ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΘΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ


ΑΘΗΝΑ 6-2-2012.

Η κυβέρνηση των πλέον απαθών εκκαθαριστών που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος συνεχίζει να παρέχει τις δολοφονικές της υπηρεσίες στην μόνη ύπαρξη στην οποία ανήκει και δίνει λόγο. Στην αυτής αθλιότητα και μικρότητα του διεθνιστικού νεοταξισμού. Δεν χρειάζεται να πράξει και πολλά πράγματα. Παίρνει στα χέρια της το κατασχετήριο και την απόφαση της θανατικής ποινής της πατρίδος και του λαού και προβαίνει άκριτα και άβουλα στο μακάβριο έργο της.

Συμβαίνει ό,τι ακριβώς είχε πει ο Γέροντας Παίσιος: «θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε». Επαληθεύεται ακόμη η ρήση του Πατροκοσμά: «θα σας φορολογήσουν ακόμη και τις θύρες και τα παράθυρα». Όμως δεν θα προλάβετε αποτρόπαιοι προδότες της γλυκυτάτης Ελληνικής Φυλής. Γιατί σε αυτόν τον τόπο συνηθίζουμε να κατακτούμε τον εκάστοτε θρασύ κατακτητή και να τον στέλνουμε μαζί με τον προδότη στον Καιάδα. Και ο Έλληνας συνήθειες δεν αλλάζει.

Μας ζητάνε λοιπόν οι τοκογλύφοι και οι σαράφηδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης να διαγραφεί ο κατώτατος μισθός, να κοπούν τα δώρα, να τους δώσουμε το ψωμί των παιδιών μας, να ανοίξουμε τα σπίτια, να τα εκχωρήσουμε κι αυτά και τα νησιά και το αίμα των προγόνων και τη χώρα ολάκερη. Αλλιώς λουρί, δηλαδή δάνειο καινούριο για τους καθεστωτικούς και τις τράπεζες και αν περισσέψει και για εμάς κανένα ψίχουλο, δεν έχει.

Και τι λέει ο διορισμένος πρωθυπουργός και η κατοχική κυβέρνησή «μας»; Αφού μας λένε για την αναδιάρθρωση του χρέους που όλο ξεκινά να έρθει και ποτέ δεν φτάνει, φοβίζουν το λαό για τις βαριές συνέπειες που θα φέρει η χρεοκοπία στην ελληνική κοινωνία και τους ασθενέστερους. Για να μάθουμε πως οι πολιτικοί αρχηγοί της ολέθριας συγκυβέρνησης συμφωνούν να διαπραγματευτούν με το τέρας του νεοταξισμού.

Με τη διαφορά ότι τα ψίχουλα μάς τελείωσαν. Όμως τα τελεσίγραφα από την ψευτοευρώπη που δίνει γραμμές κατευθυντήριες σε εξουσιαστές και ψευτοαντιστασιακούς έρχονται βροχή. Κάντε ότι σας λένε οι δικοί «σας», ότι σας λέμε δηλαδή. Και μας ασκούν και κριτική από πάνω όπως μας λέει το «περιούσιο» Bloomberg επειδή δεν έχουμε δεχτεί ακόμη τον «Ευρωπαίο» Επίτροπο που θα εγκρίνει τους προϋπολογισμούς μας.

Ο τοποτηρητής της διαβόητης Ομάδας Δράσης Ραιχενμπάχ μας ζητάει να παραχωρήσουμε για έναν αιώνα χερσαίες και θαλάσσιες εκτάσεις σε εταιρίες αρεστές στην παγκόσμια νεοταξική συμμορία. Το τίμημα εξευτελιστικό και η σκέψη εξευτελιστικότερη. Θα τυλίξουν μες στα βρωμόχαρτά τους που τα λένε τιτλοποιήσεις τα έσοδα από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και άλλα πανάκριβα δώρα της φύσης και θα έχουν το δικαίωμα να πουλήσουν την εθνική μας περιουσία ακόμη και στους Τούρκους.

Στο μεταξύ ο γνωστός Τόμσεν με το γεμάτο ανθελληνισμό βλέμμα μάς λέει ότι ο κατώτατος μισθός του Έλληνα πρέπει να πιάσει πάτο για να συναντήσει τους λοιπούς χαμηλούς του ευρωπαϊκού νότου. Αλλά δεν ξεχνάει τα πραγματικά αφεντικά της υπόθεσης και τάσσεται υπέρ της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με προνομιούχες μετοχές, ομολογώντας ότι «ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»!

Το κράτος των γραικύλων προδοτών βαράει προσοχές και συνεχίζει τον πόλεμο ενάντια στο Έθνος των Ελλήνων. Με τροπολογία στο «ελληνικό» κυνοβούλιο ορίζει πως μετά παρέλευση τετραμήνου από την πρώτη δόση τού χαρατσιού κατά του ελληνικού σπιτιού, αναλαμβάνει η Εφορία με αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Περνάνε όμως κι έναν νόμο για τους άστεγους οι βολευτές της αστικής δημοκρατίας. Ο νόμος αυτός ξεδιαλέγει τους νεόπτωχους και τους άνεργους από την μια πλευρά και τους διαμένοντες 50 μαζί σε οικήματα χωρίς υποδομές, θέρμανση κλπ από την άλλη. Τους δεύτερους θα τους φιλοξενήσει σε ξενοδοχεία. Με τη διαφορά όμως ότι την εικόνα αυτή συγκεντρώνουν οι αγαπημένοι εξουσιαστών και αντιεξουσιαστών λαθρομετανάστες που τους θέλουν ψηφοφόρους στη θέση των Ελλήνων που τους γυρνάνε οργισμένοι την πλάτη. Αφού προηγουμένως ΟΛΑ τα κόμματα ψήφισαν στον κοινοβουλευτικό οίκο της απωλείας υπέρ των κρατικών επιχορηγήσεων για όσα πράττουν σε βάρος μας.

Όμως στον Άγιο Παντελεήμονα ένας κακόμοιρος Αλβανός λαθρομετανάστης έκρυβε στο σπίτι που έμενε ναρκωτικά και τα σύνεργα τού λευκού θανάτου. Μια δολοφονία μιας 76χρονης Ελληνίδας από τρεις αλλοδαπούς εξιχνιαζόταν μεταξύ πολυάριθμων ανάλογων περιστατικών. Στη Στυλίδα Αλβανοί κατσαπλιάδες επιτίθεντο κατά συμπατριωτών μας αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη ουζερί να εξουδετερώσει τον ένα Αλβανό. Και στην Παλλήνη άλλος ένας Έλληνας, 38 ετών με δύο παιδιά, αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η ανεργία στην Ελλάδα φτάνει το 19,2% με τους νέους έως 25 ετών να είναι σε ποσοστό 47,2% άνεργοι σύμφωνα με τη Eurostat, κόντρα στην ΕΛΣΤΑΤ που δίνει άλλα στοιχεία όταν οι οικονομικοί εισαγγελείς στέλνουν στη βουλή την υπόθεση των μαϊμού μνημονιακών ελλειμμάτων. Όμως στα τουρκοκάναλα αντικρίζουμε τρομοκράτηση του λαού, τουρκικά σήριαλ και λεκτικά «λάθη» για μη ελληνική Κρήτη και Ρόδο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει ανοχή για βέβηλους και ριψάσπιδες. Σκληρή δικαιοσύνη μονάχα και απάλειψη της παρουσίας τους. Χρέος μιας Επαναστατικής Εθνικής Διακυβέρνησης είναι η ακύρωση βρώμικων χρεών και συμφωνιών. Και όσοι ονειρεύονται εισβολές την απάντηση της Μεγάλης Ελλάδος έχει ο Στρατός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: