ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 15-7-2013.

Το έθνος έχει ανάγκη άμεση να αποφασίσει αν θα συμβιβαστεί ή αν θα πολεμήσει για τα δίκαια και τη ζωή του. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Διότι πόλεμος σε βάρος τού Ελληνισμού μας είναι και η επέλαση τής τοκογλυφικής ακρίδας και η καταστροφή τής ελληνικής επιχείρησης και η στοχευμένη λαθρομετανάστευση προκειμένου να παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί.

Οι αυτοκτονίες, οι δολοφονίες Ελλήνων, η διάλυση τής ελληνικής οικογένειας, η αμφισβήτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας από ψευτοσυμμάχους και γείτονες αποτελούν από κοινού ένα όπλο που σημαδεύει καθημερινά την καρδιά τού Γένους μας. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον συμβατικό πόλεμο που σκοπεύουν να προκαλέσουν οι νεοταξίτες δια τού τουρκικού λύκου και τής παρέας του. Τα σημεία των καιρών δείχνουν πως ή θα παραμείνουμε προτεκτοράτο με κατεβασμένες τις Σημαίες ή θα ξεδιπλώσουμε τις Ιερές Σημαίες τής Φυλής μας και θα γίνουμε Μεγάλη και επομένως Κυρίαρχη Ελλάδα.

Όμως τα προτεκτοράτα πρέπει να γνωρίζουμε καλά πως επιζούν τόσο χρόνο όσο έχουν να προσφέρουν στον αφέντη τους ψυχές και υπηρεσίες. Ύστερα λήγει η προθεσμία τους και σβήνουν από το χάρτη. Αλλά και όσο καιρό σέρνουν άσκοπα τις άχρηστες υπάρξεις τους είναι αναγκασμένα να αντικρίζουν την Πατρίδα, την Κοινωνία, την Πίστη να πνίγονται μέσα στο δάκρυ και το αίμα καθημερινά. Αυτό όμως είναι ύβρις απέναντι σε όσους μάτωσαν για τη λευτεριά και απέναντι στα παιδιά μας που λαμβάνουν εικόνες ενός έθνους που συκοφαντεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Ποιος μπορεί να αναγνωρίσει την αληθινή Ελλάδα μέσα από το καθεστώς των ελληνόφωνων λύκων που προσποιούνται πως διοικούν μια χώρα που ούτε τους ανήκει ούτε ήταν ποτέ δικά της παιδιά; Ποιος μπορεί να ανεχτεί στην Πατρίδα τού Λεωνίδα να βρίσκεται στην κεφαλή ο Εφιάλτης και να υπογράφει μέτρα ανεργίας και υφαρπαγής ψυχών για να φτάσουμε στο σημείο να δώσουμε τα λύτρα που γυρεύει ο «περιούσιος» νεοταξίτης; Ποιου αληθινού Έλληνα δεν σκιρτά η καρδιά όταν αφήνονται ελληνόπουλα στα ιδρύματα γιατί δεν μπορούν να τα θρέψουν οι γονείς τους σε ένα ψευτορωμέϊκο που ανθούν μονάχα οι αργυραμοιβοί;

Κόψτε το λαιμό σας και βρείτε τα λύτρα αν θέλετε να επιβιώσει το καθεστώς σας. Αυτό λέγουν οι διεθνείς επιβήτορες που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και ελέγχουν ολάκερη την ύπαρξή μας από τον καιρό τού πρώτου ελεύθερου τάχα ελληνικού κράτους. Ένα κράτος που στην ουσία παρέμεινε κλινήρης με λίγες εθνικές αναλαμπές ανάμεσα σε πολιτικές και βάρβαρες κατοχές. Μέσα σε δάνεια, εμφυλίους, εθναρχοποιήσεις προδοτών, ενοχοποιήσεις ηρώων. Και έπειτα έχουν το θράσος διάφοροι απίθανοι τύποι να μιλούν για την δημοκρατία τους που κινδυνεύει από τον «κακό» Εθνικισμό θεωρώντας ως λύση την αλλοτρίωση και την υποταγή. 

Οι πραματευτάδες όμως τής δημοκρατικής και πολιτικής «ορθότητας» είναι εξαρτώμενα ανθρωπάκια που αλλάζουν λάβαρο μέσα σε μια νύχτα. Όχι μόνο λάβαρο κομματικό και ιδεολογικό μα και εθνικό. Σου μιλάνε για ειρήνη και ευημερία. Και ακόμη πως δεν αξίζει να πεθαίνει κανείς για μια Σημαία, για έναν Ματωμένο Βράχο, για ένα Ιερό Όνομα. Είναι οι ίδιοι που σου λένε πως είσαι τάχα φτωχός και πρέπει να πουλήσεις ακριβά την πλούσια γη σου.

Βάζουν λοιπόν στα χωράφια μας και την κοινωνία μας, σε πόλεις και χωριά, τούς απογόνους των κατσαπλιάδων που ζητούν την Ήπειρο για αλβανική να κάνουν τούς εργάτες και να στήσουν μακελειό Ελλήνων. Ζητούν σχολεία για τα παιδιά τους, τρομοκρατούν το λαό μας εδώ και στα αλύτρωτα εδάφη τής Βορείου Ηπείρου, αλλά η Ελλάς δεν πρέπει να τσακωθεί!

Από την άλλη πλευρά των συνόρων οι απόγονοι των κομιτατζήδων μάς καλούν να προχωρήσουμε στη λύση τής σλαβοποίησης τής Μακεδονίας μας. Και οι Τούρκοι περιοδεύουν στη Θράκη Μας και γυρεύουν να αρπάξουν τις εύφορες γκρίζες ζώνες που οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες αναγνώρισαν δουλικά.

Οι Έλληνες αντιδρούν. Ζητούν την Νέα Επανάσταση που θα φέρει τη Νέα Μεγάλη Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού κι όχι το μεταλλαγμένο μόρφωμα τής παγκοσμιοποίησης. Ας ηχήσουν και πάλι όπως στις αλλοτινές δόξες οι Σάλπιγγες τού Γένους και ας ξεδιπλωθούν στον μανιασμένο αγέρα οι Ιερές Σημαίες τής Ελληνικής Φυλής.

Ας ακουστούν οι καμπάνες τής Ορθόδοξης Πίστης μας που δεν θα σιωπήσουν ντροπαλές από κάποια ραγιάδικη εγκύκλιο αλλά θα σκορπήσουν ρίγη συγκινήσεως από τη βούληση τού Ελληνισμού μας να αποδιώξει τον τύραννο. Να επανακτήσει Πατρίδα και αλύτρωτες εστίες που περιμένουν ελληνικό εμβατήριο και όπλο για το νέο ανθοβόλημα.

Το πρόσταγμα σε τούτο τον αγιασμένο τόπο το έχουν οι Έλληνες που ξέρουν να πολεμούν με απαράμιλλο ηρωισμό όσους ζητούν να κλέψουν τον κόσμο τους. Τις διορίες τις θέτουμε εμείς και είναι ο χρόνος που απαιτείται έως ότου ισοπεδωθούν διεθνιστές και βάρβαροι.

Την γη μας την ορίζουμε με θαυμαστό τρόπο ώστε την μια στιγμή να μας δίδει τροφή και ζεστασιά και την άλλη πάλι να μας δίδει κάστρο άπαρτο και οπλισμό ασίγαστο. Δεν είμαστε λοιπόν οι φρόνιμοι ραγιάδες αλλά οι στρατοκόποι τού μόχθου και οι επαναστάτες τής πίστης που ερχόμαστε για Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: