ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


ΑΘΗΝΑ 13-2-2012.

Το κράτος στο οποίο ζούμε σήμερα δεν διαθέτει ελληνική πολιτική διοίκηση. Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες το έχουν μετατρέψει σε μια τεράστια φυλακή όπου τα λύτρα που μας ζητούν οι έμποροι των εθνών για να μας επιτρέψουν τον προαυλισμό κι όχι την απελευθέρωση είναι η σάρκα μας και η πατρίδα μας η ίδια. Είναι τα παιδιά μας και τα κόκαλα των προγόνων μας.

Μας θέτουν όλοι αυτοί το ψευδές δίλημμα φτώχια ή χρεοκοπία. Ένα είναι το δίλημμα λαέ αγαπημένε και χιλιοπροδομένε από δειλούς, χυδαίους, εκβιαστές, τρομοκράτες και μοιραίους πολιτικάντηδες. Ελληνικός λαός ελεύθερος, δυνατός και ζωντανός ή μια μάζα σκλαβωμένων, λεηλατημένων και νεκροζώντανων σκιών. Κυρίαρχοι Έλληνες δίχως τοκογλύφους, προδότες και βάρβαρους μες στην Πατρίδα μας όπως θέλει και αγωνίζεται ο Εθνικισμός ή ρακένδυτοι έως θανάτου ραγιάδες με όλους τους μισέλληνες στο κεφάλι μας όπως προτείνουν οι σφετεριστές της ελληνικής εξουσίας. Αυτό είναι το αληθινό δίλημμα.

Ο επικεφαλής του σοσιαλιστικού κοπαδιού Παπανδρέου μας είπε ότι πρέπει να πάμε στο νέο μνημόνιο της αφελληνοποιήσεως και της έσχατης εξαθλίωσης για να αποτρέψουμε τάχα την πορεία του ελληνικού λαού στη χρεοκοπία, την πείνα, τη φτώχια. Να διαλέξουμε τον όλεθρο προκειμένου να μην κυλήσουμε στον υποτιθέμενο εφιάλτη της δραχμής που θα μας στερήσει τις εισαγωγές των απαραίτητων αγαθών που δεν παράγουμε, τα τρόφιμα και τις πληρωμές μισθών και συντάξεων.

Είναι όμως η καθεστωτική πολιτική συμμορία που μας έφερε την πείνα, τη φτώχια και πολεμά να μας φέρει από το πουθενά τη χρεοκοπία με τις φοροκλοπές και τις λεηλασίες του δημόσιου και εθνικού πλούτου. Είπε ακόμη ο πασοκάρχης ότι πρέπει να χάσουμε πολλά για να μη χάσουμε τα πάντα, ενώ βρήκε τον μεγάλο υπαίτιο της δήθεν κακής αντίδρασης. Είναι είπε οι ρατσιστικές ομάδες. Ομολόγησε δηλαδή τον πανικό του Συστήματος από την ραγδαία άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού.

Ο ίδιος φόβος κατατρέχει και τον αρχηγό του φιλελεύθερου κοπαδιού Σαμαρά. Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε δυο φορές στο θέμα προς τους βουλευτές του λέγοντας ότι ενδυναμώνονται στην κοινωνία τα άκρα και ότι φουντώνουν οι φωνές της μισαλλοδοξίας. Φοβάται δηλαδή τους μόνους υπερασπιστές της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας, τους Εθνικιστές.

Μας είπε ακόμη ο κ. Σαμαράς ότι πρέπει να πάμε στον όλεθρο για να μείνει τάχα όρθια η καθημαγμένη υπ’ αυτών χώρα και ότι έδωσε την υποτιθέμενη μάχη για να μην μειωθούν πολύ αλλά λίγο οι συντάξεις και να σωθούν τα δώρα που μειώνονται από τη μείωση των μισθών. Μας είπε ακόμη ότι βρισκόμαστε με το πιστόλι στο κρόταφο και για να μην πάμε τάχα στη λεηλασία της χώρας και την κοινωνική διάλυση πρέπει να αυτυπυροβοληθούμε.

Με τη διαφορά ότι τα μέτρα που δεσμεύτηκαν να πάρουν οι δωσίλογοι και τα μαντάτα από ανθρώπους του διεθνούς νεοταξισμού τούς ξεμπροστιάζουν ακόμη περισσότερο παράλληλα με την απελπισία των Ελλήνων. Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η υφαρπαγή ολόκληρου του φορολογήσιμου εισοδήματος δίχως μέτρων διευκολύνσεων των αδυνάτων, η κατάργηση του αφορολόγητου με την φορολόγηση από το πρώτο κιόλας ευρώ, η αύξηση της φορολόγησης των μισθωμάτων ακινήτων όταν το καθεστώς διώκει την κατοικία με τα χαράτσια, οι μειώσεις των μισθών από 22% έως 32% για τους νέους μέχρι 25 έτη, η μείωση των επικουρικών συντάξεων κατά 15% είναι κάποια από τα μέτρα που σκοτώνουν το λαό μας. Και από κοντά έχουμε τις απολύσεις στο δημόσιο, τις μειώσεις στο φάρμακο και την Εθνική Άμυνα που έχουν τη συναίνεση Σαμαρά, την κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα που εποφθαλμιά η Τουρκία και την πλήρη πώληση των οργανισμών που χειρίζονται τα ενεργειακά μας πεδία στα νεοταξικά συμφέροντα.

Και ενώ ο Μπεγλίτης μας λέει ότι θα έρθουν κι άλλα μέτρα τον Ιούνιο και το CNN στήνει κάμερες σε ξενοδοχείο για να καταγράψει την εξέγερση που έρχεται, ένα δημοσίευμα στους New York Times του Φλόιντ Νόρις καρφώνει τον αιώνιο εχθρό και τα τσιράκια του. Μας λέει ο αρθογράφος ότι η Ελλάδα θα πληρώνει τα χρέη της μέχρις ότου σταθεροποιηθούν και ξεπεράσουν την παγκόσμια κρίση οι τράπεζες. Ακόμη μας λέει ότι η Ευρώπη θα κάνει τα πάντα για να σώσει τις τράπεζες αλλά όχι την Ελλάδα. Η δε Γερμανία μας υποχρεώνει να εξυπηρετούμε πρώτα τις δανειακές υποχρεώσεις κι έπειτα αν περισσέψει τίποτα να δαπανήσουμε για Παιδεία, Υγεία και κοινωνικές παροχές. Ενώ ο Εθνάρχης Ι. Μεταξάς είχε προτιμήσει το 1938 πρώτα το Έθνος και ύστερα οτιδήποτε άλλο σταματώντας το τότε σαν τώρα επαχθές χρέος.

Πληρώνουμε δηλαδή ένα βρώμικο χρέος που ανήκει στο ανθελληνικό πολιτικό καθεστώς κι όχι στην Πατρίδα μας προς τις τράπεζες του «περιούσιου» νεοταξισμού που οδεύουν ως τεθωρακισμένα σε βάρος μας. Φτάνει πια. Επαναστατούμε, απαιτούμε και παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας από τα χέρια προδοτών και βαρβάρων. Τους πετάμε από τις ζωές μας μαζί με την αριστερή ρεζέρβα που ψάχνει νέες διαπραγματεύσεις και προχωράμε μπροστά με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Μόνοι μπορούμε. Έχουμε πολύ πλούτο στις ελληνικές καρδιές μας και την προγονική γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: