ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟ


ΑΘΗΝΑ 12-2-2012.

Η Ελλάς τούτες τις δραματικές και ιστορικές στιγμές δέχεται την σκλήρυνση του οικονομικού πολέμου και τις απειλές των τοκογλύφων του διεθνιστικού νεοταξισμού προκειμένου να παραδοθούν μαζί με την εθνική της κυριαρχία και οι ενεργειακοί της πόροι. Ωστόσο η πλήρης εξάρτηση του πολιτικού συστήματος από τα αρπακτικά της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας ωθεί τους πολιτικάντηδες στις παλινωδίες και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Και ενώ οι μεγάλες δυνάμεις οδηγούν την ανθρωπότητα στον εφιάλτη μιας σύγκρουσης με πιθανή ακόμη και τη στρατιωτική εμπλοκή πολύ κοντά στην εθνική μας επικράτεια, η Ελλάς διαθέτει ένα πολιτικό συρφετό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός γενικευμένου λιμού και ενός ακρωτηριασμού με απώλεια εθνικών εδαφών τόσο με τα δήθεν χρέη όσο και με τις λόγχες.

Στη Μελίτη της Φλώρινας όπου οι πράκτορες των Σκοπίων έχουν αναλωθεί από καιρό στην προπαγάνδα του ψευτομακεδονισμού υπάρχει μια υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ η οποία υπολειτουργεί εδώ και δέκα μήνες. Η συγκεκριμένη μονάδα θα μπορούσε να στηρίξει τον ανεφοδιασμό σε λιγνίτη στο λιγνιτωρυχείο της Βεύης το οποίο όμως παραμένει κλειστό τα τελευταία δέκα χρόνια. Κι αυτό συμβαίνει την ώρα που οι ελληνόφωνοι ταγοί «μας» αφήνουν τους Έλληνες της Δυτικής Μακεδονίας να ταλαιπωρούνται σε μέγιστο βαθμό από την ανεργία.

Το αποτέλεσμα είναι οι τοπικές ανάγκες της ΔΕΗ σε λιγνίτη να καλύπτονται με εισαγόμενες ποσότητες από τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Αλβανία. Οι κατοχικές αρχές δηλαδή ρίχνουν νερό στο μύλο των εχθρών μας που εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη. Κάτω από αυτό το εθνικά και κοινωνικά απαράδεκτο πολιτικό περιβάλλον μαθαίνουμε ότι καταφθάνει στην περιοχή μας ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για την ονομασία των Σκοπίων, ο διαβόητος Νίμιτς με πρόσκληση της ελληνικής διπλωματίας για να … αναθερμάνει τις συνομιλίες ανάμεσα στην Αθήνα και τους απογόνους των κομιτατζήδων. Θα πάει στις 20 Φεβρουαρίου στα Σκόπια και στις 22 του μηνός εδώ. Οι «σύμμαχοί» μας έχουν επενδύσει πολλά στην κυβέρνηση των δωσίλογων όχι μόνο για τη χρεοκοπία αλλά και για το ξεπούλημα του ονόματος της Ελεύθερης Μακεδονίας στους κατακτητές της Βορείου Μακεδονίας Μας.

Στο μεταξύ Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν στο πρακτορείο Ρόιτερ ότι διέκοψαν την προσφορά φυσικού αερίου προς τη χώρα μας γιατί η παροχή του από το Αζερμπαϊτζάν έχει σταματήσει και από το Ιράν έχει μειωθεί. Κι όμως, η τουρκική εταιρία Botas δίδει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου που το ψευτορωμέϊκο την ξεπουλάει μαζί με το ελληνικό φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και άλλες πολύτιμες ύλες στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εμπόρους των εθνών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είμαστε εξαρτώμενοι από την Τουρκία και τον παγκόσμιο δυνάστη όταν όλες οι περιοχές που εποφθαλμιούν οι προσωρινοί μας γείτονες βρίσκονται επάνω στους πλέον προσοδοφόρους ενεργειακούς δρόμους της Πατρίδος μας με το λαό μας να πεινάει και την εθνική μας κυριαρχία να μειώνεται.

Στην Κύπρο έχουμε την καταγγελία από την εφημερίδα των κατεχομένων Bugun ότι η ισραηλινή κυβέρνηση επιδιώκει να αποκτήσει τα πιο σημαντικά σημεία της περιοχής και πως επιδιώκει να έχει λόγο στα πράγματα της Μεσογείου. Και ακόμη μαθαίνουμε ότι κάποιοι Τούρκοι ιδρύουν για λογαριασμό Εβραίων επιχειρηματιών εταιρίες με σκοπό την αγορά γης. Οι επιχειρηματίες αυτοί σύμφωνα με τη Bugun υποστηρίζονται από την ισραηλινή κυβέρνηση. Η υπόθεση αυτή βγήκε στον αέρα από τον τοπικό πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου. Όπως φαίνεται οι «πρώην» σύμμαχοι διατηρούν τη συμμαχία τους και πάντως δεν είναι και τόσο εχθροί.

Παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος καταγγέλλει ότι μεθοδεύεται η αποκοπή της κυπριακής παιδείας από τον Ελληνισμό και τις ελληνικές ρίζες. Και ακόμη ότι επιχειρείται η δημιουργία κυπριακής συνείδησης και το κυπριακό γλωσσικό ιδίωμα να εμφανιστεί ως κυπριακή γλώσσα. Είναι άλλωστε πασίγνωστος ο ανθελληνικός χαρακτήρα του κομμουνισμού και στην Κύπρο από τον καιρό των Ηρώων της ΕΟΚΑ και διαχρονικά.

Και ενώ η πατρίδα μας υπόκειται σε συνεχείς ταπεινώσεις, ένας Αμερικανός καθηγητής, ο Ντάνιελ Πάιπς αναφέρθηκε στο «National review online» στη μεγάλη σημασία του Καστελόριζου, καταφέρθηκε ενάντια στην διπλωματία των κανονιοφόρων της Τουρκίας και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να υποστηρίξει την Ελλάδα στην ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Ο Πάιπς αναφέρθηκε στην στρατηγική σημασία του ζητήματος ώστε να ανακοπεί η δυνατότητα της Τουρκίας να βάλει χέρι στα πλούσια σε υδρογονάνθρακες θαλάσσια τμήματα και να δημιουργήσουν Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ένα νοητό θαλάσσιο διάδρομο του γεωφυσικού θησαυρού προς την Ευρώπη που γυρεύει από την Ελλάδα γεωτρήσεις και νέες πηγές εισοδήματος.

Οι Αμερικανοί ωστόσο στήνουν στην Πατρίδα μας τηλεοπτικά συνεργεία αναμένοντας πότε θα ξεσπάσει λαϊκή εξέγερση και οι δήθεν δεξιές φωνές λένε να κόψουμε λεφτά από την Εθνική Άμυνα λόγω δανείου ή θυμούνται ξάφνου πως πρέπει να αντισταθούμε.

Οι ενεργειακοί δρόμοι είναι αποκλειστική περιουσία του ελληνικού λαού και το μέσον για τη στήριξη και το μεγάλωμα της Ελλάδος. Είναι η οικονομική ισχύς μας και η εξοπλιστική μας ανεξαρτησία. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση θα κινηθεί στην εθνικοποίηση και την αξιοποίησή τους καθιστώντας την Ελλάδα γεωπολιτική Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: