ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ


ΑΘΗΝΑ 25-2-2012.

Στον καιρό της ανταλλαγής πληθυσμών και χρεών έχει αποκτήσει μια πρόσθετη δυναμική η διαδικασία των σφυγμομετρήσεων, η έρευνα δηλαδή της πρόθεσης ψήφου και αποδοχής ή μη του δοσιλογισμού από το χειμαζόμενο λαό. Με τη διαφορά ωστόσο ότι όπως συμβαίνει με τις παραγγελίες ορισμένων προϊόντων, με τη σύνθεση αυτών να παρουσιάζει άλλη εικόνα στη διάθεση κι άλλη στην αποθήκευση, έτσι ακριβώς και στις δημοσκοπήσεις οι διατιθέμενες γνώμες δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές που καταφτάνουν και αποθηκεύονται σε κάποια κομματικά γραφεία. Κι αν η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, τότε απομειώνεται με το μαχαίρι του Συστήματος που τη φέρνει στα δικά του μέτρα.

Οι δημοσκοπήσεις το δίχως άλλο μπορούν να δώσουν με μεγάλη ακρίβεια τις πραγματικές διαστάσεις μιας κρίσιμης απόφασης και ενός πολιτικού καθεστώτος σύμφωνα με τον υπέρτατο κριτή του Έθνους μας, τον ελληνικό λαό. Αρκεί να τηρηθούν οι συνθήκες της επιστημονικής τεκμηρίωσης, της ευθυκρισίας και του πραγματικού χρόνου διενέργειας αυτών σε σχέση με την διερευνώμενη περίπτωση. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας και του κατοχικού καθεστώτος. Οι τρόποι εξέτασης και τα μεγέθη των εξεταζόμενων μαζών μεταβάλλονται διαρκώς «ξεχνώντας» τα δυσάρεστα, η αντικειμενικότητα αντικαθίσταται από το κομματικό και το νεοταξικό επιπλέον ποθούμενο των εμπόρων των εθνών και τα μαγειρέματα του Συστήματος εμφανίζουν τον κόσμο να επικροτεί την ώρα του βιασμού το βιαστή του.

Αν ωστόσο οι εμφανιζόμενες σφυγμομετρήσεις εμφάνιζαν την ανοχή των μαζών, τότε να είστε σίγουροι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου και το σύνολο των ελληνόφωνων πολιτικών υπαλληλίσκων θα προέβαιναν στις ψεύτικες παλιότερες διακηρύξεις περί δημοψηφίσματος. Μεγάλες πιέσεις υφίσταται ο πολιτικάντικος θίασος από τα αληθινά μαντάτα, γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι εν τέλει ο ιδανικός αυτόχειρας που θα ανεχθεί τα τερτίπια αυτών που τον φθονούν. Έχει αρχίσει σιγά – σιγά να διαπιστώνει τον στόχο που έχει τεθεί στο επίκεντρο του οικονομικού πολέμου. Ότι αυτό που μας συμβαίνει είναι το άνοιγμα του μνήματος της Φυλής μας που για όσο χρονικό διάστημα μεσουρανούσε στην ιστορία της ανθρωπότητος ο Ελληνισμός μας, η ανθρωπότητα έκανε βήματα εμπρός ενάντια στις σημερινές φρικτές οπισθοχωρήσεις και φτωχοποιήσεις.

Αυτές τις αλήθειες τις βλέπουν οι δημοσκόποι και τις καταγράφουν στις δημοσκοπήσεις τους. Με τη διαφορά ότι οι όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει κύριοι έχουν μακριά θητεία στα σοσιαλφιλελεύθερα και κομμουνιστικά μαντριά. Τα δε μαγαζιά που διαχειρίζονται είναι απολύτως εξαρτώμενα υπερκαταστήματα του Συστήματος. Αλλά κι ένα υπερκατάστημα ακόμη δεν ρισκάρει εύκολα τη φήμη του και την όποια επιρροή ασκεί στο δυστυχή ελληνικό λαό. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να εμφανίσουν στις δημοσιοποιημένες έρευνες την πραγματικότητα της σταθερής ανόδου του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και του εθνικιστικού συναισθήματος στην καρδιά και τη ψήφο των Ελλήνων. Με την επισήμανση ωστόσο ότι ενώ η Αριστερά ανεβαίνει με αβαντάρισμα και μπόλικη προπαγάνδα, ο Εθνικοκοινωνισμός ανεβαίνει αντιμετωπίζοντας όμως παράλληλα το δημοσκοπικό κούρεμα του συστημικού μαχαιριού.

Η σκοπιμότητα των δημοσκοπήσεων δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεξάρτητη από τις καθεστωτικές επιδιώξεις. Το εντελώς αντίθετο. Στις καθωσπρέπει δημοκρατίες τύπου Εσπερίας η δημοσκόπηση κατευθύνει τις πολιτικές αποφάσεις και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Εκφράζει δηλαδή την τρομοκράτηση του λαού και την ποδηγέτηση αυτού από την καθεστωτική προπαγάνδα. Είναι ένας παραμορφωτικός φακός που έχει όμως ισχυρές αντανακλάσεις αληθείας. Αντανακλάσεις που βλέπουν το φως δραπετεύοντας από τον νεοταξικό σκοταδισμό. Η επιθυμία του σκλαβωμένου εν καιρώ ειρήνης ελληνικού λαού να αποδράσει από τα δεσμά του στηριζόμενος στον τόπο του αλλά και προμαχώντας υπέρ της ισχυροποίησης του Έθνους του με τον καθάριο αέρα της λευτεριάς στο πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικισμού δεν μπορεί να κρυφτεί. Ακόμη κι όταν προβάλλονται ως σανίδες σωτηρίας οι ολετήρες των εθνικών μας υποθέσεων και λάτρεις των λαθρομεταναστών.

Είναι οι ίδιες δημοσκοπήσεις που έχουν τρομάξει τόσο τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού όσο και τους δανειστές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν οδηγήσει τα κόμματα να αλλάξουν εκατό διαφορετικές γνώμες για το αν θέλουν ή δεν θέλουν να κάνουν εκλογές μαζί με την έγκριση του ξένου παράγοντα που εκείνος διατάζει και όλοι αυτοί υπακούουν σαν τα σκυλάκια. Κι αυτός είναι ο λόγος που και οι γνωστοί εμποράκοι της κυοφορούμενης ανελεύθερης παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν βαλθεί να ακυρώσουν τη βούληση του ελληνικού λαού αφού δεν τους βγαίνουν τα συστημικά σκυλάκια ξανά σε κυβέρνηση.

Εμείς όμως οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές κυκλοφοράμε στον κόσμο και ταυτιζόμαστε με τους συμπατριώτες μας στους πραγματικούς πόθους που εκφράζει η ζώσα δημοσκόπηση της καθημερινότητας. Γνωρίζουμε την αποδοχή της Ιδεολογίας όλων των Ελλήνων Πατριωτών. Γνωρίζουμε τις πραγματικές δημοσκοπήσεις. Και έτσι ο Εθνικοκοινωνισμός ανέρχεται στην κατεύθυνση μιας Μεγάλης Ελλάδος με Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: