ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 9-7-2013.

Το παράλογο έχει αναγορευτεί σε λογικό και το ανήθικο σε ηθικό. Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται για τη «σωτηρία» τής πατρίδος μας από αυτούς που οδηγούν διατεταγμένα την Ελλάδα στον πολιτικό και εδαφικό ακρωτηριασμό.

Ψάχνουν κυβερνητικοί και αντικυβερνητικοί τάχα συνέταιροι αυτών να βρουν τρόπο για να ισορροπήσουν ανάμεσα στην ψευτοευρώπη και την Εσπερία όταν οι εντολές που λαμβάνουν από τα «περιούσια» αφεντικά τους είναι σαφείς. Στείλτε στον κλίβανο τους Έλληνες και πετσοκόψτε Ελλάδα. Δώστε μας τον γεωφυσικό πλούτο και τη χώρα ολάκερη και εξοντώστε τον Ελληνικό Εθνικισμό για να σας κρατήσω ως τοποτηρητές μου, λέει το διευθυντήριο τής παγκοσμιοποίησης στα δουλικά του.

Η φιλελεύθερη ψευτοδεξιά συμπτύσσεται βαθμιαία με το δήθεν αντίπαλο σοσιαλιστικό στρατόπεδο δίδοντας από ενέργεια και επικοινωνία έως εξωτερική πολιτική. Οι αρνητές τής ελληνικής ιστορίας έχουν γίνει καθεστώς στο ψευτορωμέϊκο και οι ενέργειες των πρακτόρων και των στρατιωτικών τής Άγκυρας πυκνώνουν στην κατεύθυνση τής τουρκοποίησης τής Ελεύθερης Θράκης με εφαλτήριο ιμάμηδες, επισκέψεις και πολύ ανθελληνική προπαγάνδα. Και η αμφισβήτηση τής συνθήκης τής Λοζάνης συνδυάζεται επικίνδυνα με την ελληνοτουρκική συγκυριαρχία χάριν «ειρήνης».

Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες έχουν βαφτίσει την διενεργούμενη προδοσία σε ειρήνη και καλή συνύπαρξη. Δεν θέλουν τάχα το αίμα όταν αδιαφορούν για το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί από τις γνωστές τουρκικές προκλήσεις έως τα μνημόνια. Την ίδια στιγμή παραχωρούν την διαχείριση τού φυσικού αερίου στους Αζέρους που έχουν άριστες σχέσεις με Τούρκους και Σιωνιστές. Η δε τρόικα συναγωνίζεται τους δωσίλογους στην πιο σύντομη διάλυση καθώς οι τοκογλύφοι που κάνουν κουμάντο στους ψευτοσυμμάχους ετοιμάζονται να φύγουν με τα κλοπιμαία.

Μέσα σ’ αυτόν λοιπόν τον ορυμαγδό ο ελληνικός λαός πεινάει και εξαθλιώνεται καθημερινά. Οι στρατιές των ανέργων αυξάνονται και οι νέοι σκέφτονται τη μετανάστευση. Οι αυτοκτονίες βαραίνουν το κλίμα θλίψης που επικρατεί και οι δολοφονίες των Ελλήνων από λαθρομετανάστες δημιουργούν το περιβάλλον χώρας κατειλημμένης από στρατό κατοχικό. Οι τοκογλύφοι βρίσκονται στο τιμόνι τής γαλέρας και βιάζονται να φέρουν τους έσχατους νόμους κατασχέσεως ελληνικών περιουσιών και πλούτου δια των πολιτικών τους συνεργών, όταν τα παπαγαλάκια τού ΣΥΡΙΖΑ δια αρθογραφίας δίδουν όρκους πίστης στις ΗΠΑ.

Θα χτυπήσουν όλοι τους λένε τη φτώχια φέρνοντας κι άλλη φτώχια και θα πατάξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιατί δεν μπορούν να μας σώσουν όταν αντιστεκόμαστε! Όμως ο Ελληνικός λαός έχει κατανοήσει μέσα από τις οδύνες τη συνταγή τού νεκροτομείου που τού ετοιμάζουν. Βλέπει την επιχείρηση αλλοιώσεως τής Πίστης και τής Πατρίδος μαζί με την ανηθικότητα των καιρών που βάλλει την ελληνική οικογένεια και περνά στην αντεπίθεση μέσα από την χρυσή επέλαση τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

Οι Έλληνες απορρίπτουν τις ψευτιές για γερμανικούς και εξωγήινους ολοκληρωτισμούς και επιλέγουν το στρατόπεδο τής Καθαρής και Δυνατής Ελλάδος. Βλέπουν ποιοι τους οδήγησαν στην ξένη τυραννία και θυμούνται πως οι Εθνικιστές ήταν πάντα αυτοί που σήκωσαν τα όπλα τού απελευθερωτικού αγώνα στο πλευρό τού λαού μας και οι ίδιοι θα στείλουν τον έμπορο των εθνών στον όλεθρο. Νιώθουν τον Έλληνα Εθνικιστή διαρκώς στο πλευρό τους μέσα στις στιγμές τής οδύνης που κι εμείς βιώνουμε το ίδιο σκληρά και αναγνωρίζουν πως η μόνη οδός σωτηρίας είναι να πάρουμε τη γη στα χέρια μας και να δυναμώσουμε την Ελλάδα.

Μόνος φυσικός τόπος εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής ευημερίας είναι η Φυλή μας και ο ζωτικός μας χώρος, το Ελληνικό Έθνος. Σύμμαχος έξω από τον Έλληνα στο πλευρό τού εθνοφυλετικού του αδερφού καλύτερος και απολύτως ειλικρινής δεν υπάρχει. Τροφός μας επαρκής και πηγή απόλυτης αυτονομίας είναι η γη που μας ανέστησε και τα αγαθά που φυλάει με πολύ στοργή για εμάς στην αγκαλιά της. Και οι βλαβερές παραφυάδες που έχουν εισχωρήσει ανάμεσα στους ανθούς τού Έθνους μας σηκώνουν μονάχα το ξερίζωμα και το κάψιμο.

Κεφάλι που έχει μάθει να σκύβει είναι πολύ εύκολο να κοπεί. Το σκύψιμο λοιπόν τής Φυλής μας λαμβάνει οριστικό τέλος και τα κεφάλια που δεν αναγνωρίζουν τον Ελληνισμό μας, όντας ξένες προς αυτόν υπάρξεις, θα αποκοπούν από τον Εθνικό Κορμό τού Γένους. Ξέρουμε ότι θα βρεθούν πολλά εμπόδια πριν αλλά και μετά από το ξημέρωμα τής χρυσάκτινης αυγής τού Ελληνικού Έθνους. Αυτό όμως δεν προσθέτει φόβο αλλά γοητεία στον καλό εθνικιστικό μας αγώνα.

Η αγάπη στο λαό μας μετριέται μονάχα με την ευτυχία του και την αύξηση των γεννημάτων του. Και η εθνική μας ασφάλεια επιτυγχάνεται με την απελευθέρωση των κατειλημμένων εδαφών και την καταστροφή των εχθρών μας κι όχι με την υποδούλωση νέων εδαφών και την απώλεια τής εθνικής μας κυριαρχίας. Η Πίστη στο Θεό μάς έσωσε άπειρες φορές και το ίδιο θα συμβεί για μια φορά ακόμη. Τον Χριστό μας αγαπούμε και την «περιούσια» παγκοσμιοποίηση δεν προσκυνούμε.

Συνεχίζουμε λοιπόν την επέλαση τού Εθνικοκοινωνισμού μας που ξεκινάει από την ενότητα τού ελληνικού λαού και φτάνει έως το σχηματισμό Εθνικής και Λαϊκής Διακυβέρνησης. Θέλουμε φως γνώσης ελληνικής στα σχολεία, εργασία για το λαό και πατρίδα εθνικά αποκαταστημένη. Η Νίκη είναι δική μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: