ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 6-7-2013.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής νεοταξικής κατοχής φτιάχνουν νέες πολιτικές συμμαχίες και επικαλούνται άλλες. Μοιράζουν πιστοποιητικά πατριωτικής τάχα ευθύνης και ερίζουν οι πωλητές τής ελληνικής γης για το εάν είναι βίαιος και ανθέλλην ο εθνικισμός μας!!! Αποθρασύνονται οι Εφιάλτες και πιάνονται από τα μαλλιά τού πνιγμένου για να σώσουν το άθλιο κουφάρι τού ανθελληνικού καθεστώτος τους λίγο πριν πνιγούν από την οργή τού ελληνικού λαού.

Ποιος σας είπε ορέ ελληνόφωνοι τυχοδιώκτες και δουλικά τού παγκόσμιου αφεντικού σας ότι ο Εθνικιστής επιθυμεί όχι να συνεργαστεί μαζί σας αλλά να μυρίσει καν την μπόχα σας; Θέλετε να φτιάξετε κοινό μέτωπο κατά τής τρόικας τάχα εσείς που υπογράψατε το προσκυνοχάρτι;;; Και οι άλλοι οι αντιδρώντες στην φαεινή ιδέα αποκαλείτε τον Λαϊκό Εθνικισμό «νεοναζισμό». Ξεχνάτε τάχα συνεργάτες πάντων των μισελλήνων πως η Εθνικοκοινωνική Ελλάς τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά είπε το Ηρωικό Όχι στον καιρό τού Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου όταν εσείς οι δημοκράτες είπατε το ατιμωτικό ναι στον «περιούσιο» νεοταξισμό και τούς απογόνους των Ούννων.  

Έχει χαράξει ρότα το παγκοσμιοποιημένο μαγαζί τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τής ανέκαθεν δυτικότροπης υπάρξεως όπως την χαρακτήριζε σωστά ο Πατέρας τής Νίκης και τής Εθνικής Εργατικής Τάξης. Το ράψιμο και το ξήλωμα των μέτρων τής αρπαγής των έσχατων εισοδημάτων και τής γης που απομένει σε χέρια ελληνικά δείχνει τις προθέσεις. Ελάτε στην αγκαλιά τού παγκόσμιου τοκογλύφου γιατί υπάρχουν και χειρότερα, μάς λένε. Θα είχαμε γίνει Αίγυπτος αν δεν μέναμε στο ευρώ, λέει ο υπουργός οικονομικών όταν η Ευρώπη οδεύει στην αγκαλιά τού ίδιου τέρατος.

Μια πανάθλια επιχείρηση φόβου βρίσκεται σε εξέλιξη σε μια χώρα που έχει ξεπουληθεί το νερό, ο αέρας, η θάλασσα, οτιδήποτε ζει και κινείται. Τρέμουν ωστόσο οι προσκυνημένοι τον Ελληνικό Στρατό, γιατί γνωρίζουν ότι σαν πάρει την εντολή από την Σημαία και τους Ελληνικούς Αιώνες, θα σταθεί ευθύς αμέσως στο πλευρό τής Αληθινής Ελλάδος. Και έτσι σπεύδουν να ενώσουν οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι τους δωσιλογικούς μηχανισμούς τους. Για να μας πει χαριτόβρυτος βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ πως δεν έχει αντίρρηση να συνεργαστεί με το πατριωτικό κομμάτι τής ΝΔ και το σοσιαλιστικό κομμάτι τού ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός τού Συστήματος απηχεί μια Ελλάδα δίχως εξουσίες, δικαιώματα και Έλληνες. Ένα διεθνιστικό κατασκεύασμα με κατερειπωμένη την Πίστη και την εθνική ταυτότητα. Και σ’ αυτό το ολέθριο «όραμα» συμφωνούν μέχρι κεραίας οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι αμερικανοκομμουνιστές. Για να πούμε απλά τα πράματα, το καθεστώς συμφωνεί σε όλα κι όχι σε κάποια σημεία τής καταστροφής μας.

Η παλινωδία με τα μέτρα και η πρεμούρα να στοιχηθούν όλοι απέναντι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλεται στην προσυνεννοημένη χρεοκοπία και την διάλυση τής κοινωνίας που σκοπεύουν να μάς φέρουν. Θέλουν λένε να εξισορροπήσουν την αποτυχία τής πώλησης τής ΔΕΠΑ την ίδια ακριβώς στιγμή που δίδουν τη διαχείριση τού ελληνικού φυσικού αερίου σε μια κοινοπραξία που μάς καθιστά εξαρτώμενους τής Τουρκίας και των ΗΠΑ. Μας φέρνουν τον αγωγό TAP που διέρχεται εξ ανατολών και την ίδια στιγμή φέρνουν στο φως και οδηγούν προς πώληση τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες από το Ιόνιο έως τα νότια τής Κρήτης που αντιστοιχούν σε μια ισχυρή κι όχι σε μια χρεοκοπημένη χώρα.

Αντί όμως να πετάξουν, λέμε τώρα, τούς δυνάστες εκτός των συνόρων, ακούνε τούς εμπόρους των εθνών να μας δίδουν διορία προκειμένου να δεχτούμε τις κατασχέσεις περιουσιών, τις απολύσεις εργαζομένων, τα λουκέτα ελληνικών επιχειρήσεων, την εκχώρηση τού ελληνικού πλούτου. Συναλλάσσονται με τους απαγωγείς τής Πατρίδος μας που επιδιώκουν να πάρουν τα λάφυρα και να σηκωθούν να φύγουν. Και για να επιτευχθεί ο ανίερος σκοπός μέσα σε προπέτασμα καπνού, τούς χρειάζεται η πολύτιμη βοήθεια των παρακρατικών και των λαθροεισβολέων που «αντιστέκονται» ενάντια στους Έλληνες και τον Εθνικισμό μας.

Την ώρα λοιπόν που μεθοδεύονται νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και ενώ στην αμερικανική πρεσβεία φτιάχνουν για κάποιο λόγο εσωτερικό τοίχο προστασίας, κάποιοι μαρξιστές «προστάτες» τού λαού επιτίθενται σε Έλληνες που διαθέτουν εθνική συνείδηση. Από την άλλη πλευρά κάποιοι «κακόμοιροι» λαθροεισβολείς μαχαιρώνουν και βιάζουν παιδάκια και ηλικιωμένους με μίσος για τη Φυλή μας. Και τα «περιούσια» αφεντικά των κοινωνιών με τα ανοικτά σύνορα και τις διεθνιστικές μπίζνες μάς κάνουν σεμινάρια ανθρωπισμού και ανοχής στα πολυπολιτισμικά «αγαθά».

Εμείς «πρέπει» να μείνουμε προσηλωμένοι στην Ευρώπη όταν Γερμανοί οικονομολόγοι λέγουν πως οι χώρες δεν θα δεχτούν να τους υπαγορεύουν έξωθεν τη δημοσιονομική πολιτική γιατί είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Όμως οι γραικύλοι καθεστωτικοί ανοίγουν τα εθνικά μας σύνορα, μοιράζουν υπηκοότητες σε ξένους, παζαρεύουν γη αντί χρέους, ξεπουλάνε τα εθνικά μας ζητήματα, συζητούν πάσα αξίωση των γειτονικών μορφωμάτων σε έδαφος ελληνικό. Φτιάξανε μια χρεοκοπία για να εξαθλιώσουν τον Έλληνα και να μην πάρει καν είδηση το χαμό που έρχεται ξωπίσω.

Οι σαματατζήδες τού νεοταξικού καιρού βάλανε βόμβες στο υπουργείο Πολιτισμού και οι παραστρατιωτικοί ουτσεκάδες τριγυρνάνε στην ελληνική περιφέρεια προσπαθώντας να ξεφύγουν έχοντας χύσει ελληνικό αίμα. Οι δε δυνάμεις ασφαλείας παίρνουν λίγο από αυτό το αίμα πίσω στέλνοντας στον αγύριστο κάποια από αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα.

Είναι άμεση εθνική ανάγκη να εξαλειφτεί παντελώς ο κίνδυνος από τους ένοπλους θύλακες που έχουν εισχωρήσει στην πατρίδα μας αποτελώντας το μακρύ χέρι των γειτονικών κατακτητών ελληνικών πατρίδων. Και μαζί τους να εκκαθαριστούν ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας όσοι ελληνόφωνοι τούς υποστηρίζουν.

Μάς μιλάνε για αντίποινα απέναντι στην ελληνική βαρβαρότητα οι Αλβανοί. Όμως το Δίκαιο επιτάσσει να απελαθούν οι δικοί τους γυρολόγοι και να διωχτούν οι ίδιοι από την ελληνική Βόρειο Ήπειρο. Να γίνουν ελληνικά όλα τα αιματοβαμμένα χώματά μας κατά μήκος των βορειοανατολικών μας συνόρων και να εκκαθαριστεί η ελληνική γειτονιά από πάσα βαρβαρική παρουσία.

Δεν μπορείς να φτιάξεις όμως μήτε εθνική οικονομία μήτε εθνικά ανεξάρτητο κράτος με υλικά κατεδαφίσεως και γεννημένους ριψάσπιδες. Δεν μπορείς να το πράξεις αυτό όταν η πνευματική ελίτ ακολουθεί τα βήματα των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων συστήνοντας διεθνή πανεπιστήμια που κάνουν μαθήματα ενάντια στον Εθνικισμό και τη Θρησκεία στη Θεσσαλονίκη που εποφθαλμιούν Σιωνιστές, Τούρκοι και Σλάβοι. Είναι παντελώς αδιανόητο στην Πατρίδα τής Ελληνοορθοδοξίας να βγαίνουν αρχιεπισκοπικοί εγκύκλιοι που λένε να μην χτυπούνε οι καμπάνες σε ώρες κοινής ησυχίας για να μην ενοχληθούν οι άπιστοι.

Απέναντι σ’ ολόκληρο τον ελληνικό λαό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκονται εθνικά αποστεωμένες συνειδήσεις, προδότες ολοκληρωμένοι που παζαρεύουν τα λιμάνια και τα μνημεία τής Πατρίδος μας στη διάθεση των Τούρκων. Αγύρτες τής πολιτικής που ετοιμάζονται να δώσουν όπως μαθαίνουμε τούτη την ώρα το λιμάνι τής Ύδρας, τής πατρίδος τού Ήρωα Μιαούλη, σε δύο τουρκικές εταιρίες που το διεκδικούν από το ταμείο εκχωρήσεως εθνικής γης, από την ίδια την τρόικα επί τής ουσίας! Προσκυνημένοι νεοκοτζαμπάσηδες που πατάνε επάνω σε αίμα ελληνικό και ασελγούν προσβάλλοντας τις ψυχές που πέσανε στα γνήσια ελληνικά ολοκαυτώματα για να είναι σήμερα ελεύθεροι και εξουσιαστές οι απόγονοι τού Νενέκου.

Οι Ρώσοι προχωρούν βαθμιαία στην χρησιμοποίηση στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο μας και τα νεοταξικά δουλάκια μάς δένουν με αγωγούς ενεργειακούς στο άρμα των τουρκομογγόλων αγοραστών γης ελληνικής που ζητάνε εγγυήσεις για την ελληνική οικονομία. Αν έχουμε λένε δυσκολίες στις πληρωμές μας έναντι των «περιούσιων» τοκογλύφων, το μέλλον τού αγωγού θα είναι δύσκολο. Ο δε Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι καλεί τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά να προστρέξει για να φτιάξουν ομάδες εργασίας για την σλαβοποίηση τής Μακεδονίας μας και να συζητήσουν όπου θέλει εκείνος για να λυθεί το ζήτημα τού ονόματος των Σκοπίων και να εξευρωπαϊστούν.

Μηδενική ανοχή και άμεση εκκαθάριση τού μισελληνισμού. Αυτή είναι η εντολή τού Ελληνισμού μας και η επιθυμία τού Εθνικισμού μας. Ζωή ελεύθερη για τα παιδιά μας, δικαίωση για τους Έλληνες που φύγανε από την αγχόνη των μνημονίων, Τιμή στους Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής για μια Εθνικά Ανεξάρτητη και Μεγάλη Ελλάδα που δεν πουλιέται, δεν μικραίνει και δεν αλλάζει την Πίστη των Πατέρων της.

Αυτή είναι η Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Ξερίζωμα λοιπόν των ριψάσπηδων. Ξεχέρσωμα τού καθεστώτος. Αφανισμό καθολικό της κακής σποράς. Ελληνόφωνος και βάρβαρος κατακτητής σε γη ελληνική και σκλάβα μα αιώνια ελληνική δεν θα μείνει ούτε για δείγμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: