ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ


ΑΘΗΝΑ 9-2-2012.

Η πατρίδα μας σήμερα δεν είναι αναγνωρίσιμη από όσους έχουμε μάθει να ζούμε ανάμεσα σε χαρούμενα πρόσωπα και γαλανόλευκες παραστάσεις με γνώριμη λαλιά και κέφι για εργασία. Δεν είναι η δική μας Ελλάδα που έσφυζε από ζωή στην επαρχία και συνάξεις γνώριμων προσώπων σε κάθε γειτονιά.

Δεν είναι η Πατρίδα μας αυτή που μπορούσες κάποτε να διαβείς ελεύθερα όλο το εικοσιτετράωρο το δρόμο, να σταθείς σε μια πλατεία και να αφήσεις ανοικτό το παράθυρο σαν ερχόταν η ώρα του ύπνου. Και δεν είναι κράτος ελληνικό αυτό που έχουμε, αφού αν επιχειρήσεις να υπερασπιστείς το δίκιο σου, αυτό έχει ήδη δοθεί στο λαθρομετανάστη και τον τοκογλύφο εξουσιαστή του νεοταξισμού ή τον γλείφτη και βαστάζο του καθεστώτος.

Όλα έχουν αλλάξει γύρω μας. Ακόμη και η ψυχαγωγία μια φορά την εβδομάδα ή το μήνα είναι πολυτέλεια. Και τα ελληνόπουλα δεν παίζουν πια σε αλάνες ή πλατείες, αλλά στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού ή στον παιδότοπο, όταν αυτό είναι εφικτό, αφού μόνον εκεί μπορούν παιδιά και γονείς να βρουν το αίσθημα της ασφάλειας και να συναναστραφούν ελληνικές συντροφιές.

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι οι εισβολές των Τούρκων σε θάλασσα και αέρα ελληνικό, αφού αυτές τις κουβαλούν οι αθλιότητες των λυκοφιλιών και της συγκυριαρχίας. Τώρα μάλιστα μας φέρανε νέο τρόπο απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας. Είναι το φυτευτό χρέος και η φτωχοποίηση του λαού. Δηλαδή η αγορά της Ελλάδος από τους λογιστές του σιωνιστικού νεοταξισμού και τους φοροεισπράκτορες των εγχώριων πολιτικών ενεργούμενων.

Στα σχολεία τα μαθήματα των παιδιών μας, όταν κι αν έχουν βιβλία, περιλαμβάνουν τη διδαχή του πολυπολιτισμού και του αντιρατσισμού. Διδάσκουν μια Ελλάδα που περιλαμβάνει πλέον πολλές φυλές και πολλούς λαούς. Πολλούς πολιτισμούς και πολλές θρησκείες. Και για να περάσει αυτό το ξένο κρατικό μοντέλο, οι κρατούντες αποφάσισαν να περάσουν την πνευματική σύφιλη από την τρυφερή ηλικία.

Επιπλέον για να ισοπεδώσουν τελείως τον Ελληνισμό μας, αποφάσισαν να αποκαθηλώσουν το Δίκαιο του Αίματος. Να δώσουν ιθαγένειες κατά παγκόσμια πρωτοτυπία σε αλλοδαπούς μαζί με πολιτικά δικαιώματα και κάθε είδους οικονομικές ευκολίες όταν οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά, χάνουν δουλειές, χάνουν ζωές, χάνουν Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια Ελληνική που μπαίνουν στα κρατητήρια της παγκοσμιοποίησης. Για να επικρατήσουν στη Γη Ηρώων και Αγίων αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και «περιούσιοι» εμποράκοι.

Δεν τη θέλουμε αυτή την φυλακή που μας έχουν ετοιμάσει για Πατρίδα. Δεν είναι αυτό το κράτος για το οποίο αγωνίστηκαν και χύσανε το αίμα τους οι πρόγονοί μας. Ο αγώνας τους δεν τελεσφόρησε. Τώρα είναι ο δικός μας ο καιρός να πάρουμε στα χέρια τη σκυτάλη του Έθνους. Αυτό που χρειαζόμαστε και ταιριάζει σε εμάς και στα παιδιά μας είναι μια Νέα Παλιγγενεσία. Η ανάληψη επαναστατικής δράσης για την αναγέννηση και την ανάσταση του Γένους αληθινά Τρανών Ελλήνων.

Να ελευθερώσουμε τις ψυχές και τις συνειδήσεις των φυλετικών μας αδελφών ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους. Να νικήσουμε τους φόβους και τις ψεύτικες ενοχές που έχουν φορτώσει το λαό μας. Να πούμε με σθένος ότι Έλληνας είναι εκείνος που φτιάχνει πολιτισμό δικό του και διοικεί τον κόσμο που τον περιβάλλει κι όχι αυτός που δέχεται ξωμερίτικες «βοήθειες» και προτροπές που γυρεύουν το χαμό του. Να πούμε ότι είμαστε υπερήφανοι Εθνικιστές αφού με τον Εθνικοκοινωνισμό μας θέσαμε στο κέντρο της αυθεντικής πολιτικής την Ελλάδα και τον Έλληνα αποκρούοντας κάθε άλλο ιδιοτελή και υλιστικό σκοπό.

Είναι καιρός να ντύσουμε και πάλι στα γαλανόλευκα χρώματα την γειτονιά, την πλατεία, το σχολείο, την ελληνική κοινωνία. Τα παιδιά μας να παίζουν ανέμελα και τα γράμματα που θα μαθαίνουνε να μιλάνε για τις θυσίες και τα επιτεύγματα ενός καθάριου Ελληνισμού που υπηρετούσε τις αξίες που θα επαναφέρουμε οριστικά τούτη τη φορά ανάμεσά μας, Χριστό και Ελλάδα. Να γεμίσουμε και πάλι από ζεστά ελληνικά χαμόγελα και όρεξη για εργασία που θα γεμίζει τις ψυχές μας από την προσφορά σε εμάς και το θησαυροφυλάκιο του Γένους αντί για τη σημερινή δουλεία στις θυρίδες μισελλήνων και δουλικών τους υποκείμενων.

Να πάρουμε στα χέρια μας εθνική οικονομία, χωράφι, εργοστάσιο και θάλασσα δίχως ξένα νομίσματα και κάλπικα δάνεια. Το ήθος θα εκτοπίσει την κερδοσκοπική ανηθικότητα προτύπων και θεαμάτων. Η Πατρίδα θα καθορίζει το πολίτευμα κι όχι το πολίτευμα την Πατρίδα. Η Ελευθερία θα προσπεράσει την ρητορική «δημοκρατία» και ο ελληνικός λαός θα επιλέγει τους ικανότερους σε επιδόσεις και πατριωτισμό Έλληνες για να κυβερνήσουν το Έθνος μας.

Και ύστερα μονιασμένοι σε ένα κράτος αληθινά εθνικό και λαϊκό θα σπεύσουμε να μεγαλώσουμε την Ελλάδα φέρνοντας κοντά μας και την τελευταία σκλάβα Ελληνική Πατρίδα. Νέα Παλιγγενεσία λοιπόν για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Αυτό είναι το χρέος του Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνισμού. Κι αυτό θα πράξουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: