ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 27-7-2013.

Σπάνε το κεφάλι τους «περιούσια» αφεντικά και πολιτικάντικα δουλικά για να βρουν λύσεις ώστε να τιθασεύσουν τον πατριωτισμό τού λαού μας. Συζητούν ώρες ολόκληρες μαζί με τούς τοποτηρητές και τούς αρχιτοκογλύφους τής παγκοσμιοποίησης οι σοσιαλφιλελεύθεροι προκειμένου να εξουδετερώσουν την επιρροή τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος.

Δεν τούς ενοχλεί φυσικά ο αμερικανοκομμουνιστής εταίρος που κραυγάζει στις κάμερες και συμφωνεί όταν σβήνουν τα φώτα. Θέλουν να ξεριζώσουν από το λαό μας το εθνικό συναίσθημα. Δεν αποτελεί για το κατοχικό καθεστώς πρόβλημα η ανεργία ούτε η υπογεννητικότητα που απειλούν να σβήσουν τη Φυλή μας από το χάρτη των ζωντανών εθνών. Δεν ενοχλεί τούς δωσίλογους η εγκληματικότητα και το εμπόριο των ναρκωτικών που έχουν φτάσει ακόμη και έξω από τα ελληνικά σχολεία. Δεν τούς απασχολούν οι ένοπλοι θύλακες των προσωρινών μας γειτόνων σε γη ελληνική ούτε η αναγόρευση τής Θράκης μας από την Άγκυρα ως τουρκικής.

Τίποτα από όλα αυτά και άλλα πολλά δεν είναι ζητήματα σοβαρά για τούς πωλητές λαού και πατρίδος. Και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό το πράμα βέβαια διότι τα προβλήματα που μάς φέρανε τα μνημόνια και οι κουβέντες για τις συγκυριαρχίες με τούς βάρβαρους τής αυλής μας είναι καμώματα που προκάλεσαν με πλήρη συνείδηση και σχέδιο οι ξενοκίνητοι πολιτικοί τύραννοι. Τώρα μάλιστα που σμίξανε οι ψευτοπατριώτες με τούς διεθνιστές, έχουν βγάλει απόφαση να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιος είναι ο προορισμός μας. Να βγάλουν την Ελλάδα από σχολεία και κοινωνία.

Ο δυναμισμός όμως τής ελληνικής νεολαίας που έχει στο αίμα της τον Εθνικοκοινωνισμό τούς χαλάει τα σχέδια. Διότι ο Έλληνας Νέος ξέρει πολύ καλά πως ο κύριος προορισμός του είναι να κρατήσει την πατρίδα του σε χέρια ελληνικά. Σκοπός του είναι να κάμει πράξη τις διδαχές και τις παρακαταθήκες των προγόνων του. Να μην παραχωρήσει ούτε έναν λίθο στα χέρια αλλογενών και αλλόπιστων. Να τιμωρήσει όσους θέλησαν στο παρελθόν και όσους επιδιώκουν σήμερα να υποδουλώσουν το λαό μας κι όχι να σβήσει τις μνήμες.

Σκοπός τού Έλληνα Νέου είναι να κάμει κτήμα του την αληθινή ιστορία και την καθάρια γνώση τής Φυλής του μέσα από μια παιδεία πέρα έως πέρα εθνική. Να αφουγκραστεί τα λόγια Ελλήνων Φιλοσόφων και Πολεμιστών για την λογική που συναντά το συναίσθημα φτιάχνοντας πολιτισμούς και επιστήμες και τέχνες και στρατούς ανίκητους. Γιατί η δύναμη τού Έλληνα ξεκινά από τη δίψα τής δημιουργίας και από τα κατάβαθα τής καρδιάς για να φτάσει να μετουσιωθεί σε ασυγκράτητη πυγμή στο πεδίο τής Τιμής.

Επιθυμία τού Έλληνα Νέου είναι να εργαστεί στον τόπο των πατέρων του και να τον κάμει επίγειο παράδεισο με τον κάματο τον δικό του δίχως ξένες πλάτες και διεθνιστικές επικλήσεις για αδερφοσύνες και καταλήψεις από τής οικουμένης τούς τυχοδιώκτες. Να προκόψει κερδίζοντας το ψωμί του και ανοίγοντας τις οδούς τής εργασίας στα εθνοφυλετικά του αδέρφια. Να αιμοδοτήσει με τους δικούς του καρπούς το εθνικό ταμείο για την ανάπτυξη τής πατρίδος του κι όχι για την συντήρηση των προδοτών πολιτικάντηδων που φοροδιαφεύγουν ασυστόλως και την παράδοση τής Ελλάδος στο θησαυροφυλάκιο και τα νύχια τής «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης.

Ο Έλληνας Νέος θέλει να κάμει την δική του καθάρια ελληνική οικογένεια. Να φτιάξει και να μεγαλώσει το σπιτικό του. Να κάνει πολλά ελληνόπουλα. Δεν φοβάται τις ευθύνες του. Τις αναλαμβάνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Θέλει να ζήσει και να απορροφήσει κάθε ώρα και στιγμή τής νιότης του και τής ελευθερίας του. Και ελευθερία δεν είναι να μην έχεις σκοπό ζωής.

Ο Έλληνας Νέος ξέρει πως ελευθερία δεν είναι να μιμείσαι φθαρμένα και ανήθικα πρότυπα μήτε να μένεις μακριά από τη φύση τής πατρίδος σου παίζοντας τον κοσμοπολίτη. Η δική του ελευθερία είναι να έχει διαρκώς ανησυχίες και οράματα για το πώς θα ξεχωρίσει κάνοντας την κοινωνία του καλύτερη και ασφαλέστερη. Είναι να γίνεται ο ίδιος κάθε ημέρα και καλύτερος στο φρόνημα, στη διάθεση, στη ζωντάνια που εμπνέει στον διπλανό του με το παράδειγμα τής δικής του συμπεριφοράς. Να χαίρεται με την χαρά τού άλλου και να δίδει χέρι βοηθείας στην λύπη του.

Ελευθερία σημαίνει να κρατάς καντήλι αναμμένο μέσα στους αιώνες την Ορθή Πίστη που κληρονόμησες από τους μεγαλύτερους δίχως να επιτρέπεις στους κοσμοπολίτες τάχα και προοδευτικούς να σε θεωρούν οπισθοδρομικό. Να είσαι σε θέση να κατεβάζεις με τρόπο αμείλικτο κάτω το χέρι που θα θελήσει να μαγαρίσει τους ναούς μας και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να αποτραβάς και το χέρι εκείνων που ζητούν εμφύλια ανακατώματα ενώ αρνούνται τα ολοκαυτώματα τής Φυλής μας. Να τιμάς εκείνους που πολέμησαν ντόπιους και ξένους εχθρούς για να είσαι ελεύθερος και να ελευθερώνεις πονεμένους Έλληνες.

Αυτή είναι η γνήσια και δυναμική Ελληνική Νεολαία που πυκνώνει διαρκώς το στρατόπεδο τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αγκαλιάζει με πάθος τα λάβαρα τής Φυλής μας και ανανεώνει τούς αρχέγονους όρκους πίστης πως βάρβαρου και βέβηλου πόδι δεν θα μείνει στην Γη Αγίων και Ηρώων. Επαναστατεί και κατακτά το μέλλον τού Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: