαδή να καταλάβουν την πατρίδα μας αγοράζοντάς την. Έτσι λοιπόν στις θέσεις εργασίας που χάνονται από τα εξαντλητικά μέτρα προσθέτονται χιλιάδες χαμένες θέσεις που καταλήγουν σε λαθρομετανάστες που δέχονται να τις καταλάβουν ανασφάλιστα και με μισθούς πείνας.

Παράλληλα η εγκληματικότητα των ξένων φτωχοδιαβόλων που έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο σπέρνει τον τρόμο στους ήδη λιμοκτονούντες συμπατριώτες μας στερώντας σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπινες ζωές Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά το ερώτημα κατά πόσο υπάρχει πραγματικό ζήτημα φτώχιας των λαθρεποίκων εισβολέων υφίσταται καθώς η είσοδος τους κοστίζει πολλά χρήματα που μπορούν να εξασφαλιστούν μονάχα με χρηματοδότηση ανθελληνικών κέντρων διακίνησης. Ας προσθέσουμε σε όλα αυτά την είσοδο των αλλοδαπών εκ Τουρκίας, τις τουρκικές λίρες που τους συνοδεύουν, τα όπλα που τους ακολουθούν, τα ναρκωτικά και άλλα τινά. Αλλά και τις λαθρομεταναστευτικές συμμετοχές στις γραμμές των αναρχοκομμουνιστών και των συνδικαλιστών του ΚΚΕ όπου στο ένα μπλοκ πλήττονται οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων και στο άλλο προστατεύεται το κυνοβούλιο από τους διαμαρτυρόμενους.

Ο σκοπός της επανάστασης των Ελλήνων δεν είναι ούτε να διαλύσουν ούτε να μπασταρδέψουν την ελληνική κοινωνία. Η Επανάσταση των Ελλήνων θα είναι Εθνικιστική και Λαϊκή. Στην Πατρίδα μας δεν έχουν καμία θέση ελληνόφωνοι προδότες και ξένοι εισβολείς ούτε οι σαράφηδες της παγκοσμιοποίησης. Το μόνο χρέος που αναγνωρίζει και αναλαμβάνει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος και η απόδοσή της σε χέρια ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: