ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ



ΑΘΗΝΑ 13-7-2013.

Ο Ελληνισμός μας βρίσκεται όχι απλώς μπροστά στο σταυροδρόμι των προκλήσεων αλλά στην κρίσιμη ώρα των μεγάλων και γενναίων απαντήσεων. Προκλήσεις και θράσος απύθμενο συναντούμε σε κάθε μας βήμα από τις εστίες τού μισελληνισμού που έχουν στήσει τους θύλακές τους στην ιερή ελληνική γη. Προκλήσεις από το καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων που ρημάζουν τις ζωές των Ελλήνων απαιτώντας δουλική υποταγή και φίμωση των «άτακτων». Προκλήσεις από τα νεοταξικά αφεντικά τους, από τους λαθρεπιβάτες των συνόρων, από τους γειτονικούς βάρβαρους.

Η κίβδηλη δημοκρατία και ο «ανθρωπισμός» των ολετήρων τής Φυλής μας έχουν αρθεί πάνω από την Πατρίδα και την ελευθερία τού λαού μας. Η λαϊκή κυριαρχία άλλωστε δεν περιλαμβάνει τούς Έλληνες και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αφού πλέον έχει εκχωρηθεί στους εκφραστές των μνημονίων και κάθε ξένο γυρολόγο. Κατά συνέπεια πάσα επίκληση ελευθερίας μέσα σε μια πολιτεία που έχει αυτοκαταργηθεί και έχει εκχωρήσει εθνικά σύμβολα και εδαφικά δικαιώματα καθίσταται υποκριτική αν όχι περιττή για τους ψευτοταγούς «μας».

Όταν όμως κάποιος Έλληνας τιμάει το αίμα που τρέχει στις φλέβες του και γυρεύει πίσω την Ελλάδα τής τιμής και τής αξιοπρέπειας, τότε αυτός χαρακτηρίζεται «ναζί», φασίστας και επικίνδυνος ενώ όλοι αυτοί οι «αντιδραστικοί» πρέπει «να περάσουν υπό τον δημοκρατικό και συνταγματικό έλεγχο τής κεντρικής κυβέρνησης». Οι φωστήρες τού αστικού κοινοβουλευτικού μας βίου μιλάνε για δικαιολόγηση «ναζιστικών» συμπεριφορών στην περίπτωση τής υποδοχής βουλευτών τής Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς αστυνομικούς, ξορκίζουν την αναβάθμιση μιας δημοτικής αστυνομίας που θα κυνηγήσει το έγκλημα και ενοχλούνται από την ηθική νομιμοποίηση τής Χρυσής Αυγής, όπως έγραψε προσφάτως η κ. Βούλτεψη.

Η δημοκρατία λοιπόν πέθανε. Την σκότωσαν οι ίδιοι οι δημοκράτες. Προηγουμένως βέβαια τής είχαν δώσει ένα ψευδεπίγραφο όνομα αφού ανέκαθεν το καθεστώς αυτό υπήρξε όργανο των συμφερόντων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Την έστειλαν να κοιμηθεί στα κρεβάτια απάντων των ανθελλήνων ως κοινή εκδιδόμενη γυνή και μάς ήρθε με τα φιρμάνια τού εξανδραποδισμού τής Φυλής μας ανά χείρας. Οι πολιτικές θεραπαινίδες στο μεταξύ με τις δανεικές δάφνες και την μπόλικη υποστηρικτική προπαγάνδα ήταν από καιρό έτοιμοι.

Αλλά και τώρα ακόμη που ξεμπροστιάστηκαν ρόλοι και σκοποί, τώρα που ο λαός μας ζητάει την παραδειγματική τους τιμωρία και τους πετροβολάει, ακόμη και την ύστατη ώρα βγάζουν τα πολιτικά όπλα και τον πυροβολούν. Παίρνουν ανά χείρας τα πολυνομοσχέδια και βγαίνουν παγανιά σαν τον χάρο. Την ώρα που κάποια δίποδα σκουπίδια είναι έτοιμα για παραστρατιωτικά αντάρτικα και «ισλαμικές ανοίξεις», την ώρα που κάποια άλλα σκουπίδια ζητάνε εμφυλίους και οι διαπραγματευτές ζητούν ελληνικά εδάφη, την ώρα αυτή οι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος πετούν στο δρόμο από σχολικούς φύλακες έως δημοτικούς αστυνομικούς, ψαλιδίζουν τις παροχές ασθενείας, κονιορτοποιούν τους κατώτατους μισθούς στα χέρια των υπουργικών φερέφωνων τής τρόικα, στέλνουν κόσμο στην εξαθλίωση και το θάνατο.

Την ώρα που η εγκληματικότητα και το εμπόριο τού θανάτου σαρώνουν, το ψευτορωμέϊκο επιλέγει να άρει τούς μηχανισμούς τής δημόσιας ασφάλειας από κοινωνία και σχολεία. Επιλέγει ως δρόμο τής «ανάπτυξης» και τής «επιτυχίας» του το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, την ανεργία και το ξεσπίτωμα των Ελλήνων. Κάποιες Ελληνίδες προκειμένου να επιβιώσουν καταφεύγουν στην πώληση ωαρίων σε μια χώρα που γερνάει και πεθαίνει από την απολύτως σκοπούμενη υπογεννητικότητα. Αλλά το κράτος πολεμάει το έθνος όταν ακόμη και τα χρήματα των πονεμένων πυρόπληκτων τής Πελοποννήσου από τις πυρκαγιές τού 2007 «χάθηκαν» σε άλλους προορισμούς.

Οι οσφυοκάμπτες και οι σιτιζόμενοι τού πολιτικού συστήματος διαβιούν δίχως την παραμικρή απώλεια. Έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία άλλωστε στα «περιούσια» αφεντικά τους και ασκούν απλώς υπαλληλική διαχείριση στα πολιτικά μας πράγματα. Αυτό που κάνανε κάποτε κρυφά το κάνουν τώρα φανερά. Κάποιοι μάλιστα Γερμανοί οικονομολόγοι ζήτησαν προκειμένου να τους ξεκουράσουν περαιτέρω να αναλάβουν οι τοκογλύφοι πέρα από την παροχή συμβολών το μεταρρυθμιστικό ξεπούλημα τής Ελλάδος ιδιοχείρως! Αφήστε μας να κάνουμε εμείς τις απολύσεις και τις μειώσεις των μισθών. Έτσι τούς είπανε και αν τούς αφήσουμε έτσι θα συμβεί.

Οι παλαιές λόγχες που μπαίνανε στα σπίτια μας γίνανε φόροι που γυρεύουν να πάρουν τα σπίτια που γεννηθήκαμε. Οι κεφαλικοί φόροι τής τουρκοκρατίας επιστρέψανε με ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα, αφού γίνονται σε καιρούς «ειρηνικούς». Μετά λοιπόν τα χαράτσια και τους διαδοχικούς φόρους ακίνητης περιουσίας έρχονται τα μόνιμα φοροενοίκια, ένας ακόμη μόνιμος κατοχικός φόρος σε βάρος τής κατοικίας, τού γραφείου και τού καταστήματος. Παράλληλα θα φορολογηθούν και τα αγροτεμάχια με το ποσό τής επιβάρυνσης να φθάνει έως τα 3 ευρώ το στρέμμα για τούς επαγγελματίες αγρότες και το διπλάσιο για τους υπόλοιπους!

Σε μια περίοδο φθίνουσας παραγωγικότητας, οι μισέλληνες θέλουν τούς Έλληνες δίχως στέγη και τροφή. Γραικύλοι πολιτικάντηδες και νεοταξίτες τοκογλύφοι μάς θέλουν νεκρούς. Στήνουν την ερήμωση τής Πατρίδος μας από ελληνικές ψυχές για να τη λεηλατήσουν με την ησυχία τους. Αυτήν ακριβώς την «διάσωση» επιθυμούν με το δήθεν λάθος τού ΔΝΤ και των εταίρων του που συνεχίζεται παρά την κυνική ομολογία τους.

Όμως στο κοινοβούλιο τής ντροπής οι Εθνικιστές βουλευτές δεν πρέπει να έχουν φωνή. Ακόμη κι όταν τούς κατηγορούν, αυτοί πρέπει να οδηγούνται στη δικαιοσύνη δίχως αντίλογο. Στα εκπαιδευτήρια και τις οδούς τής χώρας οι αναρχοκομμουνιστές παρακρατικοί προπηλακίζουν όποιον θέλει να μείνει Έλληνας Πατριώτης και κάνουνε σαματάδες για να απελευθερωθούν τα συντρόφια τους που κάνουν «αντάρτικα πόλης». Αυτά συμβαίνουν στην Πατρίδα τού Φωτός που κάποιοι θέλουν να τη σβήσουν από το χάρτη όταν Έλληνες γονείς αφήνουν από την ανέχεια τα παιδιά τους στα ιδρύματα για ένα πιάτο φαί.

Εμείς όμως πρέπει να είμαστε καλοί άνθρωποι. Να ανοίξουμε τις πύλες τής πατρίδος και τις πόρτες των σπιτιών μας σε όλους τούς κατατρεγμένους τής γης, ακόμη κι όταν αυτοί είναι παραστρατιωτικοί που δρουν ως πολιορκητικός κριός των διεκδικητών γης και ψευτομειονοτήτων. Το είπε άλλωστε και η Διεθνής Αμνηστία πως δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω τους λαθραίους πεμπτοφαλαγγίτες που μάς στέλνει η Τουρκία. Να μην εφαρμόζουμε πολιτικές απώθησης και πως πρέπει η ψευτοευρώπη να ενεργήσει για να σταματήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σύνορά της.

Μας ζητούνε δηλαδή να μονιμοποιήσουμε και να νομιμοποιήσουμε τον λαθροεποικισμό για την αντικατάσταση Ελλήνων από αλλογενείς ισλαμιστές και άλλους γυρολόγους. Οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες σπεύδουν να εξυπηρετήσουν την μετατροπή τής Ελλάδος σε παγκοσμιοποιημένο χωνευτήρι άνευ Ελλήνων. Έχουν λυσσάξει μαζί με τους λαθροδημάρχους τους να φτιάξουν Τζαμιά με πρώτη, όπως συμβαίνει σε όλες τις κατοχές, την πρωτεύουσα τής κατειλημμένης χώρας.

Θέλουν να φτιάξουν ένα κέντρο συντονισμού των γυρολόγων και σταματούν προσωρινά μπροστά στην αγανάκτηση Ελλήνων που βλέπουν να απειλείται η ζωή τους. Δεν πτοούνται ακόμη κι όταν ανασύρεται από το defencenet δημοσίευμα τού γερμανικού Σπήγκελ που έγραφε από το 2003 ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών έχουν εισχωρήσει Αλβανοί και άλλοι που επικαλούνται την ιδιότητα τού φοιτητή και τού εργάτη αλλά είναι στρατιώτες τού βάρβαρου μεγαλοϊδεατισμού.

Από το 2003 τουλάχιστον μεθοδευόταν αλβανική εξέγερση για να μάς κλέψουν εδάφη υπέρ τής «Μεγάλης Αλβανίας» τους από αυτούς που βλέπουν «αλβανική μειονότητα» στην Ελεύθερη Ήπειρό μας. Και ακόμη από αυτούς που θέλουν ελληνικά σχολεία στην πατρίδα μας, που καταπιέζουν τα αδέλφια μας τής σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου μας και τώρα σκοτώνουν Έλληνες γράφοντας με το αδικοχυμένο αίμα τους πως θα εκδικηθούν τούς «βρωμοέλληνες» όπως μας αποκαλούν οι κατσαπλιάδες συνεργάτες κατακτητών και ντόπιων συμμοριτών. Για να χαρακτηρίσουν κάποιοι ομόφυλοί τους «εν ψυχρή δολοφονία» την εξόντωση των δολοφόνων από τις αστυνομικές Αρχές.

Κατηγορούν ωστόσο τα διάφορα οργανωμένα πολιτικά συμφέροντα και τα παπαγαλάκια τού «περιούσιου» νεοταξισμού το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα και τον ελληνικό λαό για την έξαρση λένε τού ρατσισμού σε βάρος των λαθρομεταναστών και για τον κίνδυνο τής ελληνόφωνης δημοκρατίας που πάει να βρει τη μοίρα τής Βαϊμάρης. Βγάζουν αφρούς μαζί με τούς διορισμένους πολιτικούς τους υπαλλήλους για την άνοδο τού Εθνικισμού στην ελληνική νεολαία.

Βλέπουν πως το ξεπούλημα των λιμένων και το άπλωμα τού τουρκικού πανιού στους τόπους που απελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης και ο Μιαούλης δεν πρόκειται να περάσουν. Η μισητή ημισέληνος δεν έχει καμία θέση στην Τρίπολη και την Ύδρα και οπουδήποτε χύθηκε αίμα ελληνικό. Ποτέ και πουθενά, ούτε στην θεωρητικά ελεύθερη Ελλάδα ούτε στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες των βορειοανατολικών μας συνόρων που θα απελευθερώσουμε στο σύνολό τους. Οι δε μυστικές διαβουλεύσεις που γνωστοποίησαν για τους δικούς τους λόγους οι Αλβανοί των Σκοπίων για την ονομασία τού νεοταξικού μορφώματος ως «Άνω Δημοκρατία τής Μακεδονίας» θα αντικατασταθούν από την απελευθέρωση τής ελληνικότατης Βορείου Μακεδονίας Μας.

Θέλουμε την Ελλάδα μας εθνικά καθαρή και ελεύθερη, κυρίαρχη και αποκαταστημένη στις φυσικές της διαστάσεις. Μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που θα διαμορφώνει μονάχη της στρατηγικές, συμμαχίες, ανάπτυξη και ισχυρή γεωπολιτική παρουσία. Επαναστάτρια που θα αφανίζει το θράσος, σκέπη πάντων των Ελλήνων με πατριωτική συνείδηση, Βασίλισσα των Εθνών. Η Νίκη είναι δική μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: