ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 16-7-2013.

Το καθεστώς καταρρέει βυθισμένο από το μίσος και τα δάκρυα που έσπειρε. Είναι βαρύτατα τραυματισμένο και γυρεύει να πιαστεί από τους αμαρτωλούς συνδαιτυμόνες του, όταν εκτελεί ταυτόχρονα τα έσχατα σημεία τού συμβολαίου δολοφονίας των Ελλήνων που έχει αναλάβει.

Η άθλια κομματική κουστωδία τής μεταπολίτευσης πιστεύει πως μπορεί να ανατρέψει τη φυσική ροή των πραγμάτων. Και η φυσική ροή των πραγμάτων είναι η αφύπνιση και η επανάσταση των σκλάβων. Ο σιωνιστικός νεοταξισμός δεν μπορεί να αφανίσει τον Ελληνισμό, γιατί ο Ελληνισμός είναι ισόχρονος τής ανθρώπινης ιστορίας. Έθνος Ζωντανό και Αποστολικό. Γεννημένος Νικητής.

Είμαστε λαός καλοκάγαθος και δημιουργικός. Ως εκ τούτου εύπιστος λαός. Πολλές φορές ξεχνάμε τις πατρογονικές συμβουλές και αφήνουμε να επιζούν ανάμεσά μας οι σάπιοι και οι ανήθικοι. Ανοίγουμε τις πόρτες να μπουν μέσα στο σπιτικό μας εκείνοι που μισούν Χριστό και Ελλάδα γιατί πιστεύουμε πως θα ωφεληθούμε από την «μεταμέλειά» τους και τα «δώρα» τους. Και έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο κάναμε όλους αυτούς τούς υπάνθρωπους και τούς βάρβαρους δυνάστες τού τόπου μας που πάνε να μας τον κλέψουνε.

Όμως ο κακόψυχος είναι και αλαζόνας. Ο άπιστος δεν μπορεί να κρύψει την ψευτιά που κουβαλάει. Και ο εθνικά και φυλετικά ανέστιος, υπηρέτης τού αιώνιου εχθρού μας, μπροστά στο κυνήγι τής παγκόσμιας εξουσίας βγάζει μονάχος του το πέπλο τού «συμπονετικού συμμάχου». Έτσι λοιπόν αναγκάζεται να δείξει και ο γραικύλος πολιτικάντης, σοσιαλφιλελεύθερος και μαρξιστής, την ανύπαρκτη ελληνικότητα και καθαρότητα των προθέσεων προς τον καθημαγμένο ελληνικό λαό.

Ο ελληνικός λαός θέλει να ζήσει και να μακροημερεύσει. Το χρωστά στους προγόνους και τα παιδιά του. Θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα των Αξιών, τού Ήθους, τού Πολιτισμού και τής Εθνικής Υπεροχής. Ο Αληθινός Έλλην δεν είναι μονάχα ο λάτρης τού ένδοξου παρελθόντος του αλλά και ο κτίστης τού δικού του ένδοξου μέλλοντος.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να περηφανεύεσαι για τους παλαιούς όταν ασελγείς πάνω τους με σύγχρονα «έργα» τής ντροπής. Και φυσικά ο Έλληνας μισεί τον ραγιαδισμό και την ηττοπαθή σιγή. Λατρεύει την ελευθερία και τον πόλεμο που την κατοχυρώνει. Φτιάχνει λογισμούς, στήνει σχέδια και τα κάνει γρήγορες πράξεις. Προσαρμόζει το κράτος στα μέτρα τού Έθνους, κατακαίει όσους πληγώνουν τα αδέρφια του και προχωράει σε μια νέα εθνική δημιουργία.

Αυτή λοιπόν η νέα εθνική δημιουργία είναι η Εθνική Διακυβέρνηση που έρχεται στη θέση τής ξενοκίνητης μεταπολίτευσης που φεύγει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αποτρέψει την εκτρωματική γέννηση μιας δήθεν Ελλάδας δίχως Έλληνες που στήνει το ψευτορωμέϊκο κατ’ εντολή των αφεντικών του. Δεν θα επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα τού λαού μας με την αρπαγή τού ιδρώτα και τού σπιτιού του, με το κλάμα των παιδιών του, με τις δολοφονίες από τους γυρολόγους και τους κατσαπλιάδες.

Αυτή δεν είναι μια νέα Ελλάδα θρασείς ολετήρες. Είναι το σφιχταγκάλιασμα τής καθεστωτικής σας σωτηρίας με την ανίερη συμμαχία σας που κυκλώνει σαν τον πύθωνα τον ελληνικό λαό. Όσες ευκαιρίες κι αν σας δώσει ο έμπορος των εθνών, η δική σας διορία τελείωσε.

Σας είπανε να αφανίσετε τον Εθνικισμό μας και αμολήσατε τους παρακρατικούς μηχανισμούς ενάντια σε όποιον μαχητή τής Φυλής φέρει μέσα του ελληνισμό καθάριο. Σας είπανε να κρατήσετε διχασμένο τον Έλληνα και ανακαλύψατε έναν εχθρό τής δημοκρατίας για να ελέγξετε την κοινωνική αντίδραση με έναν συμμοριτοπόλεμο, ανάμεικτο με μια λαθραία ισλαμική «άνοιξη». Πήρατε εντολή να τελειώσετε γρήγορα το ξεσπίτωμα τού Έθνους. Να βγάλετε τους ενοίκους του από τις εστίες τους, να το φθηνύνετε, να το μικρύνετε και να το δώσετε χάρισμα τού «περιούσιου» τοκογλύφου.

Τελειώσατε υβριστές τής Πίστης και τής Πατρίδος μας. Βία δεν είναι να υπερασπίζεσαι την καθαρότητα τής Θρησκείας και τού Έθνους σου. Βία είναι να σου τα στερούν και να μην αντιδράς. Η δε πάταξη των ενόχων, ελληνόφωνων και βαρβάρων, είναι νόμιμη εθνική άμυνα και πράξη εθνικής τιμής. Η ένωση των Ελλήνων κάτω από τη μια και μόνη σκέπη τού Ελληνικού Έθνους και η συλλογική δράση τού λαού μας για την αναγέννηση τής Φυλής μας είναι ζωτική και επαναστατική πράξη αδιαπραγμάτευτη.

Η κοινωνική συνοχή, η δημόσια ασφάλεια, η εργασιακή πληρότητα και η εθνική ισχύς είναι ζητήματα ελληνικής καρδιάς και εθνικής ανεξαρτησίας. Αφορούν μονάχα Ζωντανούς Έλληνες που διαθέτουν Όρθιο Ανάστημα. Έλληνες που σώζουν την Ελλάδα με την μια και μόνη οδό, καθιστώντας την Δύναμη Πολιτισμού και Πυρός.

Αυτό σημαίνει πως η ελληνική κοινωνία ανήκει μονάχα στους Έλληνες που φροντίζουν το συλλογικό καλό τής Φυλής και δίδουν χέρι βοηθείας στον εθνοφυλετικό τους αδερφό, στο πρόσωπο τού οποίου αντικρίζουν ολάκερο το Γένος. Τειχίζουν τα Άγια Προσκυνήματα, γιατί εκεί κατοικεί ο Θεός μας. Σέβονται τη φύση τους και ενισχύουν την ελληνική οικογένεια.

Οι δικοί μας λεύτεροι Έλληνες δίδουν ζωή στην Ελληνική Γη με τα χέρια τους και η Γη δίδει σε εμάς τον πλούτο τής ζωής που φυλάσσεται για τους Έλληνες. Την δε εθνική μας ασφάλεια την εξασφαλίζουμε κατακτώντας τούς κατακτητές γης ελληνικής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

       

Δεν υπάρχουν σχόλια: