ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ


ΑΘΗΝΑ 22-2-2012.

Από την αυγή της ιστορίας των εθνών αναπτύχθηκε η φυσιολογική και ανθρώπινη ανάγκη της επικρατήσεως και της καταλήψεως του απαραίτητου ζωτικού χώρου προκειμένου να ζήσει και να αναπτυχθεί η Φυλή. Είναι μια αιώνια διαμάχη που έχει στο επίκεντρό της τον έλεγχο του εδαφικού παράγοντα και των πρώτων υλών. Αυτό το πρωτόγνωρο και παντοτινό ωστόσο συναίσθημα έλαβε στη συνέχεια το παράλληλο σχήμα της πίστης και της προσήλωσης στην Πατρίδα. Έβαλε στην ζωή του Έθνους τον πατριωτισμό και μαζί του την εθνικοκοινωνική ιδεολογία ως πλατφόρμα ιδεών και παράταξη υπέρ του εθνικού συμφέροντος και των λαϊκών δικαίων.

Από τη στιγμή που μπήκε η πολιτική στη ζωή των λαών ως φωνή έκφρασης και απόφαση ενεργειών εκ μέρους των πολιτών, μπήκαν από την πίσω είσοδο της εθνικής κοινότητος οι εσωτερικές διαμάχες για την εξουσία, οι συγκρούσεις των λαών και το χρήμα. Χρήμα που πήρε κι αυτό πολιτική μορφή υπό τον τύπο του κατόχου και των προθέσεων αυτού. Και μαζί με την πολιτικοποίηση του χρήματος εμφανίστηκε η στρεβλή μορφή της πολιτικής, ο πολιτικαντισμός στο πρόσωπο του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού. Μ’ αυτόν τον τρόπο η διαπάλη παρατάξεων και λαών έλαβε ένα άλλο σχήμα. Τέθηκαν αντίπαλοι το θυσιαστικό αίμα του πατριωτισμού και το βρώμικο χρήμα του σοσιαλφιλελευθερισμού.

Αυτή η εικόνα στάθηκε ικανή συνθήκη για να διαμορφωθούν οι δύο βασικότερες μορφές διακυβέρνησης που έχουν γνωρίσει οι πατεράδες μας και έχουμε γνωρίσει σήμερα εμείς οι ίδιοι. Είναι η Εθνοφυλακή του Θυσιαστικού Αγώνος για την διαφύλαξη της Πίστης, την υπεράσπιση της Οικογένειας και την ακεραιότητα της Πατρίδος που δικαιούται να πραγματοποιήσει βήματα μονάχα προς τα εμπρός και ποτέ προς τα πίσω. Και από την άλλη πλευρά είναι η Τυραννία του βρώμικου χρήματος που βάζει το χρήμα του λαού σε κρατικά ταμεία και τραπεζικές θυρίδες για λίγους «περιούσιους» εμπόρους των εθνών. Είτε με το κοστούμι του μπολσεβίκου είτε με το κοστούμι του καπιταλιστή.

Και τότε η νομοτελειακή σύγκρουση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης μες στην οικουμένη λαμβάνει την άγρια διαμάχη που ξέρουμε και ζούμε. Συγκρούεται δηλαδή από την μια πλευρά η βαρβαρότητα και η κτηνωδία του Χρήματος με τον πολιτισμό και την αυτοθυσία του Αίματος. Γιατί όταν οι διαχειριστές τού παγκόσμιου χρήματος ζαλισμένοι από τη μέθη της στρεβλής εξουσίας γυρεύουν να καταλύσουν ένα Έθνος και να το δέσουν πισθάγκωνα στη φυλακή της δικής τους παγκόσμιας κοινωνίας, τότε εσύ σαν έθνος και λαός ολάκερος, σαν Ελληνισμός που έχεις δώσει ανάσες λευτεριάς και δύναμη δημιουργίας στους ανθρώπους σου και την πλάση, έχεις μονάχα μια επιλογή. Να σταθείς Φρουρός εμπρός στις επάλξεις της Εθνικής Κοινότητος και να δράξεις το σπαθί χύνοντας το Αίμα σου για την Κοινότητα καίγοντας το θησαυροφυλάκιο του κλέφτη χρηματάνθρωπου.

Χρήμα εναντίον Αίματος λοιπόν. Αυτή είναι η γραμμή αντιπαραθέσεως που τώρα πια βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο. Στην μια πλευρά έχουν ήδη παραταχθεί οι δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης με τις γνωστές εκφάνσεις του πολιτικαντισμού. Και από την άλλη πλευρά, στο καθάριο αιμάτινο ποτάμι της ιστορίας που έχει θρέψει τρανές γενιές και πολιτισμούς γεμάτους υγεία, στέκει η αληθινή όψη της ζωής που συνιστούν τα Έθνη με επικεφαλής και ηγεμόνα στην πρώτη γραμμή, αν και λαβωμένο, τον Ελληνισμό.

Και όταν λέμε χρήμα δεν εννοούμε φυσικά το παραγωγικό χρήμα των ευπατρίδων που δίνουν εργασία και ευεργεσίες στη Φυλή, γιατί αυτοί είναι σύμμαχοι για τον Ελληνισμό και τον Εθνικοκοινωνισμό που δεν πιστεύουν σε τάξεις και τεχνητά τείχη αλλά στην κοινωνική αλληλεγγύη και την πατριωτική ενότητα της εθνοφυλετικής κοινότητας. Το χρήμα που αντιπαλεύουμε είναι το παρασιτικό χρήμα εκείνων που έχουν μάθει να διοικούν τον κόσμο αραδιάζοντας σ’ αυτό τον πλούτο των λαών που έχουν αρπάξει με επιδέξιες θεσμικές και τραπεζοοικονομικές βδέλλες που έχουν βάλει στο Σώμα του Έθνους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει λάβει για μια ακόμη φορά τη φυσική του θέση. Θέση που είναι ταυτόσημη σαν άλλοτε, όπως πάντα, με την επιθυμία του ελληνικού λαού. Είναι ο αγώνας για ανεξαρτησία και αυτοκυριαρχία. Η απελευθέρωση της Πατρίδος που κατά παράδοξο και αισχρό τρόπο έχει καταλυθεί από την μέσα πλευρά των συνόρων.

Είναι η αποκατάσταση της υγείας του Ελληνισμού μας με την κατακρήμνιση των απογόνων του Εφιάλτη από τον Θρόνο της Ελλάδος και την παλινόρθωση σε εξουσία ελληνική των απογόνων του Λεωνίδα. Η ανύψωση μιας Ελλάδος που θα αντεπιτεθεί στον εχθρό με την ορμή του Μεγαλέξανδρου που απαντά στην εχθρική επιβουλή του αιώνιου χρηματάνθρωπου με την υπόταξή του από Έλληνες μαχητές της ζωής προς χάριν της Ιστορίας και των παιδιών μας. Για την Τιμή και τη Νίκη του Ελληνικού Αίματος ενάντια στο Νεοταξικό Χρήμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: