ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ


ΑΘΗΝΑ 21-2-2012.

Ένας από τους σπουδαίους πατριώτες Έλληνες των γραμμάτων του καιρού του, ο Νίκος Καζαντζάκης, είχε πει με αυθεντική και καθαρή ελληνική σκέψη ότι όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά είναι σκλάβος. Δεν έκανε λόγο για δημόσια έργα, εκποίηση της εθνικής άμυνας και παζάρια χρηματιστηριακά και τοκογλυφικά. Δεν είπε ότι για να επιβιώσει η Πατρίδα πρέπει να εκπορνεύσουμε τα παιδιά μας και να τα οδηγήσουμε στην πείνα και την εξαθλίωση. Όλα αυτά τα είπαν οι πολιτικάντηδες της σύγχρονης δημοκρατίας που τώρα στον καιρό της τελικής επίθεσης του Νεοταξικού Τέρατος προσπαθούν με φθηνές παραστάσεις και εγκατάλειψη του καραβιού να αποσείσουν τάχα τις ευθύνες τους.

Οι πολιτικάντηδες του δουλικού καθεστώτος είναι και παραμένουν αρουραίοι της παγκόσμιας σύφιλης που έχει απλωθεί ολόγυρά μας. Μας λένε ότι προσπάθησαν να μας σώσουν και διαγκωνίζονται μεταξύ τους περί λιγότερων ευθυνών και καλύτερων μεθόδων σωτηρίας όταν οι ίδιοι φέρανε σαν συστημένο γράμμα τον όλεθρο της φτώχιας και της εθνικής παράδοσης. Αλλά ο Νίκος Καζαντζάκης προκειμένου για την λευτεριά μας που για μια φορά ακόμη απειλείται μάς είπε ότι δεν είναι πέσε πίτα να σε φάω, αλλά κάστρο που πρέπει να το πάρεις με το σπαθί σου. Αληθώς, η λευτεριά γίνεται δική σου μονάχα σαν την κατακτήσεις. Να απλώσεις χέρι και σπαθί, να συνθλίψεις τον εχθρό και να την φέρεις δίπλα σου χωρίς ξένες συντροφιές και υποχρεώσεις.

Άμα καταφύγεις στη ζητιανιά και την ξένη συντροφιά, τότε ο πονηρός βάρβαρος θα προχωρήσει στην πληρωμή συμφωνημένων υποχρεώσεων και ανήθικων προτάσεων. Θα κάνει αυτά που ήδη βλέπουμε και ζούμε στο πετσί μας. Αλλά αυτός ο ζητιάνος, ο ψωραλέος πολιτικάντης που σου κάνει τη μετανοούσα αμαρτωλή γυναίκα, αυτός που σε παρέδωσε στο στόμα του λύκου με ιδιαίτερη ευκολία και πλήρη συνείδηση, τώρα προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του. Σου κάνει τάχα τον πατριώτη και επιστρατεύει παραιτήσεις, αρνήσεις ψήφου, διαπραγματευτική προσπάθεια. Για να σου λείψουν τάχα λιγότερα αλλά την ίδια στιγμή παραμένει στα χρέη και την ψευτοευρώπη.

Δεν είναι αυτή η λευτεριά. Δεν είναι αυτός ο πατριωτισμός. Δεν μπαίνουν οι Αξίες του Ελληνισμού στην διατίμηση και δεν είναι υπόθεση των ξένων και των δολοφόνων του Ελληνισμού. Η λευτεριά μας είναι εθνική υπόθεση, δική μας και κανενός άλλου. Είναι ένας αγώνας που έχει ως στόχο τη διαχείριση των εθνικών πόρων από Έλληνες ενωμένους και αποφασισμένους να μεγαλώσουν κι όχι να μικρύνουν την κυριαρχία του Ελληνικού Έθνους. Έλληνες που είναι έτοιμοι να επαναλάβουν το εγχείρημα του Λεωνίδα, του Μεγάλου Βασιλιά της Σπάρτης και να ρίξουν τους θρασείς εισβολείς και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους στον Καιάδα. Και για το χρέος που βαρύνει το καθεστώς κι όχι τον ελληνικό λαό, έχουμε την λύση του Μεγαλέξανδρου με τον γόρδιο δεσμό. Το κόβουμε μαχαίρι και το στρέφουμε στο πρόσωπο των εμπνευστών του.

Η λευτεριά λοιπόν δεν είναι εμπορεύσιμο είδος. Το Καθεστώς που επιλέγει κατ’ εντολή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού τι μας ανήκει και τι θα δοθεί στους «περιούσιους» δανειστές μαζί με τους έχοντες διάθεση να κάνουν ηρωική έξοδο μένοντας στο στρατόπεδο του τρόμου και τους αριστερούς τους βαστάζους που κραδαίνουν λαϊκή τάχα αντίδραση αγκαλιά όμως με τους ξένους γυρολόγους, έχει μετατρέψει την Ελλάδα από κυρίαρχο κράτος σε προϊόν προς πώληση. Και ακόμη χειρότερα την έχουν μετατρέψει παράλληλα σε σκλαβοπάζαρο. Αλλά όταν πουλάς κάτι από το βιος σου, πατάς επάνω στο αίμα των πατέρων σου και γίνεσαι μίασμα της Φυλής σου. Και όταν πουλάς τη ψυχή τη δική σου και του λαού σου, παύεις να είσαι Έλληνας.

Αφήνουμε λοιπόν πίσω τις αγωνίες και τα μυξοκλάματα των Εφιαλτών του Γένους μας. Γι’ αυτούς η μόνη θέση είναι ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας και το σκότος της τιμωρίας τους. Για εμάς τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές Ελλάς σημαίνει Λευτεριά και Λευτεριά σημαίνει Νίκη Ελληνική για ένας Έθνος και πάλι Μεγάλο και Δυνατό όταν ηγεμόνευε της οικουμένης και δίδασκε τι σημαίνει πάλη για την Πατρίδα. Κι αφού σήμερα το Κάστρο της Ελληνικής Λευτεριάς είναι σε χέρια γελοίων και τυράννων, τότε προχωράμε άμεσα στην συμβουλή του Νίκου Καζαντζάκη. Παίρνουμε το ελληνικό το ξίφος και το κατακτούμε δίχως έλεος. Δίχως αιχμαλώτους που θα σηκώσουνε ξανά κεφάλι. Το είχε πει άλλωστε και ο μεγάλος Περικλής Γιαννόπουλος.

Ξιφουλκούμε λοιπόν. Και φτώχια δεν πρόκειται να μας ακουμπήσει γιατί έχουμε πολύ πλούτο και κάτω από τη γη που μας τρέφει και θέλουν να πουλήσουν και μες την γεμάτη πατριωτισμό ελληνική καρδιά μας. Προχωράμε λοιπόν στην ανατροπή του θράσους και το κτίσιμο της Μεγάλης Ελλάδος δίχως δεσμά μέσα από τις γραμμές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: