ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ


ΑΘΗΝΑ 17-2-2012.

Το κακό στην Πατρίδα μας έχει πλέον κακοφορμίσει. Η μπόχα και η δυσωδία του πολιτικού συστήματος πνίγει τις πλέον δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους ζητώντας τους να αποθέσουν στο ταμείο της νεοταξικής σαπίλας τα ιερά και τα όσια που έχει ο καθείς μας. Να αποθέσουμε το ψωμί των παιδιών μας, την εθνική υπερηφάνεια, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το σπίτι που εργάστηκε όλη η οικογένεια για να χτιστεί και την πατρίδα που την κρατούν όρθια έως τώρα οι δικοί μας πατεράδες και εμείς οι ίδιοι κι όχι οι αγύρτες, δημοκόποι και οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες.

Οι δουλευτήδες του τόπου και οι δημιουργικές του δυνάμεις είμαστε εμείς, ο ελληνικός λαός που πιστεύει σε Αρχές και Αξίες. Εμείς που στεκόμαστε σε στάση προσοχής μπροστά στην ελληνική σημαία δακρυρροόντες όταν τολμούν να θίξουν τα πάτρια χώματα αισχροί και ανήθικοι βάρβαροι. Εμείς που μετατρέπουμε τις ίδιες τις υπάρξεις μας σε σαρκικούς ναούς Χριστού και Ελλάδος μη επιτρέποντας την εγκατάλειψη της Πίστης περασμένων αλλά αιώνιων γενεών. Εμείς που ξοδεύουμε κάθε ικμάδα ανθρώπινης παρουσίας και δημιουργίας έργων αντάξιων μιας Φυλής θέλει να στηριχθεί στις δυνάμεις τις δικές της, κρατώντας αμόλυντο και αδέσμευτο το κράτος για να το δουλέψουν ακόμη καλύτερα και να το κάνουν ακόμη πιο γερό τα παιδιά μας.

Και τι γίνεται στις μέρες μας από τους γυρολόγους πραματευτάδες των λαών και αιώνιους μισέλληνες, τους υπέρμαχους της σκλαβιάς και της διάλυσης ενάντια στους υπέρμαχους και υπερασπιστές της ελευθερίας και του πολιτισμού Έλληνες; Θέλουν όλοι οι εφήμεροι κρατούντες της γης και αλαζόνες κλέφτες εξουσίας που δεν τους πρέπει και πατρίδος που δεν τους ανήκει να ελέγξουν μαζί με τους πολιτικάντηδες και τις εστίες αντίστασης του ελληνικού λαού. Που πάει να πει ότι έχει έρθει ο καιρός να επιστρατεύσουν στον πόλεμο κατά της Ελλάδος τους ψευτοαντιστασιακούς και επαγγελματίες προστάτες των μαζών. Μονάχα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και δεν νοούνται άμορφες μάζες αλλά ζωντανές υπάρξεις με καρδιά ελληνική και τόλμη ασυγκράτητη να πάρουν στις πλάτες τους την Ελληνική Φυλή μονάχα για Νίκη και Πολιτισμό καμωμένη.

Οι πολιτικάντηδες με την απομίμηση ελληνικής λαλιάς για γλώσσα και την φαρδιά τσέπη στη θέση της καρδιάς αποφάσισαν ποιο αφεντικό θέλουν να υπηρετήσουν αφού μοναχοί τους να σταθούν στην πολιτική δεν το μπορούν. Τα γραμμάτια που έχουν υπογράψει οι άθλιοι προδότες προκειμένου να κρατηθούν στις θέσεις και το συμβόλαιο που έχουν συνάψει με τους «περιούσιους» νεοταξίτες θα έχουν αντίκρισμα και θα τηρηθούν αν ξαρματώσουν το λαό μας και τον παραδώσουν έτσι γυμνό και ανήμπορο στη χλεύη της οικουμένης που πεθυμούν τα διεθνή σαπρόφυτα.

Σκυλεύουν λοιπόν τις κοινωνικές πρόνοιες, τις αποδοχές, το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία, τις δυνατότητες εφαρμογής εργατικού και κοινωνικού δικαίου. Έχουν έτοιμες από πίσω τις στρατιές των κατσαπλιάδων της ψεύτικης επαναστατικής προόδου και τους λαθρόβιους εποικιστές. Και πάρα δίπλα έχουν στηθεί τα τηλεοπτικά δίκτυα της Εσπερίας να πάρουν μάτι ελληνικό αίμα. Και φυσικά οι μεσολαβητές και οι μεσίτες περιμένουν να κλείσουν σε βάρος μας μαζί με τα «χρέη» και τα εθνικά μας ζητήματα με τους άλλους κατσαπλιάδες, τους προσωρινούς μας γείτονες.

Είμαστε σε πόλεμο και λόγο να τον αρνηθούμε δεν έχουμε. Το αντίθετο, τον αποδεχόμαστε και περνάμε στην αντεπίθεση. Μια αντεπίθεση εθνικιστική και λαϊκή δίχως οίκτο. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα έπρεπε να κηρύξουμε πρώτοι αυτόν τον πόλεμο ενάντια στις βδέλλες που μας τριγυρίζουν. Ξεκινώντας μάλιστα από τις κοντινότερες, αυτές που δεν λένε να ξεκουμπιστούν αν δεν μας πιουν όλο το αίμα. Εμπρός στου πολέμου τις επάλξεις, εκεί είναι η θέση μας με ενότητα και απαίτηση ολοκληρωτικής επικρατήσεως. Λαός και Στρατός ένας χείμαρρος καθάριας ρωμιοσύνης και μια αυτοκρατορική φάλαγγα Ελλήνων διψασμένων για τη δικαίωση και την απόλυτη Νίκη για Γαλανόλευκη Αρχή και Εξουσία.

Είναι καιρός να πετάξουμε έξω από το Άγιο Βήμα της Ελλάδος, μακριά από το Θυσιαστήριο των Ηρώων, όλα τα μολυσμένα σκυλιά. Να καθαρίσουμε τον τόπο από τους δειλούς πριν αυτοί μας φέρουν τις λόγχες του Συστήματος. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Από τους κατακτητές των λογιστικών χαρτιών στους εισβολείς των όπλων με το βλέμμα στην αρπαγή της Ελλάδος. Γιατί ο στόχος είναι η ανθρωπογενής, κοσμοπλάστρα και αυτοκρατορική Ελλάς για να μην σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια του σιωνιστικού νεοταξισμού μετά τον δικό μας καθαρμό. Αλλά εμείς δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε και δεν συμβιβαζόμαστε.

Τα χαρτιά τους θα μας ζεστάνουν μες στις φλόγες που θα τα ρίξουμε. Η γη μας θα γίνει εφόδιο πολύτιμο στην Νέα Μεγάλη Ελλάδα. Και οι λόγχες που θα σηκωθούν θα είναι δικές μας, υπερήφανες και ελληνικές. Φρουροί του Γένους, στου πολέμου τις επάλξεις να κάνουμε πράξεις τα λόγια, τις ιδέες μας και τις διαταγές των προγόνων μας. Επανάσταση και πάλεμα. Πάλεμα και Ελλάδα Εθνικιστική και Λαϊκή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: