ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΑΘΗΝΑ 24-2-2012.

Η συμπεριφορά και οι προθέσεις ενός πολιτικού προσώπου ή φορέα καθρεφτίζονται μέσα από τις δεσμεύσεις και τις εξαρτήσεις που υπαγορεύουν αποφάσεις και ενέργειες της καθημερινότητας του λαού και της εθνικής ισχύος. Δεσμεύσεις που με τη σειρά τους χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Είναι η πίστη και η αγάπη προς το Θεό που επιβραβεύει τις υγιείς και ωφέλιμες ενέργειες και προς το λαό που στηρίζει την πολιτική διοίκηση όταν κι αυτή φροντίζει για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της εθνικής κοινότητος. Και από την άλλη πλευρά είναι οι δουλικές παραδοχές και εξυπηρετήσεις προς τους εχθρούς της Φυλής αφού χάριν αυτών σέρνονται ανάμεσά μας μιαρές υπάρξεις.

Η πολιτική η ίδια είναι μια σχέση εξάρτησης και ένα συμβόλαιο με όρους δεσμευτικούς απέναντι στους αποδέκτες των σχεδιαζόμενων πολιτικών στρατηγικών. Αυτή είναι μια παραδοχή πέρα έως πέρα λογική και αποδεκτή αφού ο αποδέκτης είναι η ίδια η κοινωνία. Φτάνει όμως να μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους κι όχι για μια κατά πως λένε κοινωνία ανοικτή στα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης που σέρνει τα έθνη στα σκλαβοπάζαρα της επιτάξεως ψυχών και της καταστροφής αξιών. Ενέργειες καμωμένες από ανθρωπάρια σαν αυτά που θέλουν το ξεπούλημα και την κατάσχεση της Ελλάδος μέσα από την αλλοίωση της ιδιοπροσωπείας μας και την αφαίρεση της δυνατότητας της αυτενέργειας.

Αυτή είναι η αποτρόπαια οπτική του σιωνιστογενούς και σιωνιστοπροσκύνητου πολιτικαντισμού που ερμηνεύει τα πάντα με την υλιστική προοπτική του πρόσκαιρου και εύκολου κέρδους. Ένα κέρδος όμως που δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθεί στην υπόδουλη κοινότητα αλλά θα παραμείνει κλεισμένο στα θησαυροφυλάκια των ψεύτικων ταγών που ξεπουλάνε την Πατρίδα στη μια και μόνη αληθινή τους κοιτίδα. Στον βόρβορο και τη σύφιλη της παγκόσμιας κυβέρνησης που συγκροτούν οι έμποροι των εθνών. Απέναντι σ’ όλους αυτούς βρίσκεται ο Αιώνιος Μαχητής και Φρουρός του Έθνους, ο Εθνικιστής. Για εμάς η πολιτική είναι Αγάπη, Πίστη, Αφοσίωση, Χρέος και Τιμή. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η πολιτική είναι συναίσθημα ανταποδοτικότητας σε εκείνους που μας ανέστησαν και ένας διαρκής πόλεμος στα χαρακώματα της ζωής για πατρίδα δυνατή και υπερήφανη.

Ισχύς του Εθνικιστή είναι η Αγάπη του Θεού και του Λαού. Είναι η αίσθηση της ευγνωμοσύνης για την Τιμή να γεννηθούμε Έλληνες και ελεύθεροι άνθρωποι. Είναι η Θεία πρόνοια να παραλάβουμε αλλά και να διαφυλάξουμε τους κανόνες της ηθικής και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μέσα από την τήρηση αυτών και την προάσπιση της καθαρότητας της Πίστης και της Εθνικής Γης από επιδρομές βαρβάρων, ξενόφωνων και ελληνόφωνων. Ισχύς του Εθνικιστή είναι ακόμη η αφοσίωση στα πεπρωμένα της Φυλής και η πάση θυσία εκτέλεση του χρέους απέναντι στο λαό ώστε να εξασφαλιστεί η κοινωνική ομαλότητα και η εργασιακή επάρκεια μακριά από εκβιαστικά διλήμματα και ανασφάλειες. Ισχύς μας είναι ακόμη η συνείδηση της υπευθυνότητας πως ό,τι κάνουμε θα μας δικάσουν οι νεκροί και οι αγέννητοι του Ελληνισμού.

Ισχύς του Έλληνα Εθνικιστή είναι το χαμόγελο στα ελληνικά πρόσωπα και η ανταπόδοση στο δικό μας πρόσωπο των αρετών που προηγουμένως εμείς έχουμε προσφέρει δίχως μικροϋπολογισμούς. Είναι η Αγάπη που σε υποδέχεται στο καθημερινό συναπάντημα ο λαός. Είναι η Αφοσίωση με την οποία σε ακολουθούν τα εθνοφυλετικά σου αδέλφια όταν υποβάλλεσαι σε θυσίες μαζί τους για να πλατύνεις και να κραταιώσεις την Πατρίδα κι όχι να την κοντύνεις και να την παραδώσεις άδειο κουφάρι σε κάποιον χρυσοθήρα και τις λόγχες που τον ακολουθούν. Ισχύς είναι ακόμη η ευχαρίστηση με τις οποία βαδίζει ο λαός στο πλευρό του εθνικιστή στις επάλξεις του καθήκοντος, στην εργασία και έπειτα στο πεδίο της Τιμής, γιατί αυτό επιτάσσει Ιερό Χρέος.

Ισχύς του Έλληνα Εθνικιστή είναι ακόμη η προσφορά αγάπης του Θεού να συντρέξει τον μαχόμενο Έλληνα που έχει αναλάβει αγόγγυστα να δώσει το μήνυμα Εκείνου στην ανθρωπότητα. Γιατί αυτό κάναμε όταν απλώναμε στην οικουμένη κανόνες δικαίου, φιλοσοφία και πολιτισμό μέσα από το κτίσιμο πολιτειών και κοινωνιών. Γιατί η Αγάπη και η Αυτοθυσία υπήρξαν αμέσως από συστάσεως της Εθνικής μας Κοινότητος τα θεμέλια πάνω στα οποία στηριχθήκαμε ώστε να γίνουμε ταυτόχρονα ζωντανά παραδείγματα και σωστοί κοσμοκράτορες. Μάθαμε να σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή ως εικόνα Θεού και φτιάξαμε την δική μας Ελλάδα εικόνισμα και ναό που δεν επιτρέψαμε και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να την κατεβάσει από το πιο ψηλό βάθρο. Γιατί η Μεγάλη και Ηγεμονική Ελλάς θα επιστρέψει μαζί με την Θεία Αρμονία στην πλάση.

Αλλά εμείς οι Εθνικιστές μοιραζόμαστε με την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του Ελληνισμού μας. Κυκλοφορούμε στο φως της ελληνικής κοινωνίας και εργαζόμαστε μαζί του στο ίδιο μετερίζι. Δεν είμαστε από άλλο γένος, δεν κρυβόμαστε στα σκοτάδια λεσχών και δεν βάζουμε χέρι στους κόπους άλλων. Και στον Αγώνα και στην Εξουσία, τώρα και πάντα, ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: